- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi bonham
-
ben menun kaldım ve memnuniyetimi dile getiriyorum..lazerden memnun kalmayan olduğu gibi kalanda var yani.. biz yazalım ki memnun kalmayanlar niye memnun kalmadıklarını anlayabilsinler ..umarım anlatabilmişimdir sengözlerimebaksanab
yazılan son mesajlardan sonra daha önce yazdığım hususun ne kadar yerinde bir uyarı olduğunu farkettim. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var galiba. ''uzmanı bulunduğu ve biraz sabırlı olunduğu taktirde iğneli epilasyon lazer epilasyondan çok daha etkili demekten dilimde tüy bitti ama lazeri tercih edenler için gerçekten üzülüyorum onların tüyleri değil de ceplerindeki son kuruşları bitecek fakat farkına vardıklarında da iş işten geçmiş olacak malesef.'' sağlıklı günler dileklerimle
Teşekkür ederiz fikirlerini paylaştığın için ancak, iğneli epilasyon uzun yıllardır zaten var bunu tercih edenler yıllardır ediyor. Forumda iğneli epilasyon bölümü de var isteyen ordan da detaylı bilgi alabilir. Lazer daha kısa seanslar ile uygulanıp pratik geldiği için iğneliye göre tercih edilmekte. Mesela bana göre lazer alternatifi olmasa iğneliye falan gidip her bir kıl için tek tek acı çekip saatlerimi harcamak yerine hayat boyu ağda yaptırırım.
Lazer gibi bir alternatifimiz olduğu ve memnun arkadaşlarım da olduğu için epilasyonu düşünmekteyim.
aysecikcik, sorunun çok kısa ama şartlı bir cevabı var. Evet iğneli epilasyon kesin çözümdür ama uzmanını bulmak ve biraz sabırlı olmak şartıyla. Sağlıklı günler.
tercihlere elbette saygılıyız ancak birisine akıl verirken önce içinde bulunduğun forum başlığını okumanı öneririm. Burası lazerden memnun kalanlar değil memnun kalmayanlar forumu..
Lazer yaptırmayı düşündüğüm için memnun kalmayanlar forumundayım zaten. Memnun olmayanların gerekçelerini öğrenelim ki bize de tercih edeceğimiz yol hakkında fikir versin.
arkadaşlar bı lazer epilasyon magduru olalar pakat bölgesi olsun bacak, koltuk altı,yuz bölgesi olsun sakın ha sakın ....................ıpl..........................lazer yaptımayın. yaptıranlarında parası çöpe gidiyor
''uzmanı bulunduğu ve biraz sabırlı olunduğu taktirde iğneli epilasyon lazer epilasyondan çok daha etkili demekten dilimde tüy bitti ama lazeri tercih edenler için gerçekten üzülüyorum onların tüyleri değil de ceplerindeki son kuruşları bitecek fakat farkına vardıklarında da iş işten geçmiş olacak malesef.'' sağlıklı günler dileklerimle
ya anlamadım valla lazer forumunda nereye baksam hangi başlığa girsem iğneli hakkında öneri var iğneli forumuna gidiyorum tık yok kimse doğru dürüst görüş bildirmemiş başlık bile az. kafam karışmıyo değil yani bi caydırma politikası gibi lazerden.:mymeka: bende iğneliyi ince tüylerde kullanılıyo diye biliyorum ayrıca yaptıran bi arkadaşımda çok acı çektirdiğini ve iz bırktığını söylemişti ne bilim oyüzden hiç yanaşasım gelmedi şimdilik deniycem işime yaramazsa zaten yaramadığını gördüğüm halde 6- 7seans gitmem banane zaten belli oluyo 2 ay geçtikten sonra yine eski haline dönüyosa 3 . seanstan sonra gitmek faydasız bence azalma seyrelme varsa gidilmeye devam edilmeli yada farklı bi cihazla çalışan farklı bir merkez araştırılmalı diye düşünüyorum ben.çünkü her cihaz her tüy yapısına uygun değilki.nasıl yaniCADIARZU
iğneli epilasyon az ve ince tüylerde kullanılıo diye biliodum:s
lazere ilk baslayacak olanlarada mı iğneli öneriyorsunuz?
:lepi:
nasıl yaniCADIARZU
iğneli epilasyon az ve ince tüylerde kullanılıo diye biliodum:s
lazere ilk baslayacak olanlarada mı iğneli öneriyorsunuz?
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?