- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
Arkadaşlar merhaba.. bnde tüm vucudumdaki tüylerden rahatsızım.. çok kalın görünümlü tüylerim çıkmıyor,,ama bi okadarda sık çıkıyor.. buğday tenliyim.. lazer açısından bu bi eksimidr bnm için? birde 8 senasına 1500 tl yapan biyerle görüştüm.. kol,koltukaltı,bikini blgesi,bacak sizce uygunmu? yoksa hç bu işe bulaşmadan iğneli epilasyonamı girişmeliym?.. gerçi yüzümdeki yani çenemdeki tüylr için başlamayı düşünüorum bu hafta iğneli epilasyona.. bakalım acısına göre diğer bölgeleride başlarım belki :S
ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-
Yeni yer keşfettim Perşembe günü gidiyorum. İnce kılları direk yakıyormuş... Suadiyede memnun kalırsam size haber vereceğim şekerler
tatlım yüzündeki ince kıllar gözüne çok takımıyorsa sakın başlama derim. Gerçekten bitmiyor. Kuzenim 3 yıldır suratına gdiyor tek faydası akneleri azaldı. Onun dışında hala gilettele alıyor suratındaki kıllarını ince tüyleride kalınlaştırmak zorunda. Yani iple devam et ya da solaryuma gir gözükmüyor o zmn
ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-
Bugün daha gittim yüzümdeki sarı tüyler için baktı etti kadın bunları alamam dedi görmüyormuş alet. Simsiyah olmadıktan sonra alamayız dedi bende hiç mi çözümü yok bu işin rahatsız oluyorum dedim oda malesef yok dedi. Mutlaka bi çözümü olmalı yani o kadar manken hergün göz önünde olan insanlar da nasıl 0 tüy anlamıyorum ya.
Ve tüm vücuda seans başı 600 tl dedi sizce nasıl kızlar?
Canım sana kötü bir haberim var lazer epilasyon kılı incelterek yok etmez bu yüzden ileride gittiğin lazer seansının birkaç katı iğneli epilasyona gitmek zorunda kalabilirsin,ancak verilen düşük doz ayarı kılı inceltir,o kadar cihaza boşuna girmişsin, anagen fzda yok olan kıl kökünden bir daha asla kıl çıkmaz bu yüzden lazer seansları iğneliye göre çok daha kısa olur.
kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?