• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

ya azalma var koltuk altında genitalde de %50 diyebilirim. ama seanslara hep zamanında gittim. yani o azalmalar tamamen mi geçici mi bilmiyorum. çok da iyi bir yer diye biliyorum. işin garibi herkesin 5-6 seansta biterken benim ki niye 3 katı. hormonlardan kaynaklanıyordur diyorlar. o zaman diğer yerlerimde de aşırı sorun olurdu diye düşünüyorum. bıraksam diye düşünüyorum ya çoğalırsa harcadığım para ve zamana yazık olacak.

Gittiğin her seans için ücret veriyorsan belki işi uzatmak için düşük akım çalışıyorlardır diye düşünüyorum

Gittiğin her seans için ücret veriyorsan belki işi uzatmak için düşük akım çalışıyorlardır diye düşünüyorum

ilk başta seans başıydı baktım beş seansı geçicek 10 seanslık paket aldım. şimdi de 4-5 seans daha sürer diyorlar :(( sanırım öyle. bu konuda bilgi vermediler çünkü ama 15 yazıyodu cihazın üstünde sanırım akım şiddeti o. bir de yanıktan korkuyorum göbeğime uyguladılar koltuk altına yaptıkları şiddetle şu an iz kaldı malesef :(( ki burası bayağı da ünlü bir yer sırf güvenilir olsun diye daha fazla ödediğim halde tam da sonuç alamadım. güvenemiyorum da artık herşeyi maddiyata dökmüş her yer yazık.

koltuk altım lazer epilasyonla bitti bir iki tane çıkıyordu tek tük onları da iğneliyle hallettim
ama yüzümü mahvetti lazer
iğneliye gittim sonra

koltuk altım lazer epilasyonla bitti bir iki tane çıkıyordu tek tük onları da iğneliyle hallettim
ama yüzümü mahvetti lazer
iğneliye gittim sonra

Lazer koltukaltı ve genitalde başarılı. Yüz için uygun değil. İğneli epilasyon yaptırdığım yerde lazerden yüzündeki tüyleri artan bi sürü insan var. Cansızları da kuvvetlendiriyor.

kızlarr bende başladım lazere iyimi yaptım bilmiyorum baya bi araştırdım formların çoğunu okudum nerdeyse Apollo diye bir cihaz var onunla yaptıryorum acaba bileniniz varmı bu makineyi 2009 makine.Ten rengine göre ayarlıyorlar 12 derece ile başladılar iyimi bilemiyorum..İl seansıma dün gittim gelecek ay 2.seansa gidecem hadi hayırlısı herkese tüysüz bir yaşam diliyorum ödediğimiz paralar boşa gitmese barii...:68:

Arkadsaşlar merhaba, genital yaptırıyorum bende.daha ilk senasımı yaptırdım.ama devam edip etmemekte karrasız kaldım yorumları okyunca.ben kesin çözüm diye biliyordum.genital bölge için ödediğiniz seans ücreti ne kadar sizin.ben 100 tl ye anlaştım

arkadaşlar bende lazere başlamayı düşünüyorum ama genital bölge için genç kızlarda yumurtalıklara zarar verdiğini duydum bu konuda bi fikriniz varmı. birde kalın ve sert tüylerde daha etkili sonuç alınıyormuş bu doğrumu?

ıhpl epcl markası modeli elipsmiş kadının dedğiği bu ya bı,urdaki herkes alex denen makinanaın mahvettiğini vede ıpl in bir işe yaramadığını söylüyor ben koltukaltı b,ve kollara başlıycam zaten pazartesi ya parayıda peşin vericem senet yaptım :D:D ne yapsamki acep ben sizce işe yaramazmı

arkadaşlar merhaba,

son zamanlarda epilasyon yöntemlerini araştırıyorum ben de. en iyisinin epiderm ve daphne oldugunu fark ettim internetteki araştırmalarımda. profesyonel oldukları gerçekten belli, buradaki yorumlarda da bunu görmek mümkün.

bunlardan birine gitmeye karar vermiştim ama internette fırsat sitelerinden birinde ipl epilasyon yapan bir güzellik salonunun çok cazip kampanyasını görünce onu değerlendirmeye karar verdim. 4 seans bikini genital yarım bacak ve koltuk altı 69 lira. gerçekten çok uygun ağdadan bile ucuza geliyor. ipl'nin bitirmediğini sadece azalttığını biliyorum gerçi lazer de bitirmiyor sadece azaltıyor ama ipl'nin etkinliği lazere göre daha düşük. ama yine de lazere normalde 6 seans gideceğime bu fırsattan yararlandıktan sonra belki 2-3 seans gitmem yeterli olur yine kara geçerim diye düşündüm.

ilk seansıma 3 gün önce gittim, temiz güzel bir yerdi. hijyen delisi bir insan olduğum halde o yönden beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. ayrıca uzmanlık belgeleri sertifikaları falan da her yerde asılıydı. sizlerin yazdığı gibi diğer epilasyon merkezlerindeki gibi yalakalık yapmadılar, hatta oranın sahibi olduğunu sandığım hanım "bitene kadar diye bir şey yok bitmeyecek sadece azalıp incelecek" dedi bu da hoşuma gitti. ama yine de sanki seans çok kısa sürdü gibi geldi bana, tüm saydığım bölgeler yarım saatte bitti :s normal mi bilmiyorum neyse, azalma olup olmadığını ilerleyen zamanda yazarım. umarım düşündüğüm gibi akıllıca bir iş yapmışımdır.

başka bir güzellik salonundan da yine kampanyayla 2 kupon aldım, tek bir bölge için ipl 6 seansı 34 lira. onu da kol ve yüz için düşünüyordum amaaaa..... ev arkadasımın annesi güzellik uzmanı, iğneli epilasyon yapıyor. ona bu konuda danıştığımda vücut için önce lazerle azaltıp sonra iğneliyle tamamen kurtulabileceğimi söyledi,,, ama yüz için lazer ipl vs... KESİNLİKLE önermedi.... ben yüzüme de yaptırmayı düşündüğüm için üzüldüm sizin de yorumlarınızı okuyunca iyice tereddütte kaldım, ne yapsam ya yüzümden vaz mı geçsem??

arkadaşlar merhaba,

son zamanlarda epilasyon yöntemlerini araştırıyorum ben de. en iyisinin epiderm ve daphne oldugunu fark ettim internetteki araştırmalarımda. profesyonel oldukları gerçekten belli, buradaki yorumlarda da bunu görmek mümkün.

bunlardan birine gitmeye karar vermiştim ama internette fırsat sitelerinden birinde ipl epilasyon yapan bir güzellik salonunun çok cazip kampanyasını görünce onu değerlendirmeye karar verdim. 4 seans bikini genital yarım bacak ve koltuk altı 69 lira. gerçekten çok uygun ağdadan bile ucuza geliyor. ipl'nin bitirmediğini sadece azalttığını biliyorum gerçi lazer de bitirmiyor sadece azaltıyor ama ipl'nin etkinliği lazere göre daha düşük. ama yine de lazere normalde 6 seans gideceğime bu fırsattan yararlandıktan sonra belki 2-3 seans gitmem yeterli olur yine kara geçerim diye düşündüm.

ilk seansıma 3 gün önce gittim, temiz güzel bir yerdi. hijyen delisi bir insan olduğum halde o yönden beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. ayrıca uzmanlık belgeleri sertifikaları falan da her yerde asılıydı. sizlerin yazdığı gibi diğer epilasyon merkezlerindeki gibi yalakalık yapmadılar, hatta oranın sahibi olduğunu sandığım hanım "bitene kadar diye bir şey yok bitmeyecek sadece azalıp incelecek" dedi bu da hoşuma gitti. ama yine de sanki seans çok kısa sürdü gibi geldi bana, tüm saydığım bölgeler yarım saatte bitti :s normal mi bilmiyorum neyse, azalma olup olmadığını ilerleyen zamanda yazarım. umarım düşündüğüm gibi akıllıca bir iş yapmışımdır.

başka bir güzellik salonundan da yine kampanyayla 2 kupon aldım, tek bir bölge için ipl 6 seansı 34 lira. onu da kol ve yüz için düşünüyordum amaaaa..... ev arkadasımın annesi güzellik uzmanı, iğneli epilasyon yapıyor. ona bu konuda danıştığımda vücut için önce lazerle azaltıp sonra iğneliyle tamamen kurtulabileceğimi söyledi,,, ama yüz için lazer ipl vs... KESİNLİKLE önermedi.... ben yüzüme de yaptırmayı düşündüğüm için üzüldüm sizin de yorumlarınızı okuyunca iyice tereddütte kaldım, ne yapsam ya yüzümden vaz mı geçsem??

Arkadaşım sorun da bu zaten, IPL kılları inceltiyor sadece, o da bir süreliğine. Birkaç sene sonra gene kalınlaşıyorlar çoğunlukla. IPL den sonra lazere gidince de bu kıllar incelmiş lazerden fayda görmez diyorlar eğer dürüst bir yere gitmişsen. Yoksa bunu birkaç seanstan sonra acı bir şekilde öğreniyorsun zaten.
Tavsiyem baştan dürüst ve ciddi bir yere gidip Alexandrayt ile yaptırın ki kıl sorunundan kalıcı olarak kurtulabilesiniz.

Ayrıca umarım güzellik salonlarında lazer ve ipl yasaklanmış, sakın paket almayın, bir süre sonra paket elinizde kalabilir anlaşılan. Buraları kapatacaklarmış kısa zamanda.

bıyık bölgeme devam ediyorum 3.seansa gittim dün kadın gözlerine inanamadı
o kadar farketmiş ki anlatamam dedi
gerçi onun bende farkındayım bayağı azaldı yaa
3-4 seans sonra tamamen seyrelir diye düşünüyorum...

ben de 2 ay öncesinde koltukaltıma lazer epilasyon yaptırdım.çok tüylü bir insan olmamama rağmen koltuukaltım genişti ve rahatsız ediyordu beni.ilk seansımı yaptırdım 2 ay olucak nerdeyse ve koltukaltım harika.gittiğim yerden çok memnunum sadece lazer epilasyon üstüne bir yer.tüm vücuduma başlamayı düşünüyorum.

nerde yaptırdın

Arkadaşım sorun da bu zaten, IPL kılları inceltiyor sadece, o da bir süreliğine. Birkaç sene sonra gene kalınlaşıyorlar çoğunlukla. IPL den sonra lazere gidince de bu kıllar incelmiş lazerden fayda görmez diyorlar eğer dürüst bir yere gitmişsen. Yoksa bunu birkaç seanstan sonra acı bir şekilde öğreniyorsun zaten.
Tavsiyem baştan dürüst ve ciddi bir yere gidip Alexandrayt ile yaptırın ki kıl sorunundan kalıcı olarak kurtulabilesiniz.

ben bişey sorucam gerçi bende ıplle başladım ilk seansa ama bu dedğin makine cildi yakabiliyormuş o yüzden onu heryer kullanmıyorumus bana şuanda yapan yerde ole dedi ben tedaviye başlamadan önce söylenenlerle ilk seanstan sonra söleneneler arasında ole farklılıklar varki sadece kollarımla koltuk altına başladım geçiceğindende emin değilim güvenim azaldı

ıpl 'e ağda makinası diyorlar ki doğru da. uzun süre gittim hiçbir fayda görmedim. paket almadıysan yok yakınken dön derim.
bıyık bölgesine lazer yaptırıp da memnun kalanlar hangi makinayı kullandığını yazabilirler mi..

Back