• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazerden memnun kalmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonham
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimize yapıyoruz diyorlar ama yapıp yapmadıklarını gözümüzle görmüyoruzki bende çok büyük bir hastaneyegittim emar çekilmek için önüme bir kağıt verdiler imzala diye ilaçlı emarın ölüm riski varmış o kadar büyük özel bir hastane nasıl bu riski göze alıyor imzalatıyor çünki sorumluluk almak istemiyor ya aşılara ne demeli o kadar yan etkisi var başbabanımız yaptırmıyor ve halkı zorlamayın diyor sağlık bakanlığı yaptırın diyor buna ne diceksiniz insanların sağlığını kim düşünüyorki türkiyede aloveralı ürünler satılıyor onlarda kanser yapıyor yan etkilerine bir bakın frever living aloveralı ürünlere bunları kimse yasaklamıyor kimse kimseyi düşünmüyor herkes cebini doldurmanın peşinde arkadaşım.

doğru diyorsunuz ama önceden dediğim gibi ne yapsak artık korkar hale geldık inşallah gercekten bi zararı yoktur ve olmaz da....iyi düşünelim iyi olsun..bir de şu ana kadar kanser olan yada rastlanan bı vaka duymadıgımız ıcın belkı oyuzden fazla bı endişemiz olmuyor..ve eğer 10 yıldır kullanılıyorsa bu uygulama şimdiye kadar bişeyler ortaya cıkmaz mıydı:bbo:

bana yapan kız koltuk altını gözterdi ..ben ilk başladığımda o 5 seansındaymış sarı ve seyrekti..hatta ben demiştim böle olsa bile yeter ne güzel diye..şimdi benimkide öle :D

benimde bir arkadaşımın tüm vücudu lazerden yandı iyi bir etkimi şimdi bu resimleri var elimde ama buraya atmayı beceremedim yoksa insanlar görsün isterdim lazeri hiç sevemedim ne olacağı hiç belli değil sonunun

benimde bir arkadaşımın tüm vücudu lazerden yandı iyi bir etkimi şimdi bu resimleri var elimde ama buraya atmayı beceremedim yoksa insanlar görsün isterdim lazeri hiç sevemedim ne olacağı hiç belli değil sonunun

insan ehli kişiye yaptırmazsa böyle olaylarla karşılaşabılıyor ben başlamadan once cok araştırmıştım yanık haberlerını okuyunca gözüm bayağı bı korkmuştu sonra iyi bir yer gorunce başladım hatta içimde hep bu yanma korkusu vardı ilk seansım bittikten sonra şükürler olsun dedim yanık bişey olmamış..

keske kımsenın başına gelmese ..gelmesinde...cok üzücü bir olay..

olumsuz şeyler iğneli epılasyonda da olabılıyor .kabuklanma,delik oluşumu, izler....oyuzden yeterkı dogru ınsanı bulabılmeli. herşeyde bu böyle deil mi zaten:)

valla paranı verceksin adam gibi temiz nesih ve işini bilen bir merkeze gideceksin..önceden araştırma yapıp ve cilt tipini kontrol ettirdikten sonra lazere başlayın

adam gibi merkezlerde lazer yapanlar bu işin uzmanımı sanıyorsunuz lazeri doktorların yapması gerek ama doktorların sadece diplomasını kullanıyorlar ve bu konuda uzman olmayan kişiler lazer yapıyor yanan arkadaşımda iyi bir merkezde yaptırmış ilk seansı çok iyi geçmiş ikinci seansında yanmış çok iyi bildiğim iyi bir merkeze gitmiştim ve merkezde lazer yapılıyordu yapan kişide oranın temizlik elemanıydı nasıl yapıyorsun bunu bu konuda uzman değilsin dedim çok kolay bunu herkes yapar dedi bi kere gösteriyolar yapıyoruz dedi merkez gerçekten çok tanınmış bir yer ama ismini veremem bunlarda arka plandaki işler daha bunun gibi çok şey var insanların bilmediği yeni yıldan sonra lazeri herkesin yapmasını yasaklıcaklarmış çok iyi olur bence sadece doktorlar yapsın bu işi.

adam gibi merkezlerde lazer yapanlar bu işin uzmanımı sanıyorsunuz lazeri doktorların yapması gerek ama doktorların sadece diplomasını kullanıyorlar ve bu konuda uzman olmayan kişiler lazer yapıyor yanan arkadaşımda iyi bir merkezde yaptırmış ilk seansı çok iyi geçmiş ikinci seansında yanmış çok iyi bildiğim iyi bir merkeze gitmiştim ve merkezde lazer yapılıyordu yapan kişide oranın temizlik elemanıydı nasıl yapıyorsun bunu bu konuda uzman değilsin dedim çok kolay bunu herkes yapar dedi bi kere gösteriyolar yapıyoruz dedi merkez gerçekten çok tanınmış bir yer ama ismini veremem bunlarda arka plandaki işler daha bunun gibi çok şey var insanların bilmediği yeni yıldan sonra lazeri herkesin yapmasını yasaklıcaklarmış çok iyi olur bence sadece doktorlar yapsın bu işi.

yasaklanacağını hiç sanmam ona bakarsanız iğnede yüzü delik deşik ediyor ama yasaklanmıyor..hatta izi 2 yıl buluyor geçmesi..gittiğiniz yerle önceden konuşup sadece doktora yaptırmak istediğinizi söylersiniz..baştan anlaşırsınız..randevularınızı doktora göre ayarlarsınız ..bunlar zor işler değil..benim gittiğim yerden arkadaşım menun kaldı ve tavsiye ettiği için başladım..şimdi bende etrafıma tavsiye ediyorum..arada bu işi ticarete döküp haram para kazanma meraklıları yüzünden tüm merkezleri suçlamak yanlış olur..

sevval888888 burası lazerden memnun olmayan ların bölümü yanlımş yerde yazıyorsunuz rahatça memnun olmadığımızı yazamıcakmıyız siz memnun olanlar bölümüne yazanız lazer merkeziniz var galiba bu kadar lazeri savunuyorsunuz nette hiç girmedinizmi lazerin yan etklerini hiç girinde görün memnuniyet yorumunuzu diğer tarafta yapın isterseniz.

kesinlikle memnun degilim hele hele yüzde bi bölgeye yaptiracaksaniz asla diyorum cene ve biyik bölgesine yaptiriyordum gittigim yer cok ünlü bi yerdi tamam cenemde hic kalmadi ama cenemin altindaki o sari tüylerin hepsi simdi simsiyah rasmen sakal gibi ayni sekilde biyiklarimdan yanagima dogru olan yerledeki sari tüylerde siyahlasti tek kelimeye pismanimmafoldumben

meraba arkadaşlar,benim de bu konuda canım yandığı için yazma ihtiyacı duydum.ızmirli olanlar için yazıyorum ki kskde (lila beauty) sokakta bitene kadar yazan ilanlara lütfen aldanmayın ,malsef gittiğim yerin ilanlarını görüyorum ve çok üzülüyorum yaklaşık 1.5 yıdır gidiyorum ve inanın hiç ilerleme kaydedemedim dahası başta doktorları oldugunu soylediler ama hiç görüşemedim nedense ztn surekli yer değiştiriyorlar her gittiğimde başka biri yapıyor inanın çok can sıkıcı,lütfen ....ytl bitene kadr zırvalıklarına kanmayın ve araştırın deneyin görün..

sevval888888 burası lazerden memnun olmayan ların bölümü yanlımş yerde yazıyorsunuz rahatça memnun olmadığımızı yazamıcakmıyız siz memnun olanlar bölümüne yazanız lazer merkeziniz var galiba bu kadar lazeri savunuyorsunuz nette hiç girmedinizmi lazerin yan etklerini hiç girinde görün memnuniyet yorumunuzu diğer tarafta yapın isterseniz.

formda nereye ne yazacağıma siz değil ben karar veririm..terbiyesizlik yapmayın..tekrara yazıyorum ben gittiğim merkezden memenunum ve lazer olumlu sonuçlar veriyor...

kesinlikle memnun degilim hele hele yüzde bi bölgeye yaptiracaksaniz asla diyorum cene ve biyik bölgesine yaptiriyordum gittigim yer cok ünlü bi yerdi tamam cenemde hic kalmadi ama cenemin altindaki o sari tüylerin hepsi simdi simsiyah rasmen sakal gibi ayni sekilde biyiklarimdan yanagima dogru olan yerledeki sari tüylerde siyahlasti tek kelimeye pismanimmafoldumben
Geçmiş olsun. Sarı tüyleriniz eğer koyulaştı ise size tavsiyem iğneli epilasyonla devam etmenizdir. Bu işi doğru yapan bir yer bulursanız mutlaka sonuç verir. Lazerin koyulaştırığı tüyler ne yazıkki sonuç vermez, dolayısıyla lazerle devam edecekseniz bitmeme riskini göze almanız gerekir.mirmirmirmir

koltuk altım için lazere gidiyorum yıllardır:1shok:denemek için başlamıştım eğer biterse tüm vücut düşünüyordum. üstelik lazer için çok uygundum beyaz ten siyah kıl. hele koltuk altı en kolay cevap veren bölgeydi.... gittiğim lazer merkezleri öyle söylüyordu:teselli: sonuç bitmedi bitmicek azaldı inceldi 4-5 ay ara vermeyi denedim koyulaştılar bir kere başladım diye bırakmak da istemiyorum toplamda bi 20 seans olmuştur akannehir başka hiçbir yerime de başlamayı düşünmüyorum. iğneliyi denemeye karar verdim belki bir şekilde biter :uhm:

koltuk altım için lazere gidiyorum yıllardır:1shok:denemek için başlamıştım eğer biterse tüm vücut düşünüyordum. üstelik lazer için çok uygundum beyaz ten siyah kıl. hele koltuk altı en kolay cevap veren bölgeydi.... gittiğim lazer merkezleri öyle söylüyordu:teselli: sonuç bitmedi bitmicek azaldı inceldi 4-5 ay ara vermeyi denedim koyulaştılar bir kere başladım diye bırakmak da istemiyorum toplamda bi 20 seans olmuştur akannehir başka hiçbir yerime de başlamayı düşünmüyorum. iğneliyi denemeye karar verdim belki bir şekilde biter :uhm:

Hangi lazerle tedaviniz yapıldı. biliyormusunuz ?CADIARZU

çok enteresan ya demekki herkeste farklı etki gösteriyor.ben komşumun memnuyeti ile başladım o 3yıldır kotukaltı ve genital bölgesinde hiç tüy kalmadığını söylüyor(ayva tüy dahi) hemde bana göre daha koyu tenli biri.bende 4 aydır gidiyorum 2. seansa gittiğimde doktor yapmaya gerek duymadı koltuk altıma çünkü 2a y geçmesine rağmen çıkmamıştı şimdi 4 ay oldu bu ay sonu yine gidicem nerdeyse 5 ay olcak şugün bile hala koltukaltımda bişi yok. yüksek dozda alexander kullanılıyor. demek herkeste farklı etki gösteriyor.

çok enteresan ya demekki herkeste farklı etki gösteriyor.ben komşumun memnuyeti ile başladım o 3yıldır kotukaltı ve genital bölgesinde hiç tüy kalmadığını söylüyor(ayva tüy dahi) hemde bana göre daha koyu tenli biri.bende 4 aydır gidiyorum 2. seansa gittiğimde doktor yapmaya gerek duymadı koltuk altıma çünkü 2a y geçmesine rağmen çıkmamıştı şimdi 4 ay oldu bu ay sonu yine gidicem nerdeyse 5 ay olcak şugün bile hala koltukaltımda bişi yok. yüksek dozda alexander kullanılıyor. demek herkeste farklı etki gösteriyor.

Lazerin sonucunu etkileyen pek çok fakör var. Aynı özelliklere ve tüylere sahip 2 kişi lazer yapılıyor ama ikisi de birbirinden çok farklı sonuç alıyor. Bu iş biraz da şans. Zaten asıl maharet tüylerin nasıl sonuç vereceğini kestirmekte kalıyor. Onun için mutlaka deneyimli kişiler yapsınki sonucu tahmin etmede deneyimleriyle daha doğru tespitler yapılsın.CADIARZU

merhab arkadaşlar ..ben de bundan yaklaşık bir yıl evvel kadar bir merkeze müracaat ettim yüz bölgem için.fakat uygulanan yerlerde sadece syrelme ve tüylerde az ölçüde azalma oldu.ayrıca benim yaptırdığım bölge dudak üstü ve çeneyken,lazer epilasyondan sonra favori bölgelerime kadar yayılma oldu diyebilirim.şuan ne yapacağım bilmiyorum.iğneli mi denesem acaba?bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.benim gittiğim yer kesinlikle ve kesinlikle durumumla ilgili ilgi alaka göstermedi,tamamen ticari amaçlar güderek açılmış bir yerdir,ben istanbul pendikteyim,blgisi olan arkadaşalrdan yine rica ediyorum,bu konuda gerçekten her anlamda donanımlı olan yerler varsa özelden mesaj yazarak bilgi verirlerse çok memnun olurum.hepinizinde bildiği gibi sadece fiziksel bir durum değil ne yazık ki olumsuzluklarıyla piskolojimizi de darma dağın eden bir konu olması gerekçesiyle yardımlarınızı bekliyorum,sevgiyle kalın.

acaba dökülen yerler zamanla çıkar mı? ben 6 seans gittim. kısım kısım döküldü. şu anda acayip bir görüntü aldı, bir kısmında var bir kısmında yok. ben tavsiye etmiyorum. jilet kullanmak eski haline gelmesine yardımcı olur mu acaba

Back