canım kafan karışmasın.. doktor yapmıyor ki uygulamayı makine yapıyor.. yani eger doktor makinesini yenilemediyse eski bir makine kullanıyorsa bunda doktorun sucu yok?
lazer cok onemli bır olay.
bu onemi bılen yerler uygulamaya gırmeden once size belge imzalatıyorlar. kapıdan girdiginizde hadi hemen başlayalım canım bırsey olmaz lay lay lom diyorlarsa oradan kacın hemen:))
saglık bakanlıgı dahi doktor diploması olmayan yerlerin lazeri kullanmasını yasakladı..
sizin saglıgınız onemli olan.. gittiginiz klinikte sorun doktorun dıploması nerde asılı yazılı izinleri var mı? izni ne zaman almış..
aa vallahi soruyorum.. bu sorular karsısında bana pis pis bakıyorlarsa hıc ugrasmam oyle yerle terkederim .. hemen.. bu kadar soruma gıcıklık yapan yer lazer sonucu vucutta lekeler olusursa ne yapacak??
cenem acıldı bu sabah yıne.. uykusuzluguma verin lutfen..
ha bır de unutmadan yazayım. eger sabrınız ve zamanınız varsa igneli epilasyon kalıcı cozumdur. ama genital bolgeye nasıl uygulanır onu bılemem.. valla o hassas bolgeye normalde agda dahi yapamayan ben ıgne batıracak insanı epilasyon sırasında ne yapardım bilemiyorum