• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

memnuniyetle yazıyorum ki,kalan azıcık ince tüyü de saymazsak BİTTİ.tüm bacak,koltukaltı ve göbek uygulaması yaptırdım.2 defa istanbulda ndyag uygulaması yaptırdım,bir yıl aradan sonra alex ile 3 seans daha yaptırdım başka bir merkezde.beyaz tenliyim,tüylerimde çok kalın ve siyah değildi.sonuçlar şöyle:
üst bacak :neredeyse tamamen bitti,yer yer birkaç tüy var
alt bacak:onu bir seans daha az yaptırdım.üstten çok,ama yine de az tüy kaldı
koltukaltı:gözümle gördüğüm hiç tüy yok!
göbek:bu biraz daha inatçı ama epeyice toparlandı ve bir iki seansı daha var sanırım.

hemen açıklamaları da ekleyeyim.bacaklarım batıklarla doluydu.ndyag seanslarından sonra pek dökülme olmuyor,ilk 2 seansımda nispeten dökülme olsa da rahat değildim.1 yıl sonra alex ile yaptırdığım 3. seanstan sonra dökülme oldu ancak yine de dipte kökler belirgindi.doktorum zaten bunun olağan olduğunu,köklerin uygulamalar devam ettikçe derinden,daha yüzeye geleceğini,böylece görüntünün düzeleceğini söylemişti ki aynen öyle oldu.alexle devam eden 2. seansımdan sonra batık da,siyah kökler de kalmadı.3. seansımda zaten az kalmıştı tüyler,uygulamadan sonra tertemiz oldu.son uygulamamın üzerinden 3,5 ay geçti.son derece memnunum.böyle bir rahatlık olamaz.
ancak hemen söyleyeyim.ben farkın elbette yapımız başta olmak üzere, doktordan kaynaklandığını düşünüyorum.son derece güvendiğim,hiçbir şüphe duymadığım bir doktorum oldu.çok memnun ve çok rahatım.Gönül rahatlığıyla "bitti "diyorum ,çünkü öncesiyle mukayese kabul etmez,ne ağda,ne makine hiçbiriyle alındındığında,şu çıkmış hali kadar bile hoş görünmüyordu bacaklarım.

moral vermek için yazıyorum.benim canımı bihayli sıkmıştı bu mesele ve denemediğim de pek az şey kalmıştı.iyice yılmışken tekrar denedim.şimdi bitti sayıyorum.hepsini alayım desem 10 dk mı almaz çünkü.darısı başınıza.

meraba arkadaşlar ben 1 sene gıttım lazere..bırakalı 6 ay oluyo.koltukaltım bıtmedi.bıyığım malesef 1 aydır çıkmaya başladı.Ama çıkanlar çok ınce ve yınede az çıkıyolar.bacaklarımdan memnunum çok çok az tek tük var..sonuç bu.genıtale gıtmek ıstıyorum ama canım yanar dıye tırsıyorum vala ne yalan soylıyım.tuy dokucu fln kullanmıştım bıara cunku..boyle yanı arkadaşlar.:31:

Arkadaşlar merhaba.. bnde tüm vucudumdaki tüylerden rahatsızım.. çok kalın görünümlü tüylerim çıkmıyor,,ama bi okadarda sık çıkıyor.. buğday tenliyim.. lazer açısından bu bi eksimidr bnm için? birde 8 senasına 1500 tl yapan biyerle görüştüm.. kol,koltukaltı,bikini blgesi,bacak sizce uygunmu? yoksa hç bu işe bulaşmadan iğneli epilasyonamı girişmeliym?.. gerçi yüzümdeki yani çenemdeki tüylr için başlamayı düşünüorum bu hafta iğneli epilasyona.. bakalım acısına göre diğer bölgeleride başlarım belki :S

:45:tatlım yüzündeki ince kıllar gözüne çok takımıyorsa sakın başlama derim. Gerçekten bitmiyor. Kuzenim 3 yıldır suratına gdiyor tek faydası akneleri azaldı. Onun dışında hala gilettele alıyor suratındaki kıllarını ince tüyleride kalınlaştırmak zorunda. Yani iple devam et ya da solaryuma gir gözükmüyor o zmn

bu arada hep söylenen,benim de inandığım bir şeyi söylemek istiyorum.muhakkak doktorun takip ettiği,en azından bir iki uygulamayı bizzat yaptığı merkezleri tercih edin.ilk gittiğim merkez de sözde doktor tarafından açılmış olsa da,doktoru ben bir kere bile görmedim ki oldukça lüx bir yerdi.talebin çok yoğun olduğu merkezlerde,-elbette istisnalar hariç-ticaret zihniyetinin,hastanın önüne geçebildiğini düşünüyorum.dikkatli olun,ben gördüğüm etkide doktorun titizliğinin önemli olduğuna inandım.

Ben de tüm vücut için yeni başladım,umarım kurtulurum tez zamanda yaa :18: Benim gittiğim merkezde 6 tane farklı lazer aleti var, jilet yaparken lazeri yapan bayan geldi yanıma.Şuraları jiletlemeyin,diğer aletle alacağım dedi. İnce kıllar için farklı alet kullanıyorlar. Kıl yapısı ve ten rengi olarak lazerle sonuç almaya çok müsaitmişim.Bakalım,umarım bayanın dediği gibi olur :32: İşallah kıllardan ömürboyu kurtuluruz :52: Hayal gibi yaa :66:

ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu :delphin:. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-

yaptırdım bitti. hatta 8 ya da 10 seans degil sadece 3 seansda.
yaklasık 1 yıldır gidiyorum ve maddi durumum cok iyi olmadıgı ıcın toplam 3 seans gittim. ozel bolgeme yaptırıyorum sadece. ve sadece 20 kıl falan kalmıstır.. cok memnunum. ama yapılan gercek lazerdi.
yani jelsiz kullanıyor ve lazer verirken aynı zamanda deriye soguk hava da veriyor. guzellik merkezinde degil izmir alsancakta bır doktor muayenesinde yaptırdım/ıyorum. gercekten cok memnunum. isteyen olursa hangi doktora gittigimi soyleyebilirim.

Arkadaşlar birşey soracağım size.. kızılaydaki xxxxxxxxxxx giden varmı aranızda? jelli epilasyon yaptrmak istiyorum sizce büyük hatamı yapıyorum? yorumlarınız bekliyorum acil...Buarda kol,koltuk altı, bacak, bikini bölgesi

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba bende çarşamba günü başlıycam,ben direk doktora gittim,bacak ve çene bıyık kısmına istedim,kıl yapım çok siyah olduğu için sonuç verir dedi doktor bakalım ne olucak,çenemdekiler için ise hormon tahlilleri yazdı,tahlileri getirmeden yapmam dedi..yüzümdede var bana göre çok fazla ama doktor hiç gerek yok boşuna yakmayalım dedi yüzünü,onuda yapmayı kabul etmedi...::2:

Yeni yer keşfettim Perşembe günü gidiyorum. İnce kılları direk yakıyormuş... Suadiyede memnun kalırsam size haber vereceğim şekerler:74:

bende lazer tamamen bitiriyo sananlardandım.hiç gitmedim.92 sayfa tartışıldıysa onun risklerini hiç alamam valla.ben sir ağdaya devam edeyim.:55:

:45:tatlım yüzündeki ince kıllar gözüne çok takımıyorsa sakın başlama derim. Gerçekten bitmiyor. Kuzenim 3 yıldır suratına gdiyor tek faydası akneleri azaldı. Onun dışında hala gilettele alıyor suratındaki kıllarını ince tüyleride kalınlaştırmak zorunda. Yani iple devam et ya da solaryuma gir gözükmüyor o zmn

arkadaşlar; iyice araştırın, IPL yaptırıyorsa tabiki tüyler incelip kalır, bide ben sizde duydum; yüze hiç jilet mi yapılır, yaptıran yere nasıl güvendiniz, üzüldüm kuzene...yüzündeki tüylerden kurtulan arkadaşlarım var ve çok memnunlar, şaştım kaldım:77:

Bugün daha gittim yüzümdeki sarı tüyler için baktı etti kadın bunları alamam dedi görmüyormuş alet. Simsiyah olmadıktan sonra alamayız dedi bende hiç mi çözümü yok bu işin rahatsız oluyorum dedim oda malesef yok dedi. Mutlaka bi çözümü olmalı yani o kadar manken hergün göz önünde olan insanlar da nasıl 0 tüy anlamıyorum ya.

Ve tüm vücuda seans başı 600 tl dedi sizce nasıl kızlar?

ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu :delphin:. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-

kuzucummm:4: bitiyor tabi ki de ama kaliteli bir yerde yaptırırsan.az kaldığında küçük tüğler kalıyor ve oda zor oluyor bitirmek uzman tarafından..uğraşmadan bitti diyenler var öle geliyorsun bişi de yapamıyorsun.ama işini iyi yapan olursa tüğleriniz az kaldığında lazeriniz değiştirilir ona özel lazer var onlarda öyle yok edilir ve bida çıkmaz.kılcal damarlar yakılır çünkü tüğleri besleyen damar olmadığı içinde bi daha çıkmaz.. :21: rahat olun siz hanımlar mankenlerde var mı hiç :1: onlarda yaptırıyor dimi sonuçta rahatlıkla yaptırın..öpüldünüz :71:

koltukaltıma 12-13 seans giderek bitirdim.gitgide seans araları uzuyor ve kıllar çok azalıyor zaten ve fiyat da düşüyor haliyle şimdi ise bacaklarım için gidiyorum gidiyorum dediysem senede bir ancak gidebildim henüz 3 seans gittim başka da gitmeyi düşünmüyorum çünkü benim için yeterli bu kadarı gayet azaldı ve jiletle bile rahat ediyorum.bacak ve genitali yaptırırken göbeğe de yaptırıyorum koltukaltımda 2-3 tane belli olmayan tüy kaldı onlara da yapıyorlar ama lazer açık tüylerde pek etkili değil tabii.ancak ben bitti kabul ediyorum koltukaltımı:)

sevgili bayanlar benim gittigim klinikte kullanılan ''Alexandrite lazer (755 nm ) ''..
oncelikle google da bir araştırma yapın .. lazerin pekcok cesidi oldugunu gorursunuz. uygulamadan once jel kullanılıyorsa gercek lazer degildir. ve sadece gecici cozum oluyor. kalıcı olması ıcın kıllar bıttıkten sonra en az senede bır kere uygulamayı tekrarlamanız gerekmektedir. arastırmalarım ve cevremdeki lazer uygulaması yapmış olan bayanlarla gorusmelerim sonucu bunları yazıyorum..

selam tatlım; nereye gidiyorsun bilmiyorum ama; seasn fiyatı çok demişler. bende gidiyorum, ennnn fazka duyduğum 500 dü hadi o da kol filan var. bide cihazları ince tüyleri görmüyordur gittiğin yerin, bissürü cihazla çalışıyolar artık. bence tekrar araştır, tüysüz günler dilerim:1:

Bugün daha gittim yüzümdeki sarı tüyler için baktı etti kadın bunları alamam dedi görmüyormuş alet. Simsiyah olmadıktan sonra alamayız dedi bende hiç mi çözümü yok bu işin rahatsız oluyorum dedim oda malesef yok dedi. Mutlaka bi çözümü olmalı yani o kadar manken hergün göz önünde olan insanlar da nasıl 0 tüy anlamıyorum ya.

Ve tüm vücuda seans başı 600 tl dedi sizce nasıl kızlar?

Yaprakepilasyon valla doğru yazmış... dikkat edin kızlar, bu iş ihmale gelmiyo... öpüldünüz:43:
Canım sana kötü bir haberim var lazer epilasyon kılı incelterek yok etmez bu yüzden ileride gittiğin lazer seansının birkaç katı iğneli epilasyona gitmek zorunda kalabilirsin,ancak verilen düşük doz ayarı kılı inceltir,o kadar cihaza boşuna girmişsin, anagen fzda yok olan kıl kökünden bir daha asla kıl çıkmaz bu yüzden lazer seansları iğneliye göre çok daha kısa olur.
kendine iyi bak

Değerli Hanımlar,
Bu sayfada yazılanları okur ama kendi uzmanlık alanım olmaması nedeniyle pek yazmam. Ancak son zamanlarda yazılan ve de taraf bulan bazı ifadeler beni son derece rahatsız etti. Paylaşımda bulunmak elbette güzel ancak bu sayfada bunu yaparken iğneli epilasyon yöntemini bilinçsizce eleştirmek gerçekten haksızlık. Öncelikle şunu mutlaka belirtmeliyim ince tüyler, açık renk tüylerde dahil tüm istenmeyen kıl ve tüylerden tamamen kurtulmak işinin ehli bir iğneli epilasyon uzmanına müracaat edildiği ve biraz sabır gösterildiği taktirde kesinlikle mümkün. İğneli epilasyon yaptırmak zorunda kalabilirsin gibi maksadını aşmış ifadelerle iğneli epilasyon yöntemini en son müracaat edilmesi gereken yöntemmiş gibi göstermeye çalışanlar olsa da bugün hala en etkili yöntem iğneli epilasyon yöntemidir ve sadece bu yöntemi tercih edenlerin sayısı da azımsanamayacak kadar çoktur. Lazer epilasyon yönteminin üstünlüğü uygulatandan çok uygulayanadır. Az zahmetle çok kazanç sağlamak kolay tabii. Ama yine de herkes her türlü tercihe saygı duymalı diyorum. Bilinçsiz karalama yapmaya, bu sayfalarda bilgi almak isteyen insanları yanlış yönlendirmeye kimsenin hakkı yok.

Bu arada unutmadan, İğneli epilasyon yönteminde de kılı incelterek yok etmek diye bir şey yoktur. Uygulama yapılan ve tek seferde tahrip edilen kökten bir daha oluşum sözkonusu değildir.
Lazer epilasyon seansları ile iğneli epilasyon uygulama sürelerini seans anlamında mukayese etmekde doğru değildir. Hele bunu kıl kökü fazı ile bağdaştırmak küllüyen yanlıştır. İğneli epilasyon uygulamasının uzun sürmesinin tek nedeni kıl köklerine tek tek müdahale edilmesidir.

Back