• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

tam anlamıyla bitmiyor. 6 seans yaptırdım. kalın tüy kalmadı. %90 bitti. kalanı ince tüyler. görünmüyor bile ama uzuyor. uzayınca da rahatsız ediyo. o sebeple 2 ayda bir ağda yapıyorum ben.cok geç çıkıyor tüyler bu yuzden cok rahatım

bende bıtecegını pek sanmıorum .. 4 . seansıma gıdecegım haftaya ama hala var yane 3 seans daha gıderım ondan sonra hala kalırsa ıgnelıye gecmeyı dusunuorum..

ben bugün 2. seansa gideceğim hulya güzellik salonuna 1 seansdan 3 hafta sonra kontrol atışına çağırıyor daha bir azalma yok .konntroldada tarıyor tüm vucudu sizce normal mi?

kızlar %100 bitiyor mu.. ugrasmak istemiyorum cunku bida koltuk altımla.. zaten evlencem calısıyorum da..
cnm ben tam iki sene gittim ama bitmedi çene bölgesi ufacık bir yer ama faydasını gördüm azaldı ve inceldi tüyler ama bitmiyor gene çıkıyor çok para döktümmm çok artık gitmiyorum ama gene gitcem galiba aldım kalınlaştı gene tüylerr ne zaman biter diyorum kesin bir yanıt veremiyorlarr

kızlar sağolun ümitlendim cidden .. gecen hafta kontrol atısı mı taraması mıdır ondan yapıldı inatcı tuyleride yaıtu kökten..1,5 ay sonra randevum .. simdiden faydasını gördüm gibi.

kıslar lazer konusunda deneyimliyim diyebilirim nedenine gelincee:)
neredeyse 2 senedir yüz için gidiyorum keisnlikle bitmiyor çenemdeki kalınlar çok ince çıkıyor belli olmyor ama gitmedende olmas lazere...sanırımmm uzun süre daha gitcem zaten okdr sene gidince yüz seasnım 20 tl ye düştü fiyatı onnun için temizlik olsun diye giidyorum iki ayda bir..
vucuda gelince kolaaltı genital 5 seans bitti 6 ya gitcem çıktılar ama inceler belli oluyolar hanii aşırı ince deillerrr eskisinden bin katlı iyiler 2-3 seasn daha gitmem gerekecekk onun sonundada bitmes sanırım..bacagımın 3.seansı bittii..4 .seasnsa gitcemmm şuanda tek tük var genital kolatı ile aynı anda gitmiştim oralar çıktı ama bacagımda tek tük çıkanlar var bi seasn belki 2 seasn daha bacaga gitcem sonra gitmemeyi düşünüyorum en pahalı bölge bacak malesef...
kısacasıııı 6-8 seasnsı gözden çıakrın vuucut için ama yüzde bi ömür gitmeyi göze alın derim bitmio çünkü..

arkadaşlar çene ve boyun bölgesine 6 ay lazere gittim eğer tüyleriniz siyah denilebilecek kadar kalın değilse işe yaramıyor diceksiniz 6 ayda sonuç verirmi ben inanıyorumki 2 senede de sonuç vermezdi çünkü etkisi tüyleri yaymak oldu 2 senede alacağım sonuç sadece incelmekse milyarlar dökmeye değmez bence başka yöntemler denenmeli ama bu söylediklerim yüz için geçerli

arkadaşlar bugün bir arkadaşımın bitme garantili sözleşmesini okudum. bitiş garantili diyor ama abonelik süresi 10 aydır diyor. yani 10 ay sonra bitmezse tekrar para isteyecekler. gerçi yine de ucuza geliyor ama sözleşme imzalarken dikkatli olmak lazım. ayrıca 10 ay bitiş için yeterli midir sizce ???

Ben gecenlerde ınternette bır arastırma yaptım.
Bır sıteye de bılgı almak ıcın e-maıl gonderdım.
Bır kac saat sonra aradılar.
'Kesın olarak bıtıyor mu?' soruma,
'ergenlık donemınde olanlar ıcın kesın cozum dıyemeyız, ılerleyen yıllarda mutlaka cıkacaktır.
Orta yas ustu ıcın daha olumlu bır uygulamadır' yanıtını verdı.
Ve ılla gelın dıye ısrarda bulunmadı. Bu da hosuma gıttı.
Cunku alıs-verıse cıktıgımda magazadakı gorevlılerın pesımden gelmesı kadar,
ılla gelın, yapalım,edelım dıye arayanlardan da ıc gudusel olarak rahatsız oluyorum.

poşetçay hangi cihazla yaptın epilasyonunu

alexsandra nın lada modeli cnmmm..
ama sürekli aynı makina ile olmadıı...
3 makina deiştirdimmm...
kılarımın kalınlıgına göre farklı oldu....
ilk başta alexsandranın farklı bi modeline girdim sonra diyot sonra alex :)
gittigim yerdeee baya bi makina varrr kılın kalınlıgına göre deiştirerk yaptırıyorum..dalga boyu an yükseke giriyorum şuan kılarım inceldigi için baya:)

Kızlar 3 hafta olcak lazere baslayalı.. kontrol atısıda yapıldı gecen hafta koltuk altım hala aynı cıkmadı bişey..birde biraz kahve rengi oldu o zamanla gider mi acaba?

valla lazer yaptırdım 3 sene oldu hala devam ediyordum lazer kesin sonuç vermiyor birde ince tüyleri aktifleştirip kalınlaştırıyor bence direk iğneliye başlayın derim kesin sonuç ..ben iğneliye başladım keşke lazere başlamasaydım..

valla lazer yaptırdım 3 sene oldu hala devam ediyordum lazer kesin sonuç vermiyor birde ince tüyleri aktifleştirip kalınlaştırıyor bence direk iğneliye başlayın derim kesin sonuç ..ben iğneliye başladım keşke lazere başlamasaydım..

Eşimin bir akrabasıda iğneliyle kurtulduğunu söylemişti ama ben zordur diye düşündüğüm için pek yanaşmamıştım.Şimdi iğneli epilasyon lazere göre dahamı kesin sonuç veriyor?İğneli yaptırpte kesin kurtuldum ve yıllardır çıkmıyor diyen varmı?Birde iğneli epilasyon nasıl yapılıyor?Çok acıtıyormu?Ağda kadarmı acısı?

Arkadaşlar merhaba.. bnde tüm vucudumdaki tüylerden rahatsızım.. çok kalın görünümlü tüylerim çıkmıyor,,ama bi okadarda sık çıkıyor.. buğday tenliyim.. lazer açısından bu bi eksimidr bnm için? birde 8 senasına 1500 tl yapan biyerle görüştüm.. kol,koltukaltı,bikini blgesi,bacak sizce uygunmu? yoksa hç bu işe bulaşmadan iğneli epilasyonamı girişmeliym?.. gerçi yüzümdeki yani çenemdeki tüylr için başlamayı düşünüorum bu hafta iğneli epilasyona.. bakalım acısına göre diğer bölgeleride başlarım belki :S

ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu :delphin:. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-

Merhaba,
ben 2 sene gittim (9 seans). 2/3 oranında bitti. Zaten başlarkende söylemişlerdi diz ve koltuk altı en zor bölgelerdir, diğer yerlere göre daha uzun sürer ve seans süreside kişinin kıl yapısına bağlıdır diye. Şu an saç kısaltıcı aletle alıyorum yani kökten değil ve o şekilde askılı giyebiliyorum, kalanlarda ince. Demek istediğim; kalın olsaydı ne kadar kısalsa da görünüm rahatsız edici olurdu, oysa ben tatile falan gidebiliyorum öyle.

Back