benimde bir arkadaşımın tüm vücudu lazerden yandı iyi bir etkimi şimdi bu resimleri var elimde ama buraya atmayı beceremedim yoksa insanlar görsün isterdim lazeri hiç sevemedim ne olacağı hiç belli değil sonunun
benimde bir arkadaşımın tüm vücudu lazerden yandı iyi bir etkimi şimdi bu resimleri var elimde ama buraya atmayı beceremedim yoksa insanlar görsün isterdim lazeri hiç sevemedim ne olacağı hiç belli değil sonunun
adam gibi merkezlerde lazer yapanlar bu işin uzmanımı sanıyorsunuz lazeri doktorların yapması gerek ama doktorların sadece diplomasını kullanıyorlar ve bu konuda uzman olmayan kişiler lazer yapıyor yanan arkadaşımda iyi bir merkezde yaptırmış ilk seansı çok iyi geçmiş ikinci seansında yanmış çok iyi bildiğim iyi bir merkeze gitmiştim ve merkezde lazer yapılıyordu yapan kişide oranın temizlik elemanıydı nasıl yapıyorsun bunu bu konuda uzman değilsin dedim çok kolay bunu herkes yapar dedi bi kere gösteriyolar yapıyoruz dedi merkez gerçekten çok tanınmış bir yer ama ismini veremem bunlarda arka plandaki işler daha bunun gibi çok şey var insanların bilmediği yeni yıldan sonra lazeri herkesin yapmasını yasaklıcaklarmış çok iyi olur bence sadece doktorlar yapsın bu işi.
sevval888888 burası lazerden memnun olmayan ların bölümü yanlımş yerde yazıyorsunuz rahatça memnun olmadığımızı yazamıcakmıyız siz memnun olanlar bölümüne yazanız lazer merkeziniz var galiba bu kadar lazeri savunuyorsunuz nette hiç girmedinizmi lazerin yan etklerini hiç girinde görün memnuniyet yorumunuzu diğer tarafta yapın isterseniz.
Geçmiş olsun. Sarı tüyleriniz eğer koyulaştı ise size tavsiyem iğneli epilasyonla devam etmenizdir. Bu işi doğru yapan bir yer bulursanız mutlaka sonuç verir. Lazerin koyulaştırığı tüyler ne yazıkki sonuç vermez, dolayısıyla lazerle devam edecekseniz bitmeme riskini göze almanız gerekir.mirmirmirmirkesinlikle memnun degilim hele hele yüzde bi bölgeye yaptiracaksaniz asla diyorum cene ve biyik bölgesine yaptiriyordum gittigim yer cok ünlü bi yerdi tamam cenemde hic kalmadi ama cenemin altindaki o sari tüylerin hepsi simdi simsiyah rasmen sakal gibi ayni sekilde biyiklarimdan yanagima dogru olan yerledeki sari tüylerde siyahlasti tek kelimeye pismanimmafoldumben
koltuk altım için lazere gidiyorum yıllardır:1shok:denemek için başlamıştım eğer biterse tüm vücut düşünüyordum. üstelik lazer için çok uygundum beyaz ten siyah kıl. hele koltuk altı en kolay cevap veren bölgeydi.... gittiğim lazer merkezleri öyle söylüyordu:teselli: sonuç bitmedi bitmicek azaldı inceldi 4-5 ay ara vermeyi denedim koyulaştılar bir kere başladım diye bırakmak da istemiyorum toplamda bi 20 seans olmuştur akannehir başka hiçbir yerime de başlamayı düşünmüyorum. iğneliyi denemeye karar verdim belki bir şekilde biter :uhm:
çok enteresan ya demekki herkeste farklı etki gösteriyor.ben komşumun memnuyeti ile başladım o 3yıldır kotukaltı ve genital bölgesinde hiç tüy kalmadığını söylüyor(ayva tüy dahi) hemde bana göre daha koyu tenli biri.bende 4 aydır gidiyorum 2. seansa gittiğimde doktor yapmaya gerek duymadı koltuk altıma çünkü 2a y geçmesine rağmen çıkmamıştı şimdi 4 ay oldu bu ay sonu yine gidicem nerdeyse 5 ay olcak şugün bile hala koltukaltımda bişi yok. yüksek dozda alexander kullanılıyor. demek herkeste farklı etki gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?