- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
Yapılan her seansta biraz daha azalma yoksa devam etme bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiğin her seans için ücret veriyorsan belki işi uzatmak için düşük akım çalışıyorlardır diye düşünüyorum
koltuk altım lazer epilasyonla bitti bir iki tane çıkıyordu tek tük onları da iğneliyle hallettim
ama yüzümü mahvetti lazer
iğneliye gittim sonra
arkadaşlar merhaba,
son zamanlarda epilasyon yöntemlerini araştırıyorum ben de. en iyisinin epiderm ve daphne oldugunu fark ettim internetteki araştırmalarımda. profesyonel oldukları gerçekten belli, buradaki yorumlarda da bunu görmek mümkün.
bunlardan birine gitmeye karar vermiştim ama internette fırsat sitelerinden birinde ipl epilasyon yapan bir güzellik salonunun çok cazip kampanyasını görünce onu değerlendirmeye karar verdim. 4 seans bikini genital yarım bacak ve koltuk altı 69 lira. gerçekten çok uygun ağdadan bile ucuza geliyor. ipl'nin bitirmediğini sadece azalttığını biliyorum gerçi lazer de bitirmiyor sadece azaltıyor ama ipl'nin etkinliği lazere göre daha düşük. ama yine de lazere normalde 6 seans gideceğime bu fırsattan yararlandıktan sonra belki 2-3 seans gitmem yeterli olur yine kara geçerim diye düşündüm.
ilk seansıma 3 gün önce gittim, temiz güzel bir yerdi. hijyen delisi bir insan olduğum halde o yönden beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. ayrıca uzmanlık belgeleri sertifikaları falan da her yerde asılıydı. sizlerin yazdığı gibi diğer epilasyon merkezlerindeki gibi yalakalık yapmadılar, hatta oranın sahibi olduğunu sandığım hanım "bitene kadar diye bir şey yok bitmeyecek sadece azalıp incelecek" dedi bu da hoşuma gitti. ama yine de sanki seans çok kısa sürdü gibi geldi bana, tüm saydığım bölgeler yarım saatte bitti :s normal mi bilmiyorum neyse, azalma olup olmadığını ilerleyen zamanda yazarım. umarım düşündüğüm gibi akıllıca bir iş yapmışımdır.
başka bir güzellik salonundan da yine kampanyayla 2 kupon aldım, tek bir bölge için ipl 6 seansı 34 lira. onu da kol ve yüz için düşünüyordum amaaaa..... ev arkadasımın annesi güzellik uzmanı, iğneli epilasyon yapıyor. ona bu konuda danıştığımda vücut için önce lazerle azaltıp sonra iğneliyle tamamen kurtulabileceğimi söyledi,,, ama yüz için lazer ipl vs... KESİNLİKLE önermedi.... ben yüzüme de yaptırmayı düşündüğüm için üzüldüm sizin de yorumlarınızı okuyunca iyice tereddütte kaldım, ne yapsam ya yüzümden vaz mı geçsem??
ben de 2 ay öncesinde koltukaltıma lazer epilasyon yaptırdım.çok tüylü bir insan olmamama rağmen koltuukaltım genişti ve rahatsız ediyordu beni.ilk seansımı yaptırdım 2 ay olucak nerdeyse ve koltukaltım harika.gittiğim yerden çok memnunum sadece lazer epilasyon üstüne bir yer.tüm vücuduma başlamayı düşünüyorum.
Arkadaşım sorun da bu zaten, IPL kılları inceltiyor sadece, o da bir süreliğine. Birkaç sene sonra gene kalınlaşıyorlar çoğunlukla. IPL den sonra lazere gidince de bu kıllar incelmiş lazerden fayda görmez diyorlar eğer dürüst bir yere gitmişsen. Yoksa bunu birkaç seanstan sonra acı bir şekilde öğreniyorsun zaten.
Tavsiyem baştan dürüst ve ciddi bir yere gidip Alexandrayt ile yaptırın ki kıl sorunundan kalıcı olarak kurtulabilesiniz.