• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazerden memnun kalmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonham
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben menun kaldım ve memnuniyetimi dile getiriyorum..lazerden memnun kalmayan olduğu gibi kalanda var yani.. biz yazalım ki memnun kalmayanlar niye memnun kalmadıklarını anlayabilsinler ..umarım anlatabilmişimdir sengözlerimebaksanab

Memnuniyetlerimizi tabii ki dile getireceğiz. Zaten amacımız dayanışma değil mi?
Ben hiç kimse ve herkese sözlerinin iddialı olduğunu vurguladım.a.s
Ayrıca benim için memnuniyet son seanstan sonra en az 6 ay geçtiği halde tek tük de olsa çıkmamasıdır. Seninki de öyleysealkisalkisalkis lıyorum.
Ben de alex cihazı ve özellikle doktora yaptırdım. Kaç seans olduğunu hatırlamıyorum. Geçen yaz 3-4 ay rahat geçti. Ancak ondan sonra tek tük çıkmaya başladı. İğneliye 2 seans daha gitmek zorunda kaldım.

yazılan son mesajlardan sonra daha önce yazdığım hususun ne kadar yerinde bir uyarı olduğunu farkettim. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var galiba. ''uzmanı bulunduğu ve biraz sabırlı olunduğu taktirde iğneli epilasyon lazer epilasyondan çok daha etkili demekten dilimde tüy bitti ama lazeri tercih edenler için gerçekten üzülüyorum onların tüyleri değil de ceplerindeki son kuruşları bitecek fakat farkına vardıklarında da iş işten geçmiş olacak malesef.'' sağlıklı günler dileklerimle

Teşekkür ederiz fikirlerini paylaştığın için ancak, iğneli epilasyon uzun yıllardır zaten var bunu tercih edenler yıllardır ediyor. Forumda iğneli epilasyon bölümü de var isteyen ordan da detaylı bilgi alabilir. Lazer daha kısa seanslar ile uygulanıp pratik geldiği için iğneliye göre tercih edilmekte. Mesela bana göre lazer alternatifi olmasa iğneliye falan gidip her bir kıl için tek tek acı çekip saatlerimi harcamak yerine hayat boyu ağda yaptırırım.
Lazer gibi bir alternatifimiz olduğu ve memnun arkadaşlarım da olduğu için epilasyonu düşünmekteyim.

Teşekkür ederiz fikirlerini paylaştığın için ancak, iğneli epilasyon uzun yıllardır zaten var bunu tercih edenler yıllardır ediyor. Forumda iğneli epilasyon bölümü de var isteyen ordan da detaylı bilgi alabilir. Lazer daha kısa seanslar ile uygulanıp pratik geldiği için iğneliye göre tercih edilmekte. Mesela bana göre lazer alternatifi olmasa iğneliye falan gidip her bir kıl için tek tek acı çekip saatlerimi harcamak yerine hayat boyu ağda yaptırırım.
Lazer gibi bir alternatifimiz olduğu ve memnun arkadaşlarım da olduğu için epilasyonu düşünmekteyim.

tercihlere elbette saygılıyız ancak birisine akıl verirken önce içinde bulunduğun forum başlığını okumanı öneririm. Burası lazerden memnun kalanlar değil memnun kalmayanlar forumu..

tercihlere elbette saygılıyız ancak birisine akıl verirken önce içinde bulunduğun forum başlığını okumanı öneririm. Burası lazerden memnun kalanlar değil memnun kalmayanlar forumu..

Lazer yaptırmayı düşündüğüm için memnun kalmayanlar forumundayım zaten. Memnun olmayanların gerekçelerini öğrenelim ki bize de tercih edeceğimiz yol hakkında fikir versin. :kahve:

Lazer yaptırmayı düşündüğüm için memnun kalmayanlar forumundayım zaten. Memnun olmayanların gerekçelerini öğrenelim ki bize de tercih edeceğimiz yol hakkında fikir versin. :kahve:

Sen zaten tercihini yapmışsın, sabit fikir sahiplerini ikna etmek gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı, umarım seçiminde mutlu olursun da ileride bu dialoğumuzu hatırlamak ya da ömür boyu ağda ile uğraşmak zorunda kalmassın. sağlıcakla kalman dileklerimle.

lazer epilasyonun yaygınlık oranını ve talebi düşünecek olursa demekki bir işe yarıyor..azcık mantık lütfen

ya kıslar benim kuzennn şuanda gittigim merkeze gitti onda bi işe yaramadı hafif inceldii kılları bıraktı..benim 3.sesansımda ciddi bi değişim var sanırım kişiden kişiye değişiyorrr..umarım herkes olumlu sonuç alır çünkü bu kıl sorunu insanıun ruh halşini çok etkiliyo:(

arkadaşlar bende lazer mağdurlarındanım 3 yıldır devam ediyorum.yaklaşık 12 seans oldu yüz bölgesi ...ama etkili bir sonuç tam anlamıyla alamadım..tabiki biraz azalma ve seyrekleşme var ama tamamiyle yok olmuyo..şu anda tekrar gitmem lazım ama napcamı şaşırmış durumdayım.gittiğim yerde iğnelide yapılıyo fakat önce lazerle alıyolar 15 gün sonraki kontrolde dökülmiyen sarı gibi olup lazerin görmediklerini iğneli yapıyolar.güya 15 gün soraki uygulama ücretsiz ama igneli yaptığı için 15 filan tutuyo..lazerin fiyatı ise stüm yüz 80 ilk etapta bana uygun geldi .çünkü daha önce başka bir yerde seansı 150 ye yaptırıyordum..

herkeze sağlıklı günler ..ne diyeyim tek sıkıntımız bu olsunnn..şükür ki cook cözümü var.bişekilde kurtuluruz:

Son düzenleme:
arkadaşlar bı lazer epilasyon magduru olalar pakat bölgesi olsun bacak, koltuk altı,yuz bölgesi olsun sakın ha sakın ....................ıpl..........................lazer yaptımayın. yaptıranlarında parası çöpe gidiyor

arkadaşlar bı lazer epilasyon magduru olalar pakat bölgesi olsun bacak, koltuk altı,yuz bölgesi olsun sakın ha sakın ....................ıpl..........................lazer yaptımayın. yaptıranlarında parası çöpe gidiyor

zaten ipl yi kimse önerimiyor keşke baştan haberiniz olsaydı

''uzmanı bulunduğu ve biraz sabırlı olunduğu taktirde iğneli epilasyon lazer epilasyondan çok daha etkili demekten dilimde tüy bitti ama lazeri tercih edenler için gerçekten üzülüyorum onların tüyleri değil de ceplerindeki son kuruşları bitecek fakat farkına vardıklarında da iş işten geçmiş olacak malesef.'' sağlıklı günler dileklerimle

nasıl yaniCADIARZU
iğneli epilasyon az ve ince tüylerde kullanılıo diye biliodum:s
lazere ilk baslayacak olanlarada mı iğneli öneriyorsunuz?

:lepi:

nasıl yaniCADIARZU

ya anlamadım valla lazer forumunda nereye baksam hangi başlığa girsem iğneli hakkında öneri var iğneli forumuna gidiyorum tık yok kimse doğru dürüst görüş bildirmemiş başlık bile az. kafam karışmıyo değil yani bi caydırma politikası gibi lazerden.:mymeka: bende iğneliyi ince tüylerde kullanılıyo diye biliyorum ayrıca yaptıran bi arkadaşımda çok acı çektirdiğini ve iz bırktığını söylemişti ne bilim oyüzden hiç yanaşasım gelmedi şimdilik deniycem işime yaramazsa zaten yaramadığını gördüğüm halde 6- 7seans gitmem banane zaten belli oluyo 2 ay geçtikten sonra yine eski haline dönüyosa 3 . seanstan sonra gitmek faydasız bence azalma seyrelme varsa gidilmeye devam edilmeli yada farklı bi cihazla çalışan farklı bir merkez araştırılmalı diye düşünüyorum ben.çünkü her cihaz her tüy yapısına uygun değilki.:olmaz:

nasıl yaniCADIARZU

Bu söylediğiniz şey aslında lazer epilasyona yöneltme kanpanyasının malesef ki ne derece etkili olduğunun bir göstergesi. İnsanlarımız Lazer epilasyona gidecek ve sadece onun başarısız olduğu konularda iğneli epilasyona yönelecek olacak şeymi bu.. Ben bugüne kadar bana müracaat eden hiçbir arkadaşımı lazer epilasyona yönlendirmedim. İğneli epilasyon yöntemi 100 yılı aşkın bir süredir uygulanan en eski ve hala da en etkili yöntem ve tabii ki tüm bölgelerde. Ama sizin bu soruyu sormanız bile yavaş yavaş iğneli epilasyonun büyük güçler karşısında yok edildiğinin bir göstergesi. Yaşamın kuralı bu güçlü olan kazanır ama kaybeden kim arkadaşlar lütfen düşünün. Lazer epilasyon kusursuz bir yöntem olmuş olsaydı bu başlık altında bir forum açılırmıydı acaba? Kişinin biraz sabrı ve işinin ehli bir uzman kaynaşmasında kesin sonuç alındığını 23 yıldır bu işi yapan bir insan olarak boşuna söylemiyorum ama yeldeğirmenleri ile savaşımda ne derece başarılı olabileceğim bilemiyorum malesef...Saygı ve sevgilerimle..

iğneli epilasyon asla yok edilemez asla izin vermeyiz benim hiç bir yerimde tüy yok k.altı bikini karın kasık göbek belgem komple bacak ...yüzümde dahil
ince ve kalın bütün tüylerimin üstesinden sadece ıĞNELı EPıLASYON GELMıŞTıR.
çoook da memnum lazere gittim döktüm paraları jiletle alsam o kadar sık ve fazla çıkmazdı sanırım. sinirlerimi zıplattı LAZER bence PARA TUZAĞI ayrıca lazer yapan arkadaşlarımın bile şunu diyorlar arkadaşlar "10 seneye kadar tekrar çıkar kıllar" bu ne demek yani yeniden çıkıyor..
sırf bu işi öğrenmek için için estetisyenlik kursuna yazıldım ve bayramdan sonra başlıyorum..özelliklede sorduğum soru da şu oldu ıĞNELı EPıLASYONU tam anlamıyla gösteriyormusun dedim evet dediler...iğneli epilasyon en sağlıklısı lazerin daha kanser yapıp yapmayacağı belli değil..lazer yaptıranlar A4 kağıdı kadar bir yeriniz alınırken kaç kere acı verici bir ışına maruz kaldınız? bunların bir süre sonra cilt kanseri yapmayacağı ne malum değil mi? leke kalıp kalmadığını bilmek isteyenler ise resimlerim var sitede bakabilirler

arkadaşlar bu işler merkezin tecrübesi ile ilgili iğneliden memnun kalmayanda var lazerden memnun kalmayanda var..yeni başlıcak olanlar yada düşüenler daha önceden yaptırmış ve memnun kalınmış merkezleri tercih edin..ben tavsiye üzerine gittim aklımda lazer bile yoktu..memnun kaldım..

arkadaşlar valla herkesi okudum 2 seneyı gectı 8 seansım bıttı...sıyah kıllarım cıkıyor yıne dizimde
bı de ötekıler guneste cyım istiyorum
ama bende batık problemı var..bı de ilgıncı hormonal bı sorunum varook fena gözüküyor.artık onları ıgnelı yaptırıp kurtula sanırım..
inanılmaz tüyluyum
ust bacagım jılet yaptıgımdan
kollarımda erkek gıbı...ne tavsıye edersınız...

pardon problem olmuş
bi de ötekıler güneşte çok fena sarı ve uzun gözüküyorlar yazacaktım....

Arkadaşlar yüzünüzü ya da başka bir yerinizi lazerden önce sakın jiletlemeyin. Kızkardeşimde ince tüyler vardı yüzünde. Çok beyaz tenli olduğundan belli olyor diye lazer yaptırmak istedi. Lazerden önce jiletlediler.Yüzündekiler artık tüy değil sakal oldu. Onların tüyleri tüy kesme makinesiyle kısaltmaları lazım ama o makineden ellerinde yok diye kolaya kaçıp jiletliyorlar. Aman kızlar aman sakın jiletlemeyin...

Back