- Konu Sahibi bonham
genelde lazerden memnun olmayanlar yüzüne yaptıranlar..zaten merkezde de kadınlar diyor en iyi koltuk altı ve genitale birde alt bacağa fayda eder diye..yani bana demişlerdi böle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genelde lazerden memnun olmayanlar yüzüne yaptıranlar..zaten merkezde de kadınlar diyor en iyi koltuk altı ve genitale birde alt bacağa fayda eder diye..yani bana demişlerdi böle
Paranızı sokağa atmayın... 2 bin TL e harçadım lazere kollarım için ilk başta aa çok güzel dedim memnundum çünkü aksatmadan 2 ayda bir gidiyordum.Arkadaışm dedi bana hiç 2 aydan sonrasını gördünmü diye hayır ama memnunum çıkmıyo artık eskisi gibi dedim,o da bende öyle demiştim pişman olucaksn dedi inanmamıştım.Ama aklıma takıldı belkide doğru söylemiştir diye bu sefer 3. aya doğru giderim dedim. ve arkadaşlar resmen şok oldum.Yolunmuş tauk gibi olmuştum belirli bölgelerde tabiki dökülme var ama 2 bin tl dökdükten sonra sadece bu kadar mı elde edicektim ??? Elimin üzerinde ayva tüyleri vardı belli bile olmuyorlardı yani ellerimin üzerinde de tüyler çıkmaya başladı inanın.yani eskiden belli olmayan yerlerimde bile tüy çıkmaya başladı HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.ısrar ediyorsanızda gidip yaptırın kendiniz görün en iyisi iğneli uzun sürer ama kesin çözüm yüzüme iğneli yaptırdım hiç birşey çıkmıyor artık kollarımada iğneli yaptırmaya başlayacağım bu sene.
canım benim ...çok yararlı cümlelerdi bu cümleler benim için...öncelikle teşekkür ediyorum...şimdi kesin kararımı verdim:eğer yaptıracaksam kesinlikle iğneli epilasyon yaptıracağım...
4.seansıma gitcem yüz içinnnn ilk gittigim zamanki umutlarım azaldı malesef...seneler boyu gitsem bitmiycek gibi duuryorrrrrrrrrr..kuzenim iki sene gitti başka bi merkezeee olmayan yerlerinde bile var şimdiii artıkk agda ile alıyor pes etti lazere gitmekten..umarımmm bende öle olmam yaaa...heryerimin tüyüneee razıyım ama yüzümdekilere tahamülüm yok
yazılan son mesajlardan sonra daha önce yazdığım hususun ne kadar yerinde bir uyarı olduğunu farkettim. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var galiba. ''uzmanı bulunduğu ve biraz sabırlı olunduğu taktirde iğneli epilasyon lazer epilasyondan çok daha etkili demekten dilimde tüy bitti ama lazeri tercih edenler için gerçekten üzülüyorum onların tüyleri değil de ceplerindeki son kuruşları bitecek fakat farkına vardıklarında da iş işten geçmiş olacak malesef.'' sağlıklı günler dileklerimle