• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

ya kızlar bende bir seans bir kontrole gittim ama sanırım yandım kalça aralarım feci ağrıor ve kabuk kabuk olmuş ayrıca küçük kahverengi lekelerde var.yapan kişiye sordugumda geçecek korkma sakın dior ama bana hiç öle gelmedi sadece peeling yapmam için deniz tuzu gibi bişi aldırdı merkezde.napıcam bilmiorum:((

Kızlar ben alex ile koltukaltına lazer yaptırıyordum ancak son uygulamadan sonra koltukaltımın birinde böyle kahverengi benek benek lekeler var bazı yerlerinde, bu yanık mı oluyor :43: :43: çoğunuz kabuklaşma falan demişsiniz bende hiç öyle birşey olmadı acımadı bile :44: sadece böyle leblebi büyüklüğünde kahverengi lekeler...Bronzlaşınca geçer dedim ama :19: olmadı, benim durumumda olan var mı, hangi kremi kullanmalıyım

ya kızlar bende bir seans bir kontrole gittim ama sanırım yandım kalça aralarım feci ağrıor ve kabuk kabuk olmuş ayrıca küçük kahverengi lekelerde var.yapan kişiye sordugumda geçecek korkma sakın dior ama bana hiç öle gelmedi sadece peeling yapmam için deniz tuzu gibi bişi aldırdı merkezde.napıcam bilmiorum:((

iyi geceler. benim meslegim estetisyenlik...ve sizi korkutmak degil amacim ama galiba cildinizini yakmis yapan arkadas. epilasyon sirasinda yanma olmadimi?

bir daha cikmicak uzere epilasyon yapmak istiyorsaniz elektrikli epilasyonla yaptirin kesin cozum budur ne yanma olur ne birsey...igneyle killari tek tek kokunden bir daha cikmamak uzere kokunu olduruyor....

kabuk bağlamıyor zaten sanki öyleymiş gibi bir görüntüsü oluyor kahverengi lekeler yanık oluyor işte benim daha önce geçmişti ama bu seferki yanıklarımı soydum keseyle beyaz beyaz yerleri kaldı geçiceklermi bilmiyorum bacağımdakileri soymadım onlar hala duruyor daha önce advantan krem ile geçirmiştim ama burdan bi arkadaş o kremin içeriğinde kortizon var diyince kullanmayı bıraktım ve bu sefer kurtulamadım:(

Son düzenleme:
kabuk bağlamıyor zaten sanki öyleymiş gibi bir görüntüsü oluyor kahverengi lekeler yanık oluyor işte benim daha önce geçmişti ama bu seferki yanıklarımı soydum keseyle beyaz beyaz yerleri kaldı geçiceklermi bilmiyorum bacağımdakileri soymadım onlar hala duruyor daha önce advantan krem ile geçirmiştim ama burdan bi arkadaş o kremin içeriğinde kortizon var diyince kullanmayı bıraktım ve bu sefer kurtulamadım:(

o arkadas ben oluyorum:37: cnm lazer yapan yerde oyle soyledıler, ıcınde kortızon oldugundan 3 gunden fazla kullanılması tavsıye edılmıyor dıye. Ben bana soylenılenı soyledım:33: ECzaneye sor danış ıstersen. Ben herhangı ilaç vs. kullanmıyorum ve dokunmuyorum ince kabuk görunumlu izlere. aynı yere bır daha lazer yapmazlar sanmam,zaten tüy de yok orada,oncedn de pek yoktu ya almış bı kere lazerci, neyse ben zamana bıraktım geçmesini kendı adıma...

o arkadas ben oluyorum:37: cnm lazer yapan yerde oyle soyledıler, ıcınde kortızon oldugundan 3 gunden fazla kullanılması tavsıye edılmıyor dıye. Ben bana soylenılenı soyledım:33: ECzaneye sor danış ıstersen. Ben herhangı ilaç vs. kullanmıyorum ve dokunmuyorum ince kabuk görunumlu izlere. aynı yere bır daha lazer yapmazlar sanmam,zaten tüy de yok orada,oncedn de pek yoktu ya almış bı kere lazerci, neyse ben zamana bıraktım geçmesini kendı adıma...

evett doktora gidicem yanıklarımı göstermeye bugun hastayım çıkamadım o ilacı sormak aklımdaydı fayda gördüm çünkü size öyle söyledilerse doğrudur ama zaten.benim malesef yanan yerlerimde hala tüyler mevcut nasıl olucak böyle bilmiyorum seansıma kadar giderler inşallah:) keşke bende hiç ellemeseydim ama dayanamadım :18:

evett doktora gidicem yanıklarımı göstermeye bugun hastayım çıkamadım o ilacı sormak aklımdaydı fayda gördüm çünkü size öyle söyledilerse doğrudur ama zaten.benim malesef yanan yerlerimde hala tüyler mevcut nasıl olucak böyle bilmiyorum seansıma kadar giderler inşallah:) keşke bende hiç ellemeseydim ama dayanamadım :18:

evet canım oyle yap en iyisi, kurtuluruz ınş. yanıklardan da tüylerden de... iyi günler.

mrh bende lazer tedavisi görüyorum ama tüyler için değil vücudumdaki benler için.göğüs bölgemde hiç iz kalmadı şuan yüzümde uygulanıyor biraz iz kalır gibi buda güneş gördüğü için ....8doktorum yüzüm bölgem için kışın yapalım dedi ama ben ibir tane benden başlayalım dedim )ama daha seanslar bitmedi.
lazer yaptırıyorsanız kesinlikle güneşten kaçının ve korunun.önce kabuk bağlayacak ve daha sonra o kabuklar vücudunuzdan atılacaktır bu özellikle banyoda oluyor.her banyo sonrası vücut daha da kendine geliyor.ama yinede ister istemez nokta kadar da olsa iz kalıyor.doktorum çok ilgili gerekli ilacıda verdi kullandıkça dahada etkili olmaya başladı.iyi bir yere gidin derim.herkes profosyonellik yapmayı seviyor ama bu işi çok iyi yapan yerleri iyi seçmelisiniz.

Cancazlarim bnde de oluoduu ama hic takmadim benn..cunkumm bronzlasiosun ve de bronz olan yerle yanik eyr dengeli bi sekilde benzioo..yane bronzlasinn ama tabeke seanslara yakin zmnda yapmayin bunu..mesela eger dwm ediosaniz seanslara dwm edin ve gelecek yaza bronzlasin fistik gibi olarr..bkkini bolgem deki lekeler kendiliginden gecti hatta..

yaa kızlar bende lazere gidiyorum en son seansım mayısta gitttim ve kolumda yanık oldu kahverengi izler oldu bepanten falan sürdüm az biraz gecti gibi oldu yani küçüldü falan sonra ahzirandaki seansa kolumu yptırmadım neyse dün gittim seansa ayalr sonra ve şu anda o kolumdaki yer tekrarladı ve etrafında gene oldu bacaklarımdada bi sürü öyle kahverengi lekeler oldu ve sızlıyor kızarık duruyor ne olacak yaa bi krem adı söyleyin nolur bepanten falan sürüyorum ama korkuyorum yaa üst bacagım neredeyse tamamı leblebi büyüklüğünde lekeli oldu gibi ne yapmam gerekiyor kime gideyim ben ne kullanayım yaa bu bacakalr böyle olmaz yaa çok korkuyorum yaa :(((((( :43::43::43:

yaa kızlar bende lazere gidiyorum en son seansım mayısta gitttim ve kolumda yanık oldu kahverengi izler oldu bepanten falan sürdüm az biraz gecti gibi oldu yani küçüldü falan sonra ahzirandaki seansa kolumu yptırmadım neyse dün gittim seansa ayalr sonra ve şu anda o kolumdaki yer tekrarladı ve etrafında gene oldu bacaklarımdada bi sürü öyle kahverengi lekeler oldu ve sızlıyor kızarık duruyor ne olacak yaa bi krem adı söyleyin nolur bepanten falan sürüyorum ama korkuyorum yaa üst bacagım neredeyse tamamı leblebi büyüklüğünde lekeli oldu gibi ne yapmam gerekiyor kime gideyim ben ne kullanayım yaa bu bacakalr böyle olmaz yaa çok korkuyorum yaa :(((((( :43::43::43:

her seanstan sonra lazerın yan etkısını önlemek ıcın advantan kremı surmem önerıldı bana, ama 4 gun kadar kullanıp 3 gün ara verıyorsun, sonra aynı şekılde devam edebılırsın. dermatologa görun bence canım. benım ılk seansta olmustu bronz kolumda leke, gunes kremı kullanmıstım ve o kremden surmustum, başka bır sey yapmamıştım, 20 gun sonra tamamen gecmıstı, sonrakı seansta o kısma pek yapmadılar lazer, zaten pek tüy yoktu onceden de orada, sonrakı seanslarda ise yaptılar ve bır sey olmadı. sen de yazın yaptırdıgına göre bronzluk vardır sende herhalde, bronzluk yuzunden oluyor canım, çok esmersen o da yanık izine neden olabılıyormuş, lazer yapan hemşire dedi bana.

Bende lazerden yandim 2ay önce ilk başta cook korktum ama bepanten plus kullandım geçti çok şükür. Ama her lazer seansindan sonra yanık kremi kullanmak en mantıklısi gibi görünüyor.

arkadaşlar bende hiç yanık izi olmuyor ve de esmerim. Çünküher seans sonrası bepantenle eş değer olan Silverdin adında ki yanık kremini sürüorum. Bepanten kullanmanızı önermen içinde E vitamini var kıl köklerini besliyor. Silverdini rahat rahat kullanabilirsiniz farkı göreceksiniz. Ayrıca silverdin de yanık kremidir.

selam arkadaşlar...
UZUN SÜREDİR laze epilasyona gidiyorum..6-7 seans olmuştur..son seansımda bundan 2 ay önce seans sırasında normalden daha çok yanma ve sızlama hissettim.
seans bittiğinde cayır cayır yanıyordum.silverdin verdiler,eve geldim,kıpkırmızı dikdörtgen lekeler oldu bütün bacaklarımda.KIMIZI KANTARON YAĞI kullandım heryerine,acımı sızımı azalttı ve çabucak kabuk bağlattı yanıklara..izler git gide karardı ve soyuldu.alttan bembeyaz tenim çıktı.2 ay oldu ama hala bembeyaz duruyor,açıkçası cüzzamlılar gibi bacaklarım:((((okadar kötü ki ne yapacağımı bilemiyorum,geçmeme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum..forumdan bazı arkadaşlar solarıuma girmeyi yada güneşlenmeyi tavsiye etmişler..

BEYAZ LEKESİ OLUP SOLARUIMA GİREN VEYA GÜNEŞLENEREK RENGİ DENGELEYEN VE İZLERDEN KURTULAN VAR MI ARANIZDA??? VAR İSE LÜTFEN SONUÇLARI BİLDİRİN,ÖLÜCEM YOKSA KORKUMDAN:43::43::43::43::43:

Back