bende katılıyorum iğneli epilasyonun şimdiye kadar yanlış yapım haricinde yan etkisini duymadım ama lazerde çok var.iğneli epilasyon asla yok edilemez asla izin vermeyiz benim hiç bir yerimde tüy yok k.altı bikini karın kasık göbek belgem komple bacak ...yüzümde dahil
ince ve kalın bütün tüylerimin üstesinden sadece İĞNELİ EPİLASYON GELMİŞTİR.
çoook da memnum lazere gittim döktüm paraları jiletle alsam o kadar sık ve fazla çıkmazdı sanırım. sinirlerimi zıplattı LAZER bence PARA TUZAĞI ayrıca lazer yapan arkadaşlarımın bile şunu diyorlar arkadaşlar "10 seneye kadar tekrar çıkar kıllar" bu ne demek yani yeniden çıkıyor..
sırf bu işi öğrenmek için için estetisyenlik kursuna yazıldım ve bayramdan sonra başlıyorum..özelliklede sorduğum soru da şu oldu İĞNELİ EPİLASYONU tam anlamıyla gösteriyormusun dedim evet dediler...iğneli epilasyon en sağlıklısı lazerin daha kanser yapıp yapmayacağı belli değil..lazer yaptıranlar A4 kağıdı kadar bir yeriniz alınırken kaç kere acı verici bir ışına maruz kaldınız? bunların bir süre sonra cilt kanseri yapmayacağı ne malum değil mi? leke kalıp kalmadığını bilmek isteyenler ise resimlerim var sitede bakabilirler
bende haziranda 6.seansıma gittim lazerde koltukaltı için (cihazın adı nd:yag)..ama bende çok çok memnun değilim,aslında gözle görülür azakma var ama yinede beni tatmin etmedi..iğneliye geçmeyi düşündüm 1-2 yere sordum hatta bursa'da (çok temiz ve uzman bi yerdi soranlara adres verebilirim,bnm gözüm tuttu yani) ve onlarda 6.seans lazere gitmene rağmen kıl yoğunluğu fazla dediler6.seansta daha iisi olmalıydı dediler ve moralim bozuldu..iğneli yaptırsam 2 saat sürer diyolar e o da dksı 2tl den 240tl yapıyor ve bu durumda bnm lazere verdiğim paranın 6 katı tutuyor,napsam kafam karıştı,ve kıllarım incelmişti ama dr kalınlaşması lazım dedi jilet yap dedi ve kalınlaştılar,keşke yapmasaydım yaa..
kıllara çözüm yok gibi ben daha ilk seansımı yaptırdım çıkmasını bekliyorum
millet bütün başlıklara yazmaya çalışıyorum ama
benim durumuma başka kimse düşmesin diye uğraşıyorum
bağdat caddesindeki mar-med estetik ve güzellik merkezine kesinlikle gitmeyin
vücudumu hep yaktılar çektiğim acıyı ir ben bir de allah biliyor
hep iz kaldı
sözde ortalama 4 seansta iz fln olmadan bitecek diye garanti vermişlerdi ilk başta
şimdi adilik yapıp ne paramı veriyorlar ne de izler için birşey yapmıyorlar
bu kadar rezil bir yer görmedim
caddede nasıl barınabiliyor anlayabilmiş de değilim
evet 5 yıl sonra kanser riski olabiliyorarkadaşlar lazeri uygulayan uzmanların çoğunun kendilerine uygulamadıklarını biliyormuydunuz? kanser tehlikesi nedeniyle?
evet 5 yıl sonra kanser riski olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?