A
ASLANLAYAY
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Liberiangirl
bizim ailenin benleri meşhurdur.:))).iki teyzemde benlerini aldırdı
bir problem yok yani 10 dakka sürüyormuş işlem..
teyzem sabahtan gitmişti doktora lazerle aldırdı benini; öğlende ona oturmaya gittik, yemek pişirdi,iyiydi yani onu demek istiyorum ,ağrı,acı,sızlama falan filan olmuyor.rahat olun..
asıl siz bana akıl verin,gözümün yanındaki küçücük yağ tabakasını aldırmak istiyorum.çok küçük sinirimi bozuyor işte...yaptıran bilen varmı.
Arkadaşlar bugün ben de ben aldırma konusunda bir estetik merkezine gittim hemen lazerle yakalım geçsin dediler. Hiç bir iz kalmayacağını söylediler fiyatı da 30 ytl ama ben tedirgin oldum birazcık. haftaya randevu aldım. Bu kadar kolay birşeymiymiş. Daha önce lazerle ben aldıran var mı ?
benim burnumun tam ucunda biraz şiş çok büyük olmayan bir ben vardı ama leke tarzında değildi dediğim gibi.görüntüsünden rahatsız olduğum için 2.burun ameliyatım esnasında estetk dr dan almasını rica ettim.bana verilen patoloji raporunda alınma şekli eksizyonel biyopsi yazıyor.ameliyattan çıktığımda burnumun ucunda 2 tane çok küçük dikiş vardı 5 gün içinde onuda aldı dr.şimdi küçük bir kabuk bağladı sanırım oda düşünce herhangi bir iz falan kalmayacak.
benim kılcal damar çatlamasından oluşan kırmızı ben gibi ama değil sivilceye
benzeyen lekem var onada lazer olur mu sizce?
arkadaşlar benimi aldırmak istiyorum.acaba hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim?extra bi ücreti var mı?lütfen cvp yazın.
Ben de İzmir'de aldırmak istiyordum hihoyyyt
Ameliyatla mı lazerle mi aldırdın hihoyyyt
cnm bende izmirde alsancak devlet hastanesinde aldırdım benimi.çokta memnun kaldım.ama sen istanbuldasın sanırım.herhangi bir devlet hastanesinde git.plastik cerrahiye muayne ol.sosyal güvencen varsa ücretsiz alıyolar.yani en azından benim öyle oldu.