- Konu Sahibi callisto_jade
-
Selam;
Kusura bakmayın böyle araya girdim ama. Ben geçen hafta Pazartesi sir ağda yüzünden kolumu yaktım, hem de 2 kolumu. Harita gibi oldu. Bebeğim uyanınca acele ettim ve sabah havuz sonrası farkettim. Şimdi acayip huzursuzum, sinirlerim bozuldu. Bu dediğiniz krem şimdi kullansam bir işe yarar mı. Bir de emzirdiğim için eczanede sormam gerek. şimdiden teşekkür ederim.
Meraba:)
Sonuçta ikiside cilt yanığı olduğu için iyi gelebilir diye düşünüyorum ben geçte olsa bişey olmaz bence geçirir en son yanığımda bikaç gün umursamadım sonradan kullanmaya başladım yine de işe yaradı ama siz isterseniz eczaneye sorarsınız yinede:)
Şimdi ilacın prospektüs bilgilerini okudum da Gebelik kategorisi C'dir.advantan ile tedavinin klinik endikasyonu gebe ve süt veren kadınlarda dikkatle gözden geçirilip yarar ve riskleri bakımından özenle tartılmalıdır.özellikle yaygın alanlarda ve uzun süreli kullanımdan kaçınılmalır .Yazıyor.
kremın ıcınde kortızon varmıs,uzun surelı kullanım bagımlılıga neden olabılıyormuş,o yuzden uzun surelı kullanım tavsıye edılmıyor,3 gun kullan dedı bana lazercıler. bugun 3. gunumdu ama hala duruyor iz
hangi ilaç bu içinde kortizon olan
3 günde geçse keşke ya ama ben kortizonlu ilaç kullanmak istemem şahsen
advantan kremın 3 gun kullanılması tavsıye edıldı bana lazercım tarafından, kortızon varmıs ıcınde cunku. yanık izi uc gunde gecmez zaten. ben bepantene alacagım gecene kadar surerım onu, onda oyle bır sey duymadım cunkü.
aaa bilmiodum teşekkür ederim sayenizde öğrendim bende kullanmıyım ozaman aklıma geldikçe sürüyodum ben onu.bepantene de tüy yapar diye yazmıştı biri bu sitede doğrumu acaba herşeyden korkar oldum
cnm valla advantanı dıger seansa kadar bıraktım, bepantene de almadım daha,buraya tüy yapabılır dıye yazmıslar ama bılmıyorum aslını, sadece gunes kremı suruyorum koluma, ince kabuk bagladı gibi bi hal aldı,zamnla gecer dıye umuyorum artık...
benimde aynı durumdalar şuan ince kabuk bağlamış gibi gözüküyolar dün biraz tırnakladım çok az soyuldu ama nolur nolmaz ellemiyim dedim evde hametan die bi krem buldum üzerinde cilt yanığı yazıyodu onu denedim bakalım fayda görürsem söylerim ama geçicek gibi gözüküyolar zaten:)
uff ben dayanacmadım bugun göbeğimdekileri keseyle soydum renk değişikliği oldu geçer mi acabasoyduğum yerler tenimden açık beyaz beyaz yerler kaldıııı
canım ben zona geçirdim iz bırakan bi hastalık. bi arkadaşım bana arnavut kremini tavsiye etti. bende ısrarla sana tavsiye ederim kullan. değil leke cildin eskisinden de güzel oluyo. tek kötü tarafı çok beyazlatıyo..
bunu nerden bulabilirsin onuda söyleyeyim. bu kremi sadece arnavutlar yapıyo evde kendileri imal ediyolar. tanıdığın bi arnavut varsa kesin bi yerlerden sana temin ederler. geçmiş olsun..
lazer sonrası cilt güneşe maruz kaldığı için mi yanıyor yoksa doktor hatası mı?
ikisinden de kaynaklanabılır. benım kolum bronzdu uygulama yapılırken sıcakladı ,içten içe yandı ama dıştan da yanmış meger:) dıger bolgelerım bronz degıldı ve yanmadı ne içten ne dıştan. bronzluk etkılı yanık izinde. doktor hatasıyla da yanabılır,acemıyse mesela, ozelıkle ıgnelıde gorulebılır bu durum. gunesten de uygulama sonrası ozellıkle ilk 15 gun kacınmak gerekıyormuş,yoksa yanık olusabılır.
benimde aynı şekilde yaz gelene ve ben bronzlaşana kadar yanık problemiyle karşılaşmamıştım ama son 2 seansımda içten içe sıcak sıcak yandığımı hissettm aynenn ve yanık izleri oluştu.epilasyon yaapn kız bidha güneşe çıkma bronzluğun geçsin öyle gel diğer seansa dedi.ama aynı zmnda seansım ilerlediği içinde atış dozunu arttırmıştı.hangisinden ötürü böyle bir problemle karşılaştım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?