• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Daha önce yazmıştım.Ben de yaklaşık 4 yıl önce yaptırdım.Koltukaltı ve bikini bölgesine.Koltukaltı sıfırlandı.Diğer bölgede yaklaşık 2 yıl sonra filan 5-6 tane filan çıktı.Anadolu yakasında Maltepe'de bir yere gitmiştim.Ben memnunum açokçası.O üç beş tane de beni rahatsız etmiyor açıkçası.

sevgili bayanlar benim gittigim klinikte kullanılan ''Alexandrite lazer (755 nm ) ''..
oncelikle google da bir araştırma yapın .. lazerin pekcok cesidi oldugunu gorursunuz. uygulamadan once jel kullanılıyorsa gercek lazer degildir. ve sadece gecici cozum oluyor. kalıcı olması ıcın kıllar bıttıkten sonra en az senede bır kere uygulamayı tekrarlamanız gerekmektedir. arastırmalarım ve cevremdeki lazer uygulaması yapmış olan bayanlarla gorusmelerim sonucu bunları yazıyorum..

akadaş bende yeni başladım ve uygulamadn önce jel kullanan bi yerde yapıyorum ve takip eden doktor en ünlü doktorlardan biri diyebilirm...şuan kafam karıştı açıkçası...

madem tek seferde kıl koklerı tahrıp edılebılıyor bıze neden 10 seans falan uygulama yapılıyor. ben anlamadım. 5 seans oldu kolaltına gıdıorum hala cıkıo .. cıhaz olarak da ndyag kullanıolar..

arkadaşlar Epicare Alexandrite Lazeri duyanınız oldu mu? linki vereyim, inceleyin isterseniz:8:

xxxxxxxxxxxx
:36:
özellikle şu yazılanlar dikkattimi çekti. parça parça aldım.:46:

...Epicare sistemi istenmeyen tüyleri yok ederken ciltte oluşacak Iekelenme yanma gibi etkileri de minimize eder...

... EpiCare Sistemlerinin değişken bir atış süresi vardır: 3-300 ms arası. Bu da tüm cilt tipleri için uygun olan ve hem zayıf hem de kalın tüylere uygun güvenli uygulamalara izin verir.

...epiCare Variable pulse Alexandrite lazer seçicilik avantajının yani sıra variable pulse (değiştirilebilen atış süresi) özelliği nedeni ile ısının temas süresini ve enerji miktarını kılların kalınlığına göre bilgisayar kontrolünde ayarlamaktadır...

tüm cilt ve kıl tipine uygun olduğu yazıyor. yani ince kıllar içinde etkiliymiş:52:
tüm vücut düşünüyorum. yani yüz,karın, göğüs dahil. e ordada ince tüyler var. bu makinadan emin olmak istiyorum:59:
bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen :109:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kullanılan makınaları keske arastırsaydınız bazı makınalar ınce kılı yada sıyah kılları gormuyor olabılır ama her ıkısınıde gorup tedavı eden en ıyı makınaları kullanan yerlere yaptırsaydınız keske ben dun 2 .seansıma gırdım cok memnunum toplam 8 seans sonra bıtecek garantısını de verıyolar gırdıgım yerde bakalım azalmalar oldu 15 gun sonra 2.seansın etkılerınıde gormeye baslarım ..kullanılan makınaları arastırıp ondan sonra tedavıye baslayın derım.acıbadem hastanesınde kullanılan makınanın aynısını bır guzellık merkezınde buldum sanırsam 25 den den fazla guzellık uzmanı var cok ıyıler ıslerınde ben cok memnun kaldım .diode lazer epilasyon makınası kullanıyolar..450 tlye koltuk altı belamdan kurtuluyorum..ayrıca bı guzel yanı da odeme seklını ayını kendın belırlıyosun ..valla 2.seansım ve hıc gununde odemedım parayı bıseyde demıyolar :))):52::84:

arkadaşlar ben IPL ile kolaltına 8 seans gittim.şu anda 3-5 tane tüy var yok.onun için de kontrollere gidiyorum.ama okudugum yorumlara göre IPL geri dönüşümü olan epilasyon.bence kalıcı olanını secmekte fayda var.su an memnunum ama sonra nolur bilemem:S

akadaş bende yeni başladım ve uygulamadn önce jel kullanan bi yerde yapıyorum ve takip eden doktor en ünlü doktorlardan biri diyebilirm...şuan kafam karıştı açıkçası...
canım kafan karışmasın.. doktor yapmıyor ki uygulamayı makine yapıyor.. yani eger doktor makinesini yenilemediyse eski bir makine kullanıyorsa bunda doktorun sucu yok?
lazer cok onemli bır olay.
bu onemi bılen yerler uygulamaya gırmeden once size belge imzalatıyorlar. kapıdan girdiginizde hadi hemen başlayalım canım bırsey olmaz lay lay lom diyorlarsa oradan kacın hemen:))
saglık bakanlıgı dahi doktor diploması olmayan yerlerin lazeri kullanmasını yasakladı..
sizin saglıgınız onemli olan.. gittiginiz klinikte sorun doktorun dıploması nerde asılı yazılı izinleri var mı? izni ne zaman almış..
aa vallahi soruyorum.. bu sorular karsısında bana pis pis bakıyorlarsa hıc ugrasmam oyle yerle terkederim .. hemen.. bu kadar soruma gıcıklık yapan yer lazer sonucu vucutta lekeler olusursa ne yapacak??

cenem acıldı bu sabah yıne.. uykusuzluguma verin lutfen..
ha bır de unutmadan yazayım. eger sabrınız ve zamanınız varsa igneli epilasyon kalıcı cozumdur. ama genital bolgeye nasıl uygulanır onu bılemem.. valla o hassas bolgeye normalde agda dahi yapamayan ben ıgne batıracak insanı epilasyon sırasında ne yapardım bilemiyorum:52:

bırsey daha ekleyeyim.. 3 seansda nasıl sona erer dıyenler vardır..
benim şöyle özel bır durumum vardı..
benim genital bolgem aşırı şekilde hassastı. kesinlikle ağda sir ya da jılet ile temizleyemiyordum. temizlendikten sonra cıldım fazla tepki veriyordu hatta vajınanın icine varasıya mantar oluyordum. ve her temizlik sonrasında kortizonlu bır merhem kullanıyordum..
yani tarifsiz bir kısırdongu ıcındeydim.
daha sonra buldugum klinikteki bayanlara cıldımın ozelligini anlattım. ve maddi durumum olmadıgını duzenli olarak her ay gelemeyecegimi mutfak masrafından arttırıp bu işlemi yaptırabılecegimi soyledim.

valla hepsinden allah bınlerce kere razı olsun anlayışla karsılayıp ellerinden gelen yardımı yaptılar.. ve duzenli gıdemeyecgim icin lazerin şiddetini arttırarak yaptı.
1 yıldan bu yana 3 seans gidebildim ve tuylerim yok denecek sekilde azaldı..param olsa kesinlikle tum vucuduma yaptırtırdım..

iyi de o zaman para verenler enayi mi oluyo. her seans gidip bize düşük doz uygulayıp amaçları seansları uzatıp para kazanmak mı ? bende gecen seans cırladım bıraz 4 seansdır gelıorum ama yarısı bıle bıtmedı dedım. herhalde dozu arttırdılar cunku gecen seans cok acıdı ama bıraz ız kaldı umarım gecer.

ayrıca ben hastanede yaptırıyorum ama bana belge falan imzalatmadılar. her seans sonu normal fis alıyorum sadece ki onda da muayene yazıyor zaten.

bende yaptırmayı düşünüyordum ama böyle iz kaldı acıdı falan deyince korktum ya hem bu işi kışa denk getirmek gerekiyor çünki dün gittim antalyada bi yere bi kız vardı orda yaptıran ona seanslar bitene kadar almak yok demişler anca makasla tüylerin boyunu kısaltabiliyormuşsun. seneye kaldı bu iş .

bende yaptırmayı düşünüyordum ama böyle iz kaldı acıdı falan deyince korktum ya hem bu işi kışa denk getirmek gerekiyor çünki dün gittim antalyada bi yere bi kız vardı orda yaptıran ona seanslar bitene kadar almak yok demişler anca makasla tüylerin boyunu kısaltabiliyormuşsun. seneye kaldı bu iş .

aslında iyice araştırıp güzel bir makinayla yaptırınca acı çok azalıyor. ben kol altıma ipl yaptırdım ve canım deli gibi acırdı. şu anda bacak ve genital yaptırıyorum ve çok memnunum.hatta forumda da yazmıştım.Light Age Epicare Alexandrite makinası kullanan bir hastaneye gidiyorum. -1 derece soğuk hava üfleyen aparatı var ve acıyı çok azaltıyor,işlem süresi de oldukça kısa. benim tüyler çok sert ve güçlüdür,hatta kökünden alınca hep kanardı ama bu aletle ne leke oldu,ne de aşırı,dayanılmaz bir acı yaşadım. araştırmanızı öneririm.

Lazer epilasyon konusunda uzman tanınmış bir yerin web sitesinde şu şekilde bilgi gördüm, ne dersiniz sizce doğrumu ?
xxxxxxx'de lazer epilasyon için sadece Alexandrite lazer cihazları kullanılır, diğer lazer epilasyon cihazlarını kullanmıyoruz. Farklı lazer tipleri farklı kıl tipleri için değildir, daha koyu renkli cilt tipleri içindir. Açık renkli (beyaz, sarı, kızıl) kılları kalıcı olarak yok eden bir lazer türü icat edilmemiştir, bunlara sadece iğneli epilasyon etkilidir.
Tamam en etkili olanın Alex olduğunu anladık ta açık renk kıllara etkili başka lazer hala yok mu yani ?

iyi de o zaman para verenler enayi mi oluyo. her seans gidip bize düşük doz uygulayıp amaçları seansları uzatıp para kazanmak mı ? bende gecen seans cırladım bıraz 4 seansdır gelıorum ama yarısı bıle bıtmedı dedım. herhalde dozu arttırdılar cunku gecen seans cok acıdı ama bıraz ız kaldı umarım gecer.

ayrıca ben hastanede yaptırıyorum ama bana belge falan imzalatmadılar. her seans sonu normal fis alıyorum sadece ki onda da muayene yazıyor zaten.
canım cok dogru soyluyorsun ama ben de neden bu şekilde yaptıklarını inan bilmiyorum ve anlamıyorum. belki o yuzden paket uygulamaları vardır..

canım kafan karışmasın.. doktor yapmıyor ki uygulamayı makine yapıyor.. yani eger doktor makinesini yenilemediyse eski bir makine kullanıyorsa bunda doktorun sucu yok?
lazer cok onemli bır olay.
bu onemi bılen yerler uygulamaya gırmeden once size belge imzalatıyorlar. kapıdan girdiginizde hadi hemen başlayalım canım bırsey olmaz lay lay lom diyorlarsa oradan kacın hemen:))
saglık bakanlıgı dahi doktor diploması olmayan yerlerin lazeri kullanmasını yasakladı..
sizin saglıgınız onemli olan.. gittiginiz klinikte sorun doktorun dıploması nerde asılı yazılı izinleri var mı? izni ne zaman almış..
aa vallahi soruyorum.. bu sorular karsısında bana pis pis bakıyorlarsa hıc ugrasmam oyle yerle terkederim .. hemen.. bu kadar soruma gıcıklık yapan yer lazer sonucu vucutta lekeler olusursa ne yapacak??

cenem acıldı bu sabah yıne.. uykusuzluguma verin lutfen..
ha bır de unutmadan yazayım. eger sabrınız ve zamanınız varsa igneli epilasyon kalıcı cozumdur. ama genital bolgeye nasıl uygulanır onu bılemem.. valla o hassas bolgeye normalde agda dahi yapamayan ben ıgne batıracak insanı epilasyon sırasında ne yapardım bilemiyorum:52:

canım teşekkürler tavsiyelerin için bana yapan doktor memorıal hastahanesinde uzman doktor, kendisi muahanesi var orda lazer epilasyon yapıyo mesela ben yüzme istedim yapmadı ..çenem içinde hormonn testini getirsen başlarım dedi,seası 200 tlye yapıyo,açıkçası ben doktora güveniyorum en azından uzman doktor öyle hiç bişeyde imzaltmadı...
makinası eski gördüğüm kadarıyla...bakalım daha dört gün oldu yaptıralı gelişmleri yazrım size..

aslında iyice araştırıp güzel bir makinayla yaptırınca acı çok azalıyor. ben kol altıma ipl yaptırdım ve canım deli gibi acırdı. şu anda bacak ve genital yaptırıyorum ve çok memnunum.hatta forumda da yazmıştım.Light Age Epicare Alexandrite makinası kullanan bir hastaneye gidiyorum. -1 derece soğuk hava üfleyen aparatı var ve acıyı çok azaltıyor,işlem süresi de oldukça kısa. benim tüyler çok sert ve güçlüdür,hatta kökünden alınca hep kanardı ama bu aletle ne leke oldu,ne de aşırı,dayanılmaz bir acı yaşadım. araştırmanızı öneririm.

bende bu aletin bulunduğu bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. ankarada mısın acaba? hangi hastaneye gidiyorsun?
bir de bu alet ince ve açık renkli kıllarda işe yarıyor mu bir bilgin var mı acaba?
acıyı çok fazla hissetmemen çok güzel bişşi :nazar::81:

canım teşekkürler tavsiyelerin için bana yapan doktor memorıal hastahanesinde uzman doktor, kendisi muahanesi var orda lazer epilasyon yapıyo mesela ben yüzme istedim yapmadı ..çenem içinde hormonn testini getirsen başlarım dedi,seası 200 tlye yapıyo,açıkçası ben doktora güveniyorum en azından uzman doktor öyle hiç bişeyde imzaltmadı...
makinası eski gördüğüm kadarıyla...bakalım daha dört gün oldu yaptıralı gelişmleri yazrım size..

dr yapmıyor derken sunu kastetmiştim;
bazı bayanlar lazerin etkin olmadıgını ve bunun doktorlarla alakası olduguna dair mi o şekilde bırsey soylemişti. ben bu soze istinaden yazmıştım dr yapmıyor diye.. makineyi yoneten dr. ama makinenin kapasitesi yoksa dr ne yaprsın anlamında yazmıstım.
yanlış ıfade ettigim icin cok ozur diliyorum:(

ben yaptıralı 8 gün oldu hafif hafi dökülme var ,ay durmadan bakıyorum ne zaman dökülecek hepsi diye,üstelik bıyıklarımada yaptırdım siyah siyah çıktılar almamak için zor tutuyrom kendimi:)

ben koltuk altıma yaptırdım çok memnun kaldım..
ilk seansta bile etksini gösterdi...
8 seans gidicem bu 4 seansım çok çok azalma oldu tüyler inceldi..
daha 4 seansım var..
8 seans paketide 150 tl verdim..
çok dda uygun bacaklarıma yaptırcaktım ama işten çıktım..

alexsandrite ile 9 sene yaptırdım 1 seansım kaldı 1,5 senedir lazere gidiyorum sonuç % 50 azalma
% 50 çıkan tüyler ince yani bence kesinlikle tamamen bitmiyor
ama çok iyi bişey ne batık oluyo ne bişey çıkan tüylerde ince olduğundan dikkat çekmiyor
1,5 senedir ağda epilasyon hepsini unuttum :39:

Back