• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazerden memnun kalmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonham
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dozunuz fazla geldiği için yanık ve buna balğlı lekelenme olmuştur. Kol altı için bir şey yapmaya gerek yok kendisi geçer. Bıyık için cildi bol bol nemlendirin ve mutlaka 30 SPF korumalı güneş kremi sürün ki leke yerleşmesin. Geçmiş olsun.

nemlendiriciyle gececegini dusunumuyorum ben bikere sir agdadan olmustum yanik ve doktor kortizonlu krem verdi surdum ve gunese cikarkande 30 faktor ustu koruyucu surdum gecti

nemlendiriciyle gececegini dusunumuyorum ben bikere sir agdadan olmustum yanik ve doktor kortizonlu krem verdi surdum ve gunese cikarkande 30 faktor ustu koruyucu surdum gecti

kORTıZONLU KREMLERı ASLA ÖNERMıYORUM, ÇÜNKÜ YARA ıYıLEŞMESıNı GECıKTıRıYORLAR VE UYGULANAN BÖLGEDE DAHA ÇOK TÜYLENME YAPABıLıYORLAR. aĞDA YANIĞI ıLE LAZER YANIĞI FARKLI NıTELıKLERDE YANIKTIR. yıNE DE SıZ BıLıRSıNıZ. gEÇMıŞ OLSUN.

Prednol a surdum ben sır agdadan yanık olugunda ve locoıdde epılasyondan sonra surdum estetık klınıklerındede locaıd suruyolar ayrıca kızarıklık vs yanık ıcın cokda guzel krem locaıd hemen gecırıyor

arkadaşlar bende kollarıma yaptırmak için bir kaç seansa girdim.çokta güzel bir mevkiide çokta temiz bir yerde girdim bu uygulamaya.fakat kollarım olmasına rağmen seanslar bitmek bilmedi..tüyler derseniz onlar dahada beter oldular.şu an jiletle almak zorunda kalıyorum..iyi sonuç alanlarıda duydum ama pek çok kişi memnun değil çevremdeki insanlardan.sanırım kişiye göre biraz değişik olabiliyor bu durum.

arkadaşlar bende kollarıma yaptırmak için bir kaç seansa girdim.çokta güzel bir mevkiide çokta temiz bir yerde girdim bu uygulamaya.fakat kollarım olmasına rağmen seanslar bitmek bilmedi..tüyler derseniz onlar dahada beter oldular.şu an jiletle almak zorunda kalıyorum..iyi sonuç alanlarıda duydum ama pek çok kişi memnun değil çevremdeki insanlardan.sanırım kişiye göre biraz değişik olabiliyor bu durum.

merhaba, iğneli epilasyon forumunda ' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı' başlıkla açtığım sayfama iğneli epilasyonun kol uygulamasına ait iki adet fotoğrafı henüz koydum. Bakar ve mukayese yaparsanız faydalananlar olabilir belki. sağlıcakla iyi akşamlar diliyorum.

canım bende senin gibi lazerden memnun kalmadım ve iğneli denedim şimdi çok memnunum lazerden daha az acısı leke iz yok hem kaliteli hemde çok steril bir yerde yaptırdım kendinden emin bir bayan gül hanım tavsiye ederim

Gittiğiniz merkezın adını benimle paylaşabilir misiniz?

iğneli epilasyonda fayda ne kadar zamn sonra görülüyor arkadaşlar?
bi de lazere gittiğim yere sordum diğer şubemizde var geçebilirsin dediler
ama yüzünde iz kalabilir gözenekler büyüyebilir dediler
bööle sorunlarla karşılaşanlar var mı acaba?

ilk_nur hanım, sorunuzda dahil iğneli epilasyon hakkında merak ettikleriniz için, iğneli epilasyon forumunda '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı '' başlıklı açmış olduğum sayfamdaki bilgileri okumanızı öneriyorum. İğneli epilasyon uygulaması hakkında size söylenenlerin ya ticari kaygıdan ya da kendilerinin bu yöntem konusunda son derece yetersiz olmalarından kaynaklandığını düşünüyorum. sağlıklı günler dileklerimle.

geçenlerde bi programda izledim bu epilasyon cilt kanseri yapıomuş acaba doğrumudur

geçenlerde bi programda izledim bu epilasyon cilt kanseri yapıomuş acaba doğrumudur

Hiçbir tıp literatüründe lazer kanser yapar diye ibare yok. Ailesinde cilt kanseri (özellikle malign melanom) olanlarda dikkatli olmak lazım. Benlerin üzerine ya da iyileşmeyen yaraların üzerine lazer yapmamak lazım. Bu yüzden merkezlerde doktor olması ile ilgili ısrar ediyorum. Çünkü ancak bir doktor cildi tam anlamı ile analiz edip tedavi kararını verir ve sorumluluğu da almalıdır.(Hasta takibi açısından. )

Bende bıktım usandım artık, 5 yıl olacak yüz bölgesi için gidiyorum lazer epilasyona, sanki hiç bitmeyecek gibi :(

aysepilasyon hanım yardımınız ve verdiğiniz bilgiler için çok tşşkr ederim çok yardımcı oluyorsunuz bizlere.çünkü her yer kafasına göre bir şey söylüyor sizin sayenizde aydınlaşmış oluyoruz

Bende bıktım usandım artık, 5 yıl olacak yüz bölgesi için gidiyorum lazer epilasyona, sanki hiç bitmeyecek gibi :(

canım bende aynıyım iki yılı aşkındır yaptıryorum ve bi sonuç yok hala ortada:(

Ben 4 yıldır yüz bölgesine gidiyorum hala bitmedi inanın...:1no2:

yüzünde hiç sivilce çıktı mı bende 3 seans yüz bölgesi için gittim tüm yüz ama.. fecisekilde sivilce çıktı hemde yzümde hiç sivilce çıkmazdı hemde tüy olmayan yerlerde bile sert sert kıllar çıktı su an feci durumdayım. :1ninca:

arkadaşlar bende yüzümü yaptırmaya başladım daha ilk seansı bu hafta sonu gittim benimde çenemdeki tüyler kalın fakat yanaklarımdaki filan siyah olmasına rağmen ince her yer almıyo şimdi gittiğim kombine çalışma yapacaktı ama ince tüyleri jiletle temzileyip sonra işlem yapılacak dediler jilet denilincede irkildim tabikide boynumda bi yer denedik oranın durumuna göre tamamen yaptırırp yaptırmamaya karar vericem ama bu şekilde bi konudan bilgisi olan varmı bide görüşmeye ittiğinde hiç bi yer sölemiyo bunu seansa başlarken bilgi veriyolar ben bu rayı çok araştırdım çok rahatlatmışlardı beni ama şimdi bi pinpiriklendimbilgisi olan varmı

Slm.. Gemini lazer için iyi diyorlar... Bu marka lazere gidip memnun olmayan var mı??

arkadaşlar bende yüzümü yaptırmaya başladım daha ilk seansı bu hafta sonu gittim benimde çenemdeki tüyler kalın fakat yanaklarımdaki filan siyah olmasına rağmen ince her yer almıyo şimdi gittiğim kombine çalışma yapacaktı ama ince tüyleri jiletle temzileyip sonra işlem yapılacak dediler jilet denilincede irkildim tabikide boynumda bi yer denedik oranın durumuna göre tamamen yaptırırp yaptırmamaya karar vericem ama bu şekilde bi konudan bilgisi olan varmı bide görüşmeye ittiğinde hiç bi yer sölemiyo bunu seansa başlarken bilgi veriyolar ben bu rayı çok araştırdım çok rahatlatmışlardı beni ama şimdi bi pinpiriklendimbilgisi olan varmı

yüz bölgesini riske atıp daha fazla çıkmasına sebep olmayın:1no2: acısına katlanıp iğneli yapın daha iyi. ben bıyığıma 3 kez ipl yaptırdım bir sonuç almadığım için bıraktım, şimdi iğneliye gidiyorum memnunum. kalınların bazısı çıkmıyor bazısı da oldukça inceldi. özellikle kenar taraflar erkek bıyığı gibi çok kalındı benim.
lazer ışığının özelliği kalın kılı görmesi. ince yerlere taşırırlarsa kıl köklerini uyarıp kalınlaşma riski olduğunu sakın unutmayın!

ben,mde favorilerim var ince ama uzunlar koyu renkte tüyler ama.bi arkadaşım bayadır gidio bu yüz için epilasyona yanaklarına kadar kıl var ve kalın lar gidio lazeri yaptırıo dökülüo tüyleri ama gene çıkıolar hemde hiç bir incelme yok.nerdeyse bir senedir gidiyo benim bildiğim fazlasını Allah bilir artık.yüz sanırım çok zor bi bölge.oysa diğer bölgelerde hılı ve kesin sonuçlar alınabiliyor.sebebini bilenler bizi aydınlatabilirlermi

bende aynı sizin durumunuzdaydım, jiletle alınması gerektiğini öğrenince ürkmüştüm, makasla kısaltılmasını istemiştim ama o zaman yüzeyde kalan tüyler lazer yapılınca ısıyı emip yüzü yakabiliyormuş yani jiletlenmesi mantıklı geldi, google dan da tarattırdım birçok doktor jilletlenmesi gerektiğini söylemiş. ben çok tereddüt ettiğim için önce çenemdeyaptırdım(diod lazer ile 25 ekimde). sonra 4 kasım da faallerim için gittim. yani çenemde ilk seansımın üzerinden 15 günden fazla zaman geçti ve çenemde şuan hiç bişi çıkmadı. fakat faallerim daha koyu renk ve uzun olmasına rağmen 2 gün sonra çıkmaya başladı. ama bana en az 3 seans sonunda etkisini hissedersiniz demişlerdi. şuan için pişman değilim kıllar öyle çimen gibi sert sert ve dik çıkmıyor yatık ve eskisine göre daha iyi bir durumda yüzüm. çenemden zaten çok çok memnunum ama çeneme başlarken bana çeneniz ince kaymak gibi birşey beklemeyin denmişti, ben 4 kasımda faallerim için gittiğimde yapan kadın da şaşırdı, çıkmıyor yani valla inş. faallerimde öyle olur. ben şimdilik memnunum, inş. pişman olmam. 2 .seansıma 25 kasım da gideceğim, dediğim gibi mediostar diod lazer yaptırıyorum, ankarada iyi bir merkezde.. en azından öyle görünüyor.

Back