- Konu Sahibi callisto_jade
-
ya kızlar bende bir seans bir kontrole gittim ama sanırım yandım kalça aralarım feci ağrıor ve kabuk kabuk olmuş ayrıca küçük kahverengi lekelerde var.yapan kişiye sordugumda geçecek korkma sakın dior ama bana hiç öle gelmedi sadece peeling yapmam için deniz tuzu gibi bişi aldırdı merkezde.napıcam bilmiorum(
kabuk bağlamıyor zaten sanki öyleymiş gibi bir görüntüsü oluyor kahverengi lekeler yanık oluyor işte benim daha önce geçmişti ama bu seferki yanıklarımı soydum keseyle beyaz beyaz yerleri kaldı geçiceklermi bilmiyorum bacağımdakileri soymadım onlar hala duruyor daha önce advantan krem ile geçirmiştim ama burdan bi arkadaş o kremin içeriğinde kortizon var diyince kullanmayı bıraktım ve bu sefer kurtulamadım
o arkadas ben oluyorumcnm lazer yapan yerde oyle soyledıler, ıcınde kortızon oldugundan 3 gunden fazla kullanılması tavsıye edılmıyor dıye. Ben bana soylenılenı soyledım ECzaneye sor danış ıstersen. Ben herhangı ilaç vs. kullanmıyorum ve dokunmuyorum ince kabuk görunumlu izlere. aynı yere bır daha lazer yapmazlar sanmam,zaten tüy de yok orada,oncedn de pek yoktu ya almış bı kere lazerci, neyse ben zamana bıraktım geçmesini kendı adıma...
evett doktora gidicem yanıklarımı göstermeye bugun hastayım çıkamadım o ilacı sormak aklımdaydı fayda gördüm çünkü size öyle söyledilerse doğrudur ama zaten.benim malesef yanan yerlerimde hala tüyler mevcut nasıl olucak böyle bilmiyorum seansıma kadar giderler inşallah:) keşke bende hiç ellemeseydim ama dayanamadım :18:
evet canım oyle yap en iyisi, kurtuluruz ınş. yanıklardan da tüylerden de... iyi günler.
yaa kızlar bende lazere gidiyorum en son seansım mayısta gitttim ve kolumda yanık oldu kahverengi izler oldu bepanten falan sürdüm az biraz gecti gibi oldu yani küçüldü falan sonra ahzirandaki seansa kolumu yptırmadım neyse dün gittim seansa ayalr sonra ve şu anda o kolumdaki yer tekrarladı ve etrafında gene oldu bacaklarımdada bi sürü öyle kahverengi lekeler oldu ve sızlıyor kızarık duruyor ne olacak yaa bi krem adı söyleyin nolur bepanten falan sürüyorum ama korkuyorum yaa üst bacagım neredeyse tamamı leblebi büyüklüğünde lekeli oldu gibi ne yapmam gerekiyor kime gideyim ben ne kullanayım yaa bu bacakalr böyle olmaz yaa çok korkuyorum yaa(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?