• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu :delphin:. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-
Senin sorunun cevabı HAYIR olmalıdır çünkü Amerikan FDA ve bu konuda söz sahibi olan tüm ciddi kuruluşların vardığı ortak sonuç şudur:
Lazer epilasyon ancak kalıcı tüy azaltıcıdır (hair reduction) ingilizce orjinalini de yazdım çünkü Türkcemizde maalesef sözcük anlamları tam bilinmeden kullanılmakta ,bu kuruluşlar asla kalıcı tüy yok etmekte (Hair removal) sözcüğünü kullanmıyor, bu kuruluşlar böyle bir ortak sonuca varmışken senin sorunun cevabı asla evet olamaz.
Kaldı ki EVET bile olsa kıl döngüsünü yenibaştan tetikleyen o kadar çok şey var ki duysan şaşırırsın, o yüzden ortak slogan şu
Haydi hayırlı traşlar....

Ayrıca umarım güzellik salonlarında lazer ve ipl yasaklanmış, sakın paket almayın, bir süre sonra paket elinizde kalabilir anlaşılan. Buraları kapatacaklarmış kısa zamanda.
Riselebal ,güzellik salonlarında kimseye silah zoru ile paket satmıyorlar bu bir;
Kimin elinde ne kalacağı seni ilgilendirmez bu iki;
Kapatılan güzellik salonları değil sadece ilgili birimleri bu üç;
Güzellik salonlarına bu cihazlar kimse hediye etmedi herkes zor koşullar altında kimbilir nelerden feragat ederek bunları aldı aldıranda devlet yasaklayanda ama merak etme yüce yargı en sonunda en doğru cevabı verecektir ama kullanım hakkı salonlara geçmeden önce kınanı bir an evvel biryerine yak sonra yakamadım diye üzülürsün bu dört;
Şu an kullanımı doktorlarda olan bu uygulamayıda estetisyenler icra etmekte kimliğini açık etme sonra bir yerini yakarlar bu beş;

Lütfen yazılarımızı karşılıklı atışmaya mahal vermeyecek şekilde saygı çerçevesinde yazalım arkadaşlar.. Rahatsızlık duyduğunuz mesajları mesajın altında soldaki üçgene tıklayarak kötü içerik ile bizlere bildirebilirsiniz..

Güzel paylaşımlar dilerim
:34:

Son düzenleme:
ben bıyık bölgesinde alexle yaptırdım ama memnun kalmadım aynı olduğu gibi kaldı ama koltuk altı ve genitalden memnun kaldım bacak kısmıma kar etmedi şimdi düşünüyorum seansları çoğaltsammı diye :(((

ben koltuk altı ıcın gıdıyorum 4.seansı aldım gayet memnumum.7ay kadar once basladım souc ıyı gorunuor yalnız epılasyondan sonra asırı bır terleme soz konusu buda normal olduguu soledı guzellık merkezındekı danısman ve doktorlar bır sure sonra gececegını ılettıler kesınkle kesın cozum lazer ..Gelecege yatırım bence... :)

kuzenim bundan 10 sene önce yüzündeki kıllar için iğneli epilasyon yaptırmış acısına etlerini ısısrarak dayandığını söylemişti şimdi yüzünde kıl falan hiç birşey yok bende yaptırmak için bir merkezle görüştüm çok fazla kılla kimse uğpraşmaz hem acısıda cok olur dediler o yüzden dahi iyisi ağdayla aldrıın çıkan kısa tane tane olanlara uylansın bende tamam dedim çok kişi ole yapıyormuşl zaten azaltmak en iyi çözümmüş bende kuaföre gidip sir ağda yaptırdım akşam tabi birazcık acıdı eve gelince akşam oda ışığında yanağım tertemiz hatta dedimki kızarmadı bile ben acaba ayda bir kere bole mi yapsam ama ne yazıkki sabah kalktığımda bayram günü ağlamak istedim yanaklarım kırmızı isilik gibi en kötüsü kaşıntı tutuyo ve ben zor dayanıyorum annem elleme geçicek dedi bekle allah bekle geçen bir şey yok sonra birde ne olsun dersiniz kadın yanakalrımın üst kısmını almıycam demişti çünkü her yere vurmayalım çoğalmasın onlar ince tüy bende tamam dedim şimdi acısı geçti ama sabah alınan taraf bembeyaz geri kalan yer sanki bole kirli toz olmuş gibi duruyor acayip ya acı ve kaşıntı bitti tuhaf bir görüntü kaldı acıklı koyulu bide arkadaşlarım yüzünde tüpmü patladı die alay ediyolar hergün işe bu suratla gitmek beni öldürüyo kafamı kaldırmak bile istemiyorum malsef bide beyaz tenliyim fondoten krem allık pudra bir işe yaramadı benimle hiç aynı kaderi paylaşan oldumu ve yalvarırım bana bir akıl verin bu kıllar tamamen çıkana kadar ben bu iki renkle ne yapıcam birkaç gün geçmesine rağmen kıllar baş gösterdi hemde sivilce gibi sert bir şekilde :(:(:(

darknight, yüzünüzdeki yoğunluk durumu madem bu denli sizi rahatsız edici seviyede size tek tavsiyem kuzeninizin başvurduğu yöntem olacak. İğneli epilasyon yöntemi özellikle yüz bölgesi için başvurulabilecek en etkili yöntemdir. Evet acısız olduğunu söylemek doğru değil ama öyle etlerini ısırtacak kadar acı olduğunu belirtmek de sanki biraz abartılı olmuş. İşinin ehli bir uzmana başvurduğunuz taktirde biraz da sabır gösterirseniz inanın bu sorununuzdan ilelebet kurtulursunuz. sağlıcakla kalın.

Bu arada unutmadan çok fazla kılla kimse uğraşmaz diyen merkeze lütfen iletin, Eğer bu mesleği tercih ettiysek az çok diye bir ayırım yapma lüksüne sahip değiliz. En azından kendi adıma ben değilim ve 20 yılı aşkın süredir de hiç böyle bir serzenişim olmadı.

Bu arada unutmadan çok fazla kılla kimse uğraşmaz diyen merkeze lütfen iletin, Eğer bu mesleği tercih ettiysek az çok diye bir ayırım yapma lüksüne sahip değiliz. En azından kendi adıma ben değilim ve 20 yılı aşkın süredir de hiç böyle bir serzenişim olmadı.

banada bilgi verirseniz sevinirim ,bende alexle epilasyon yaptırıyorum koltuk altı ve genitalde iyi azaldı tüylerim ama bacak kol ve göbekte pek azalma olmadı bıyıklarımda ise sanki azalma değil çoğalma oldu ve ,epilasyon sonrası pürüzsüz bir görünüm olmuyor kıl olan bölgeler sanki jiletle kesilmiş gibi görünüyor ,eğer beni geniş kapsamlı bilgilendirirseniz sevinirim anladığım kadarı ile siz bir epilasyon uzmanısınız saygılarımla:40:

gardenya sana katılıyorum sir agda bile yüzümde batık hissi yarattı ben sadece epilasyona kollarıma ve koltuk altıma başladım ıplle yapıyorlar azalcak tek tük çıkacak dedi benim önceliğim yüzüm ama nasıl yapıcamda bir merkeze güvenicem ya parayı bile geçiyorsunuz ama o kadar sabır emek boşa gidiyo ben baştan neler konustum merkezle dün deiklerini bugün kabullenmediler ne yapalım artık yüzüm içinde artık nolur birisi iyi biryer önersin de gidiyim ayşepilasyon hakkında bilgileriniz için teşekkür ederim ricam bana adresinizi yazmanız bu işle uğrasıyorsunuz sanırım görüşmek isterim önceki arkadaşların yorumlarına sole bir baktımda sanırım ben ıple boşuna gidiyorum ya moralim nasıl bozuk anlatamam herkes dön diyo ama o kadar senet yaptım :9: ne edicem :26: çok iyi ddiler alex olmaz falanb die anlatmışlardı ama yandık yani ::(:(

bende koltuk altı icin lazere gidiyorum..benim tüylerim kalın ve kökleri de öyle.. 6 seans gidemicemi söyledim orda calısan bayanlar epilasyonuda yapan 4-5 seansta biten bile oldu dedi.. bitiyor mu peki?bu cumartesi kesif taraması yapcaktı inatcı tüyleri yoketmek icin..
kafam karısık bosuna da para yatırmak istemıyorum ama koltukaltımdan bari kurtulayım da diorum

Son düzenleme:
bende koltuk altı icin lazere gidiyorum..benim tüylerim kalın ve kökleri de öyle.. 6 seans gidemicemi söyledim orda calısan bayanlar epilasyonuda yapan 4-5 seansta biten bile oldu dedi.. bitiyor mu peki?bu cumartesi kesif taraması yapcaktı inatcı tüyleri yoketmek icin..
kafam karısık bosuna da para yatırmak istemıyorum ama koltukaltımdan bari kurtulayım da diorum

2,seanstan sonra etkisini göstermeye başlıyor canım 5, seansta % 75 biter yaptır çok memnun kalıcaksın bana güvenn:16:

keşif taraması nasıl oluyor canım bende tüm vücut gidiyorum koltuk altı ve genitalden sonuç alıyorum :34:ama diğer bölgelerim için birşey söylüyemem :50:çünki ne azalıyor nede bitiyor:50: sadece tüylerin çıkması geç oluyor :27:,
bende tarama yapılmadı o nasıl oluyor :50:

keşif taraması nasıl oluyor canım bende tüm vücut gidiyorum koltuk altı ve genitalden sonuç alıyorum :34:ama diğer bölgelerim için birşey söylüyemem :50:çünki ne azalıyor nede bitiyor:50: sadece tüylerin çıkması geç oluyor :27:,
bende tarama yapılmadı o nasıl oluyor :50:

canım beni ilk seansa aldılar.. sonra bu cumartesiye randevu vediler.. inatcı bir tüy varsa vs..onu yoketmek icin tekrar bir yapcaklar.. keşif taramasıymıs heralde.

kızlar %100 bitiyor mu.. ugrasmak istemiyorum cunku bida koltuk altımla.. zaten evlencem calısıyorum da..

kızlar %100 bitiyor mu.. ugrasmak istemiyorum cunku bida koltuk altımla.. zaten evlencem calısıyorum da..

canım bende tarama yapılmadan başlandı evet koltuk altım %98 bitti ,ama epilasyonu yapan uzman bana doğum düşünüyorsanız yaptırmayın dedi nedenide hormonel değişiklikler tekrar çıkar ama eskisi gibi olmazlar dedi
ben sana söylüyeyim benim uzmanımın bana dediğinbi ve sen evlenecekmişsin ee çocukta olur muhakkak ama sende nasıl etki olur bilemem
bu arada Allah mesut etsin canım:3:

canım bende tarama yapılmadan başlandı evet koltuk altım %98 bitti ,ama epilasyonu yapan uzman bana doğum düşünüyorsanız yaptırmayın dedi nedenide hormonel değişiklikler tekrar çıkar ama eskisi gibi olmazlar dedi
ben sana söylüyeyim benim uzmanımın bana dediğinbi ve sen evlenecekmişsin ee çocukta olur muhakkak ama sende nasıl etki olur bilemem
bu arada Allah mesut etsin canım:3:

ben 2 sene cocuk dusunmuyorum ama bende bir sorayım lazerciye..hiç cıkmasın istiyorum bida.. bosuna da para dökmek istemem ama ..

Back