- Konu Sahibi bonham
Hangi lazerle tedaviniz yapıldı. biliyormusunuz ?CADIARZU
alex.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi lazerle tedaviniz yapıldı. biliyormusunuz ?CADIARZU
Geçmiş olsun. Sarı tüyleriniz eğer koyulaştı ise size tavsiyem iğneli epilasyonla devam etmenizdir. Bu işi doğru yapan bir yer bulursanız mutlaka sonuç verir. Lazerin koyulaştırığı tüyler ne yazıkki sonuç vermez, dolayısıyla lazerle devam edecekseniz bitmeme riskini göze almanız gerekir.mirmirmirmir
Lazerin koyulaştırdığı tüyler neden sonuç vermez ? Sonuçta aynı mantık değil mi, lazer koyu renkteki tüyleri görür...?? bilmiyorumkismile
Peki lazerin tek seansta etkili olamamasının sebebi (yani tüylerin bitmeme sebebi), tüm tüylerin anda anda aktif dönemde olmamaları mı ? gördüğü ve yaktığı kıllar, ilk senasta bitmiş veya incelmiş mi olur ? bilmiyorumkismile
Lazerin etkili olabilmesi için; kılın kendini üreten ve besleyen, kıl kökünün içinde olması gereken dönemdir. Bu dönemin adı anagen dönemdir. Bunun dışındaki dönemlerde yapılan lazer atışları sadece kılı yakar ama kıl kökünü yok edemez. İnsan vücudundaki kılların hepsi aynı anda aynı dönemi yaşamaz. Her kıl kökünün gelişim dönemi farklı olduğu için lazer tedavisi sırasında Hangi kökler anagen dönemde ise (eğer doğru doz atıldıysa ) onlar hemen sonuç verecektir. Şu an pratikte kılların dönemlerini tespit edecek herhangi bir teknoloji olmadığı için bu iş körlemesine yapılıyor. Bazı bölgelede lazerin daha etkili olma sebeplerinden biri de çoğu kılın aynı gelişimsel düzene sahip olması da olabilir doğrusu.
O zaman benim kollarıma hiç etkili olmadı mı demek oluyor bu :/ çünkü bu güne kadar hiç bir şekilde kısaltma veya kökten alma gibi bi işlem yapmadım kollarıma.. koyu renkti, sarartıcı sürüyordum. ama o kıllar sonuçta anagen dönemde değildi :/ yani etkilemedi mi ?CADIARZU
bende neredeyse 3yıl koltuk altı ve yüz bölgesi için gittim. koltuk altında ki tüyler tamamen bitmedi, yüzüm ise tam bir felakete dönüştü!!! Artık yüzümdeki ince tüylerde gözle görülür şekilde çıkıyor. Kesinlikle yüz bölgesi için lazer YAPTIRMAYIN!!! Artıklazere gitmiyorum, iğneliyi denemek istiyorum ama o kadar sıkıldım ki doktor ve bu işi yapan güzellik uzmanlarının yalanlarından kimseye güvenemiyorum
bende neredeyse 3yıl koltuk altı ve yüz bölgesi için gittim. koltuk altında ki tüyler tamamen bitmedi, yüzüm ise tam bir felakete dönüştü!!! Artık yüzümdeki ince tüylerde gözle görülür şekilde çıkıyor. Kesinlikle yüz bölgesi için lazer YAPTIRMAYIN!!! Artıklazere gitmiyorum, iğneliyi denemek istiyorum ama o kadar sıkıldım ki doktor ve bu işi yapan güzellik uzmanlarının yalanlarından kimseye güvenemiyorum
kızlar koltuk altı için 13 . seansa gittim ama hala tam olarak bitmedi.gittiğim yer kişiye göre değişir dedi ama acaba normalmi.ben beyaz tenliyim üstelik.işin kötüsü ücretini topluca ödedim seans başı vermedim daha uygun olduğu için.Hiç bitmeyeceklermiş gibi geliyor benimle aynı sorunu yaşayan varmı ağlıcam yaaaaaa
ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARINIZI OKUDUM BENDE 2009 TEMMUZ AYINDAN BU YANA YÜZ VE KOLTUK ATI OLMAK ÜZERE LAZER EPİLASYON YAPTIRIYORUM KOLTUK ALTIM 3. SEANSTA YÜZ 4. MEMNUNUM. SADECE SON SEANSDA YÜZ VE KOLTUK ALTIMDA LEKELER OLDU ÇOK ENDİŞELENDİM.SİZLERDE BUNA BENZER LEKELENME SIKINTISI YAŞAYANIINIZ OLDUMU? VE ÖNCELİKLE HORMANAL TETKİLERİNİZİ YAPTIRMANIZI NACİZANE TAVSİYE EDERİM. bayanssulusmile[/QUO
estetisyenemi yaptirdin neden leke oldu bence cilt doktoruna yaptirsaydin eger estetisyene gittiysen cunku daha garanti oluyor leke vs olursa en azindan ikinci kere telas olmuyor hemen ilac verirdi
ben ıpl ile kollarıma 1 seans yaptırdım 1 ay önce ve yüzde 80 i döküldü diğerleri de normal çıktılar acaba sonuç alırmıyım yoksa bi süre sonra bu dökülenler çıkar mı
bacak ve koltukaltı 7. seansıma gideli 2 ay oldu... bacağımı jiletle alıyorum... koltukaltımda çok az tüy şeklinde kaldı makasla kısalttım ...
bu ay gidemeyeceğim lazere ama gittiğim zaman kalanlar için iğneli soracağım... 13. seansa kadar uzamasını istemem... ama genel olarak memnunum ben...
ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARINIZI OKUDUM BENDE 2009 TEMMUZ AYINDAN BU YANA YÜZ VE KOLTUK ATI OLMAK ÜZERE LAZER EPİLASYON YAPTIRIYORUM KOLTUK ALTIM 3. SEANSTA YÜZ 4. MEMNUNUM. SADECE SON SEANSDA YÜZ VE KOLTUK ALTIMDA LEKELER OLDU ÇOK ENDİŞELENDİM.SİZLERDE BUNA BENZER LEKELENME SIKINTISI YAŞAYANIINIZ OLDUMU? VE ÖNCELİKLE HORMANAL TETKİLERİNİZİ YAPTIRMANIZI NACİZANE TAVSİYE EDERİM. bayanssulusmile