• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazerden memnun kalmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonham
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iğneli epilasyon asla yok edilemez asla izin vermeyiz benim hiç bir yerimde tüy yok k.altı bikini karın kasık göbek belgem komple bacak ...yüzümde dahil
ince ve kalın bütün tüylerimin üstesinden sadece İĞNELİ EPİLASYON GELMİŞTİR.
çoook da memnum lazere gittim döktüm paraları jiletle alsam o kadar sık ve fazla çıkmazdı sanırım. sinirlerimi zıplattı LAZER bence PARA TUZAĞI ayrıca lazer yapan arkadaşlarımın bile şunu diyorlar arkadaşlar "10 seneye kadar tekrar çıkar kıllar" bu ne demek yani yeniden çıkıyor..
sırf bu işi öğrenmek için için estetisyenlik kursuna yazıldım ve bayramdan sonra başlıyorum..özelliklede sorduğum soru da şu oldu İĞNELİ EPİLASYONU tam anlamıyla gösteriyormusun dedim evet dediler...iğneli epilasyon en sağlıklısı lazerin daha kanser yapıp yapmayacağı belli değil..lazer yaptıranlar A4 kağıdı kadar bir yeriniz alınırken kaç kere acı verici bir ışına maruz kaldınız? bunların bir süre sonra cilt kanseri yapmayacağı ne malum değil mi? leke kalıp kalmadığını bilmek isteyenler ise resimlerim var sitede bakabilirler
bende katılıyorum iğneli epilasyonun şimdiye kadar yanlış yapım haricinde yan etkisini duymadım ama lazerde çok var.

bende haziranda 6.seansıma gittim lazerde koltukaltı için (cihazın adı nd:yag)..ama bende çok çok memnun değilim,aslında gözle görülür azakma var ama yinede beni tatmin etmedi..iğneliye geçmeyi düşündüm 1-2 yere sordum hatta bursa'da (çok temiz ve uzman bi yerdi soranlara adres verebilirim,bnm gözüm tuttu yani) ve onlarda 6.seans lazere gitmene rağmen kıl yoğunluğu fazla dediler :( 6.seansta daha iisi olmalıydı dediler ve moralim bozuldu..iğneli yaptırsam 2 saat sürer diyolar e o da dksı 2tl den 240tl yapıyor ve bu durumda bnm lazere verdiğim paranın 6 katı tutuyor,napsam kafam karıştı,ve kıllarım incelmişti ama dr kalınlaşması lazım dedi jilet yap dedi ve kalınlaştılar,keşke yapmasaydım yaa..

slm bursada iğneli epilasyon yapan dediğin yer neresi bana özelden msj atabilirmiisn nolur araştırmaktan deliye dönedüm ayrıca sen gittinim oraya memnun kadıldınmı

kıllara çözüm yok gibi ben daha ilk seansımı yaptırdım çıkmasını bekliyorum

kıllara çözüm yok gibi ben daha ilk seansımı yaptırdım çıkmasını bekliyorum

Anobis, İşinin ehli bir uzmana yaptırılan iğneli epilasyonun istenmeyen tüylere ve kıllara kesin çözüm sağladığından hiç şüphen olmasın sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor. Bunu yılların tecrübesi ile söylüyorum moralini bozmamalısın canım.

valla eşim gitti adamın yakmadık yerini bırakmadılar.vucudunda derin izler kaldı.aman ıpl lazerlere dikkat edin.burada yazılanların hepsini okudum.gittiğiniz yerlere dikkat edin yazılmış ama şu marka lazerler iyidir bunlar kötüdür,bazı cihazlarda yanma riski var diye yazanları görmedim.azalma olmadı,canım yandı,param gitti diye üzülenlere üzülmemelerini en azından ömür boyu kalacak izleri olmadığı için sevinmelerini tavsiye ediyorum. canlarım unutmadan bu sitenin reklamlarında bu güzellik merkezinin reklamı bile var.yazık.çok yazık....

eeeeeeeeeee bende diyordum Koltuk altı için düşündüm
Zaten az iyice Yok ediyim diye şimdi yeniden düşünmem lazım sanırım.

bi arkadaşımında kollarını karnını bacaklarını ve yüzünü lazerle yakmışlar kız haftalardır sasklıyor yanıklarını ilaç kullanıp hep uzun kollu giysiler giyiyor o kadar kötü olmuşki şaşırdım kaldım o cıvıl cıvıl kız gitmiş yerine psikolojisi bozuk bi kız gelmiş resimlerini çektim ve burada sizlerle paylaşmak istiyorum ama nasıl buraya atılacağını bilmiyorum eğer resimleri koyabilrsem sizde görüeksiniz ne kadar kötü olduğunu .

Canım paylaş merak ettim
hizliresim.comdan yükle resmi en alttaki koduda ekle.

millet bütün başlıklara yazmaya çalışıyorum ama
benim durumuma başka kimse düşmesin diye uğraşıyorum

bağdat caddesindeki mar-med estetik ve güzellik merkezine kesinlikle gitmeyin

vücudumu hep yaktılar çektiğim acıyı ir ben bir de allah biliyor
hep iz kaldı
sözde ortalama 4 seansta iz fln olmadan bitecek diye garanti vermişlerdi ilk başta

şimdi adilik yapıp ne paramı veriyorlar ne de izler için birşey yapmıyorlar
bu kadar rezil bir yer görmedim
caddede nasıl barınabiliyor anlayabilmiş de değilim

millet bütün başlıklara yazmaya çalışıyorum ama
benim durumuma başka kimse düşmesin diye uğraşıyorum

bağdat caddesindeki mar-med estetik ve güzellik merkezine kesinlikle gitmeyin

vücudumu hep yaktılar çektiğim acıyı ir ben bir de allah biliyor
hep iz kaldı
sözde ortalama 4 seansta iz fln olmadan bitecek diye garanti vermişlerdi ilk başta

şimdi adilik yapıp ne paramı veriyorlar ne de izler için birşey yapmıyorlar
bu kadar rezil bir yer görmedim
caddede nasıl barınabiliyor anlayabilmiş de değilim

canım eğer para öderken aldığın fiş duruyorsa şikayet et..tüketici hakkı seninkide sonuçta..ayrıca çoook geçmiş olsun

hiç fatura bile vermemişlerdi
bugün gittiğimde bağırdım çağırdım fatura kestirdim
bakalım çarşambaya kadar bekliycem patronla konuşcam sayıkladı
eğer hala vermezlerse o zmn dava açıcam

teşekkür ederim bu arada
ya çevrenizde kim varsa söyleyin
ben yandım başkası yanmasın
yerine fln da kimse aldanmasın
herşey yalanÇok üzgünüm çoook

Geçmiş olsun canım üzüldüm yaa
tüketi haklarına şikayet edemiyormusun?

öyle yapıcam inşallah
çarşamba patrona sorcaz paranı verip veremiyeceğimizi diye sayıkladı
ben yine insanlık bende kalsın deyip çarşambaya kadar bekliycem dedim
olmadı tüketici haklarına mahkemesine gidicem

yaktıkları zamanki fotoğraflar da duruyor onlar da delil olarak kullanılır
izlerin o zmndan kaldığı açıkca ortaya çıkar

dua edin kızlar ya
inşallah alırım paramı şu pislklerden:kızgın:
aman diyim siz de dikkat edin

garanti veriyoruza inanmayın yazılı kağıt alın derim
benim durumuma başka kimse düşmez inşallahÇok üzgünüm çoook

:1shok::1shok:
ınşallah alırsın şimdi peki izler duruyormu ben koltuk altı için düşünmüştüm ama
şimdi korktum açıkçası

evet duruyor
zaten izler için de birşey yapmadılar
sözde iz giderici tedavi uygulayacaktı

ya dediğim gibi bir kere Bağdat caddesindeki MAR-MED'e sakın gitme bana olan senin de başına gelmesin

yapan kişinin ne kadar eğitimli olduğuna göre değişir
makinanın kalitesine uygulanan doza göre

işi bilmeyen adamı koyarsalar oraya
uygulamaması gerekn dozda tedavi uygularsa olacağı bu

bizzat doktorun kendisinin uygulama yaptığı bir yere gitmeye çalış gideceksen de
ama iyi araştır

hoş ben de burayı baya bir araştırıp güvenip gitmiştim ama sonuç ortada:kızgın:

dikkatli ol derim

evet 5 yıl sonra kanser riski olabiliyor

öle olsa kendilerı neden yaptırıyor ben ilk başta cildiye doktoruna sormuştum bilgi edınmek ıcın bana ilk çıktığı zaman kendısınınde yaptırdıgını soledı kaldı kı daha o zaman kendı hastanelerınde lazer epılasyon uygulaması yapmıyorlardı onlarda yenı basladı sonrada kadın doğum doktoruna onun hastanesınde de yapmıyorlardı(hanı dersınız hastane menfaatlerı ıcın yapın derler) ve son olarak bana lazer uygulayan doktor...madem boyle bır rısk var hangı cesarete yada neye dayanarak bunu göze alıp lazer epılasyon yapıyorlar?? artık ne yapsak ne yesek kanser yapıyor dıyorlar şaştık kaldık CADIARZU

Back