ben istanbul'dayım istediğini sorabilirsin bacım evlenmeden önce dedin sen evlisin sanırım öyleyse Allah mutluluklar versin daim etsin.... dün kontrol seansıma gittim genital ve kolaltı %90 döküldü ama hala ele batıyor niye öyle anlamadım hani sanki başka yerlerde dipten çıkmaya başlarda batar ya döküldüler sonuçta ama çıkmayan yerlerdenmi çıkıyor anlamadım dün aklıma gelen soruları sordum bayana sen aklıma geldin o kalıcı izleri sordum dediki kullanılan cihazla yapan kişiden dolayı o sorun oluşabilir ama zamanla geçer yanıklar dedi bu arada alt bacağıma da başladım dün ilk seansı yaptılar ama bazı yerler çok acıdı
genitalde bile o kadar çok hissetmedim ama bayan dediki 'dayanmaya çalış eğer şimdi akımı düşürürsek acı hissetmezsin rahat edersin ama seansların uzar sana zararı olur' çok gerçekçi konuşan bir bayan belliki işi iyi biliyor bacağı 17'de yaptılar o kemik tarafları yumuşak yerlere göre daha çok acırmış o yüzden öyle oldu eh napalım artık katlanıcaz....çok doğru dedin canım bu çok dikkat isteyen estetik bir iş tabiki çok önemli
seninki çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabret bide bayana dedimki seanslar bittikten sonra tek tük çıkan tüyler neyle alınmalı ağda olurmu
dediki olur istersen cımbızla al bişey olmaz yanan yerlerden bidaha çıkmaz...o tüyler için iğneli yaptırmak gerekirmiş ama olmazsa herşeyle alınabilirmiş
bazı kişiler burda bepanthene ve silverdin kullanmanın bazı sakıncaları olduğunu söylüyor o yüzden almadım ya alsammı almasammı kararsızım ama benim nemlendirici kremim var jel de almıştım boşuna mı verdim onlara o kadar parayı onlar yeter sanırım:/
izmir'de fazla lazer epilasyon merkezi varmı peki orayı bulmada sıkıntı çektinmi klinik mi orası da inşallah öyledir
kardeş alıştım walla int giremyenci ösledim neyse ALLAH razı olsun bekarsan darısı inşallah!izmirde çok yok tabi istanbula geldim harika bir yer oraya kıyaslmak mümkün deil klinik deil canım güzellik merkezi aslında bi ara klinikte dr yada hemşire yapmalı filan die dydum ama bilemiyorum tabi klinikta güzellik uzm filan yapıo birine sordum güzellik uzm. diğerlerini bilemiyorum değiştiği için:) ewet ya benimde gelio elime batık batık elleyince hiç hoş deil iğneli nerde nasıl olur bilemiyorum aslında iki üç kalan kılada ona gitmek lazım senin hiç kıl çıkmıyomu şimdi %90 dediğin yerlerde ağdaya gelince ben yine korkuyorum bant filan yaparım heralde silverdin alcaktım bende iyiki almamışım bepanthene ve zeytinyağı sürdüm ama zeytinyağı sadece 2 kere 10 gündün bepanhene sürdüm ama artık hiç bişey sürmüyorum zaten kabuklandı faydası olmas bir an önce geçse kafama çok taktım çünük ama şükür gitgide azaldı bacaklarımda 7 seans olmasına karşın halen neden çıkıo bölüm bölüm bayağı anlamadım
neyse seanlarımız bitsin görcez bakalım :18: