• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon genital lazer epilasyon yaptıranlar ?

Merhaba bende genital bölgeye başladım ilk seansm btti 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hafif. Çektg mdemhemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick mi ck aklıma takıldı kızlarrr

Sorunu tam anlayamadim canım kokleri gozukmicek mi derken

Sorunu tam anlayamadim canım kokleri gozukmicek mi derken
Yani şöyle bn ayın 19 unda gittim bugün 29 u 10 gün oldu cıktılar bicmkadar ama döklme yok şöyle bi bakiyim dedim tüy gibi tutup hafifcektgm elime geldi hafif cektgm elime gldi kökyle bi cm kadar e kız hiçbişe yapma 20 gün snra kontrole gel alma jiletle bişeyle dedi e bnm o elimle cektm ya zatn hemn elime geldiler anlmdm bse olur mu diyorm yani

Yani şöyle bn ayın 19 unda gittim bugün 29 u 10 gün oldu cıktılar bicmkadar ama döklme yok şöyle bi bakiyim dedim tüy gibi tutup hafifcektgm elime geldi hafif cektgm elime gldi kökyle bi cm kadar e kız hiçbişe yapma 20 gün snra kontrole gel alma jiletle bişeyle dedi e bnm o elimle cektm ya zatn hemn elime geldiler anlmdm bse olur mu diyorm yani

Tabi olması gereken o zaten. Kontrolun amacı da dökülmeyen yerlere atış yapılması. Biz genelde kontrole gelmeden 1gun once banyoda kendinize kese yapin deriz ki kokleri zayiflattigimiz tuyler dokulsun. Zayiflamamis olanlarin ustune tekrar atis yapilcak. Iyi bisey yani eline gelmesi

Tabi olması gereken o zaten. Kontrolun amacı da dökülmeyen yerlere atış yapılması. Biz genelde kontrole gelmeden 1gun once banyoda kendinize kese yapin deriz ki kokleri zayiflattigimiz tuyler dokulsun. Zayiflamamis olanlarin ustune tekrar atis yapilcak. Iyi bisey yani eline gelmesi
Siz uzman filan mısınız yok bana bi hafta sonra kese yap dediler yaptm 3 gün önce hiç dökülme yok ama azalma var tabii beyaz tenliyim ve kendimi bildim bileli genital jilet vurmuşumdr tüylerm çok ve kalın siyahtı alexandr la yaptryorm erzrmda eslamer diye bi yerde tek seansı 130 tl bn paket aldm 8 seans 650.. Dökülme olmadı 10 gün gcti elimle koparnca hemn döküldler elime ama kız bişe yapmadan gel jiletlemeden kontrole diyince aklıma bişe olur musu kaldı sonucta kökünden koptu o dökülenler e şimdi göreck mi makine kontrole gttgmde kökünü onu merak ettm soriyim dedim

Evet estetisyenim. Simdi anladım sorunu. Bak o dokuken yerlerdeki kokleri gormez onlar zaten birinci islemden etkilendi. Kontrole gittiginde uzman sadece dokulmeyen yerlere atis yapcak. Dokulmus yerlere atis yapmayacak. Ilki kadar uzun da surmez bikac atisla kontrolu bitirir. Bi sure sonra tuykerin eskisinden daha ciliz cikacak sonra 2. Seansina gidiceksin boyle boyle surecek. Fiyati baya yuksek tutmus.

Evet estetisyenim. Simdi anladım sorunu. Bak o dokuken yerlerdeki kokleri gormez onlar zaten birinci islemden etkilendi. Kontrole gittiginde uzman sadece dokulmeyen yerlere atis yapcak. Dokulmus yerlere atis yapmayacak. Ilki kadar uzun da surmez bikac atisla kontrolu bitirir. Bi sure sonra tuykerin eskisinden daha ciliz cikacak sonra 2. Seansina gidiceksin boyle boyle surecek. Fiyati baya yuksek tutmus.
Burası ama en iyisi daha ucuz yerlerde vardı da gitmedim.. İlkinde zaten o kadar döktü o kadar yandı ki o bölge kasık arka kıpkırmızı oldu mahvoldm kalkıcaktm yapma diye o derece yandm resmen tüylerin aşırı kalın erk gibi jilet bi yerden 3 4 tame cıkarms ddi kadın 20 dk atış yaptı 15 dksında dur yeter yapma dedim attrmdm o derece yani.. Dökülmdi de çamasrnda olur ddi ama yok yani 10 gündr bi cm uzun öle kopar filan da demedi direkt gel 20 gün snra dedi bnmde o kadar hoşuma gitti azalttım resmen kopardgm elime gelince.. Yani sadece görünen yerlere atış derken normal tedbiren her yeri taramıyor mu sadece onun gördüğü bitmemiş olan yerleri mi tarıyor h bi de benim ayıptr söylemesi arkayı da aldı ordakiler hafif ince telliydi hatta bazıları sarı coğalma olur mu ince tüylerde öyle oluyormuş diye duydm

Daha 10 gun olmus dokulmeler yeni basliyor bikac gune cogu dokulecek. Tabi kontrolde tam tarama yapilmaz. 1 seansin anlami tuylerinin hepsini dokmektir. Kontrolde de dokulmeyen bikac yere atis yaparak 1 seansi tamamlicak iste. Kimse sana tuylenme yapar demez ama bu isin asli tamamen tuylerin bitmicek. Mukemmel derecede azalacak fakat hayatinin her evresinde lazere gidceksin. Ha 5 ayda bi ha 7 ayda bi. Ozel bolge ve yuz boyledir. Hassas bolge oldugundan yuksek ayar verilmez cunku. Bu gittigin yer seni hic bilinclendirmemis. Biz hastalarimiza yeri geliyor saatlerce konusup anlatiyoruz

Daha 10 gun olmus dokulmeler yeni basliyor bikac gune cogu dokulecek. Tabi kontrolde tam tarama yapilmaz. 1 seansin anlami tuylerinin hepsini dokmektir. Kontrolde de dokulmeyen bikac yere atis yaparak 1 seansi tamamlicak iste. Kimse sana tuylenme yapar demez ama bu isin asli tamamen tuylerin bitmicek. Mukemmel derecede azalacak fakat hayatinin her evresinde lazere gidceksin. Ha 5 ayda bi ha 7 ayda bi. Ozel bolge ve yuz boyledir. Hassas bolge oldugundan yuksek ayar verilmez cunku. Bu gittigin yer seni hic bilinclendirmemis. Biz hastalarimiza yeri geliyor saatlerce konusup anlatiyoruz
Yok banada anlatıldı da benbitmesnini istemiyrm zaten sadece arka bölge inceydi ve vurduya korkum coğalmsı kalın cıkması yoksa bitmesini beklemyrm yani amlattılar onlarda sağolsnlar

Yok banada anlatıldı da benbitmesnini istemiyrm zaten sadece arka bölge inceydi ve vurduya korkum coğalmsı kalın cıkması yoksa bitmesini beklemyrm yani amlattılar onlarda sağolsnlar
Benım de bu cihazla azaldı tüy gıbı kaldı 6. Seans bitti

kese yapmak lazım aslında, keseyle baya dökülüyor benimkiler lazerden 1 hafta sonra

merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..

Ben senin dediğin bölgelerin hepsine 1800₺ verdim 6 seans icin , hastanede yaptırıyorum eğer bitmezse 6 seans sonunda bütün vücut icin gittiğin her seansa rötuş parası alıyorlar 100₺ gibi bi meblağ. Tavsiye ederim

Mrb sizler sonuc aldiniz mi brn simdi genita bölge sonra tüm vücut öncesi jiletle temizliycem ve 10 gun e dökülme olcak olmayanin uzerine tekrar atis yapilcak ya sonra tekrar kıllar görünür sekilde cikinca mi gitcem .. yoksa gece temizeyip mi gitcem

Mrb sizler sonuc aldiniz mi brn simdi genita bölge sonra tüm vücut öncesi jiletle temizliycem ve 10 gun e dökülme olcak olmayanin uzerine tekrar atis yapilcak ya sonra tekrar kıllar görünür sekilde cikinca mi gitcem .. yoksa gece temizeyip mi gitcem
2 gun once jiletleyip gidin

Alexandrite doktor kontrolunde yapilmadigi surece risk icerir. Ipl lazer yani foto epilasyon sonradan tuylenme yapar suan en etkilisi ulase soguk hava uflemelidir acısı digerlerine gore minumumdadır
Ya bende yeni başladım ulase Multi cihazın adı ama IPL mi acaba bu ?kesin.sonuc almam mümkün .u?

Ben senin dediğin bölgelerin hepsine 1800₺ verdim 6 seans icin , hastanede yaptırıyorum eğer bitmezse 6 seans sonunda bütün vücut icin gittiğin her seansa rötuş parası alıyorlar 100₺ gibi bi meblağ. Tavsiye ederim
nerede yaptırıyorsunuz acaba ?

Back
X