Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

konuyu tekrar hatırlatmak istedim çok kötü durumda bacaklarım,doktora gitmeye korkuyorum geçmez der diye...duymak istemiyorum böyle birşey

Arkadaşlar merhaba bende lazere gidiyorum bugün 7.ci seansım 10 seanstı toplam hiç bir zaman yanık oluşmamıştı bacaklarım bugün lazer yaptıktan sonra sadece bacaklarımın arka tarafında yanıklar oluştu sonra geri gittim allem kullem ettiler silverdin ve bepanthene sürdüler banada bep. Al dediler bende aldım sürdüm fakat geçmedi iz oluşmasından çok korkuyorum eğerki iz kalırsa hukuki hakkımıda ararım böyle olan varmı siz ne düşünüyorsunuz????? Moralim çok bozuldu inanın naparım iz kalırsa....

geçmiş olsun kardeş inşallah düzelir:/ ben daha yeni başladım ilk seansımda epey kızardı bir kaç güne geçti.... senin gibi olanları bazen okuyorum 6-7 seanstan sonra olduğunu gördüm onların da uzun süreden sonra deri kaldırmıyormu acaba bilmem ya da akımı çok mu arttırdıklarından........ böyle olanları okuyunca bende korkmaya başladım inşallah geçicidir bir müddet o kremlerden kullan geçer inşallah

konuyu tekrar hatırlatmak istedim çok kötü durumda bacaklarım,doktora gitmeye korkuyorum geçmez der diye...duymak istemiyorum böyle birşey

kardeş doktora git bence o kadar ciddiyse tek yol doktor korkma yanık tedavileri için çeşitli ilaçlar var faydası olur inşallah geçmiş olsun

Son düzenleme:
saolasın kardeşim cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum krem kullanıyorum ama aynen duruyo daha ve inan korkuyorum insan güzelleşeyim derken çirkinleşebilirmi sanırım senin dediğin oldu muhtemelen derece yükseltildi vede yaktı fakat neden sadece arkası onunda anlamadım yanık izi geçmez biliyorum ama geri gittiğimde 2 güne geçebileceğini söylrdiler internette araştırdım bu durumda olanlar yazmış kimisi hemen geçer diyor kimi 1 ayda kimide hiçççç ve ilginç olanı geçmeyenler neden hakkını aramamışlar ona şaşırdım ve üzüldüm umarım benim o aşamaya gelmez sende dikkatli ol .....

bir daha cikmicak uzere epilasyon yaptırmak istiyorsaniz elektrikli epilasyonla yaptirin kesin cozum budur ne yanma olur ne birsey...igneyle killari tek tek kokunden bir daha cikmamak uzere kokunu olduruyor....

merhaba bende lazer yaptırıyorum cihaz ışınla yapılanlardan iğneli olmadığı için sizin dediğinizden o zaman tekrardan çıkarma çünkü azalma oldu ama tabi sonu nolur bilememe toplamda 10 seans benimki vede yanık oldu 7.ci seansta sizce normalmi?vede geçermi geçmessede hakkımızı arayabiliyormuyuz ???

inşallah geçer bacım haklısın yağmurdan kaçalım derken doluya tutulmayalım:/ gidince sorucam bende bu yanık şikayetlerinin sebebi neymiş
merak ettim beyaz tenli misin eğer öyleyse geçme olasılığı daha çok sanıyorum çünkü o kalıcı yanık riski esmer tenlilerde daha fazlaymış
inşallah o aşamaya gelmez senin durumun peki tüylerin ne alemde şuan memnunmusun sende epey gitmişsin 7 seans az değil
bazı insanların mesela 5 seansa kalmadan tüylerinden ciddi oranda kurtulduklarını okuyorum bunun tek nedeni ten rengi kıl tipi değil tabi yapan kişinin deneyimi çok önemli ve hani tüylerin dönemleri varmışya lazerin en etki ettiği zaman büyüme dönemiymiş demekki onların o zamanlarına denk geliyor
insan böyle olumsuzluklar okudukça tedirginleşiyor hakikaten:/

filizcim benim tenim beyaz kıllarda koyu idi o yönden şanslıyımki bana etki etki bazen ten rengi ve kıl rengine göre etki etmeyebiliyormuş haklısın ama o risk genelde esmerle oluomuş. ufak tefek çıkan var gene ama geneli ii yüz ve bacak devam ediyor onun için daha tam bişey söyleyemem çünkü bitmedi sende etki etmedimi birde internette araştırdım bazen lazerden sonra tekrar aynen çıkıomuş tüyler inşallah öle olmaz sonuçta kıl kökleri yanmıomuçıksa tedavi ederken çıkar eder heralde ne bileim bayanların işi ne zorrrr:)))

hıı iyi bari en azından sonuç almışsın bende o şanslı kervanın içindeyim:) benim ilk seansım 8 gün oldu ve kılcıklar dökülmeye başladı ama elimle çekince geliyor:) alt bacağı da düşünüyorum ama o sanırım daha geç biter en azından bi 6 seans gitmek gerek, o da 1 yıl sürer....=( napayım artık düşünücem
he valla kardeşim be nedir bu çektiğimiz herşeyi biz çekiyoruz arkadaş:=) bencede yani mantıken yanan kılcıkların bidaha çıkmaması lazım ama şöyle bir durum var hani bu kılcıkların büyüme gelişme bilmemne dönemleri varmışya eğer o döneme denk gelmiyorsa daha sonradan yine çıkabiliyormuş bide bazıları uyuyormuş.....inşallah bizimkiler kış uykusuna yatmaz:)))

bende bu hafta lazer epilasyona gitmeye başladım ve bacak bölgemde inanılmaz kırmızı lekeler oluştu şişmeye başladı bacaklarım aradan üç gün geçti lekeler küçülmeye başladı ama sanki hafif mor renge dönüşüyolar bugün gittim yanık olmadığını söyledi epialyonu yapan bayan inşllah yanık değildir burda okuduğum kişilerde kabuk bağladığını söylüyolar ama bende hiç kabuklanma olmadı

umarım kardeşim benim yptırdığım yerlerde siyah bazı kıllar çıkıyor tek tük ama geneli ii arkadaşımın 4 seansta bitti sarı çıkıyormuş sadece benim nie böle uzun sürdü anlayamadım yanıklara gelince azalma oldu ama yinede bitmedi iz kalır die korkuyorum 3 seans kaldı bitsede kurtulsam birde bişey sorcam lazere girdiğin oda soğuk oluyormu benim çok soğuk klima açık olduğu için üşüttüm o yüzden kaç gündürde hastayım of ya ..... bu kılların uyuma sürecini heralde yapan kişi biliyordur???biliyomudur????

Filizcim birde ben ayda bir gidiyorum sen yorumundan anladığım kadarıyla 2 ayda bir gidiyorsun neden böle farklı oluyoki:44:

canım sende herhangi bir hormonal bozukluk yok dimi? varsa eğer o yüzden fazla etki etmez ve seanslar uzar ama yoksa akımı düşük tuttular desem öyle olsaydı yanık oluşmazdı ben ilk seansımı 10 gün önce yaptırdım daha yeniyim 3 gün sonra kontrol seansına gidicem oda pek soğuk değildi sıcakda değildi yani normal sıcaklıktaydı ben üstümü çıkarmadım zaten....çok geçmiş olsun bacım ya dikkat et kendine
ben buraya gitmeden önce ilk görüşme yaptığımda demişlerdiki ilk seanstan sonra 1,5-2 ay sonra geliniyormuş ama tabi kılcıkların uzama süresine bağlı bu ordaki bayan bu süre boyunca çıkmıyor demişti bakalım artık ne zamana çıkacağını görücem uyuma sürecini bilirlermi hiç bi fikrim yok ama bildiklerini sanmıyorum bilselerdi o dönemde çağırıp yaparlardı diye düşünüyorum canım sen şimdi 7 seans gittiğine göre o zaman 7 aydır gidiyorsun demekki seninkiler her ay çıkıyor cihaz alexandrite eminsin dimi seninde kontrol seansın var mı
bide ordaki bayan demiştiki 5 seans 10 ay sürüyormuş yani demekki 2 ayda bir gitmeyi hesaplayarak öyle dediler ama bakalım bende ne kadar zamana çıkacak merak ediyorum... yanığın azaldıysa dahada geçecektir inşallah üzülme benim ilk seanstan sonra öyle bi kızardıki kabardılar ve günden güne kabuk bağladı geçti

ya benimde sol bacağımda var yanık gibi ama öncekine göre rengi açıldı gibi bişey kullanmadım.
3 hafta oldu, yarında kontrole gidecem soracam bakalım ne derlerse
buraya yazacam bakalım

ipl lazer yuzunden neredeyse tüm vücudum yandı
sımdılık silverdin kullanıyorum moralım sıfır
doktora gıttım 1.derece yanık ama ıkı ay ıcerısınde gecer dedı
ınsllah gecer beklıyorum

canım bende herhangi hormonal bir bozukluk yok çok şükür inanki zaten ben 10 seansı birden ödemiştim yani bitsede bitmesede gidecektim çünkü kampanya öyleydi benim daha ilk 2 seansta dökülmeye başlmıştı ama sonrası aynı seyirde gitti 10 seans olunca k.altı ve gen. bitmiş oldu ama yinede bazı bölgelerde çıkıyo yani anlatmak istediğim biten bölge zaten 2 seansta bitti ama bitmeyen yerse 10 seanstan sonra bile çıkıo biraz.geriye bacak ve yüz kaldı ordada bölge bölge çıkıo halen , yüze ve bacağa yazın ara vermiştik şimdi devam ediyorum yüzde bişey olmadı ama bacağın arka tarafı yanmıştı kabuk bağladı bepanthene filan kullandım ama iz kalır die korkuorum sadece 5 gün filan oldu 2 güne geçer demişlerdi sen naptın peki nasıl geçti? bu arada cihazı hiç bilmiyorum onlarda hiç bişey söylemedi birde ben her ay gittim ama ne bileim biz bu işin uzmanı deilizki???? kontrol seansı hiç olmadı....

ben yanıklarıma bepanthene falan sürmedim orda sordular var mı diye yok dedim bana bir jel ile nemlendirici krem verdiler (jel aynı zamanda yüze de sürülüyor yüz jeli) bunları lazerden 2 gün sonra her banyo sonrası kullandım ama yanıklar kendiliğinden geçti zaten 5 güne.... geçer seninkide korkma
sana kullandıkları cihaz da soğutmalı ise alexandrite'dir ama kontrol seansı niye yapmadılar anlamadım normalde olması gerekirdi çünkü kontrol seansında gözden kaçan yerler yakılıyor mesela şimdi bende bazı yerlerde dökülme olmadı demekki cihaz oralara değmemiş şimdi 2 gün sonra kontrolüm var oraları halleder bayan....seninkiler her ay çıktığı için mi gidiyordun yoksa onlar mı her ay çağırdılar seni? normalde 1,5-2 ayda bir gidiliyormuş
bide ben ordaki bayana ortalama ne kadar sürede sonuç alınır diye sormuştum ''kişisine göre 5-8 seansta %90 sonuç alınır'' demişti
canım şimdi sendeki çıkan yerler çok ince tüy dimi o yüzden cihaz görmüyodur oraları bide çıkan yerleri neyle alıyorsun, lazere devam etmesen ağda kullanılabilirmi:/ bide ince tüyler ağdayla alınırsa çoğalma ve kalınlaşma olmaz dimi:/

canım onlarmı verdi sana ücretsiz jeli filan geçti ama kabuk bağlayan yerler bayağı duruo yani ben anlamadım bu işi inan onlar ayda bir çağırdı kontrol seansı yapmadılar heralde sen parayı her gittiğinde veriyosan ondan böledir benim peşindi heralde ondan sallapati sorması ayıp ne kadar veriosun benim dediğim gibi biten bölgede siyah çıkıo küçük küçük ama bölge bölge bu gittiğimde söylycm zaten ama oraların seansı bitti ne olur bilemem benim arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam 4 seansta filan bitti hemde sadece sarı tüycükler çıkmaya başladı biten seanstaki yerleri daha almadım göstercem die ama diğerleri malum jilet yap diolar onlar gelmeden ağda yapma sakın geri besliyomuş şeker varmış sanırım içinde walla benimde korkum şu dediğin gibi 1)birdaha çıkarmı tüyler tedavi bitince 2)kalan kıllar ne olacak tek tük yada sarı olanlar napcaz inan bende bilmiyorum????

Bu şanssızlığı yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun.Bu kadar mağdur varken hala niye denetlenmiyorlar?yanık, iz falan önemli şeyler bunlar.Umarım denetlenir.

tatlım bende peşin ödedim 5 seans kolaltı+genital=350 tl ama kartla daha pahalı tabi seans başı da hesapladım eğer seans başı ödemiş olsaydım 425 liram gidecekti o yüzden en kârlısı paket nakit ödemek...jel ile nemlendiriciyi parayla aldım ama bir defalığına jel 45 tl, nemlendirici 50 tl onlarada 95 gitti
şimdi altbacak da düşünüyorum o da 5 seans 575 miş nakit vermek lazım bakalım artık:/
aslında o sarı tüyler sir ağdayla alınırsa bişey olmaz sonuçta sir ağdada şeker yokki hani bantları varya onlar sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede önce sormak lazım onlara bende soracağım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…