- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
rica ederim canım ,azda olsa bilgi verebildiysem ne mutlubu arada gardenya02 cok sağol
cnm ben tam iki sene gittim ama bitmedi çene bölgesi ufacık bir yer ama faydasını gördüm azaldı ve inceldi tüyler ama bitmiyor gene çıkıyor çok para döktümmm çok artık gitmiyorum ama gene gitcem galiba aldım kalınlaştı gene tüylerr ne zaman biter diyorum kesin bir yanıt veremiyorlarrkızlar %100 bitiyor mu.. ugrasmak istemiyorum cunku bida koltuk altımla.. zaten evlencem calısıyorum da..
poşetçay hangi cihazla yaptın epilasyonunu
valla lazer yaptırdım 3 sene oldu hala devam ediyordum lazer kesin sonuç vermiyor birde ince tüyleri aktifleştirip kalınlaştırıyor bence direk iğneliye başlayın derim kesin sonuç ..ben iğneliye başladım keşke lazere başlamasaydım..
ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?