- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
Senin sorunun cevabı HAYIR olmalıdır çünkü Amerikan FDA ve bu konuda söz sahibi olan tüm ciddi kuruluşların vardığı ortak sonuç şudur:ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-
Riselebal ,güzellik salonlarında kimseye silah zoru ile paket satmıyorlar bu bir;Ayrıca umarım güzellik salonlarında lazer ve ipl yasaklanmış, sakın paket almayın, bir süre sonra paket elinizde kalabilir anlaşılan. Buraları kapatacaklarmış kısa zamanda.
Bu arada unutmadan çok fazla kılla kimse uğraşmaz diyen merkeze lütfen iletin, Eğer bu mesleği tercih ettiysek az çok diye bir ayırım yapma lüksüne sahip değiliz. En azından kendi adıma ben değilim ve 20 yılı aşkın süredir de hiç böyle bir serzenişim olmadı.
bende koltuk altı icin lazere gidiyorum..benim tüylerim kalın ve kökleri de öyle.. 6 seans gidemicemi söyledim orda calısan bayanlar epilasyonuda yapan 4-5 seansta biten bile oldu dedi.. bitiyor mu peki?bu cumartesi kesif taraması yapcaktı inatcı tüyleri yoketmek icin..
kafam karısık bosuna da para yatırmak istemıyorum ama koltukaltımdan bari kurtulayım da diorum
keşif taraması nasıl oluyor canım bende tüm vücut gidiyorum koltuk altı ve genitalden sonuç alıyorumbende koltuk altı icin lazere gidiyorum..benim tüylerim kalın ve kökleri de öyle.. 6 seans gidemicemi söyledim orda calısan bayanlar epilasyonuda yapan 4-5 seansta biten bile oldu dedi.. bitiyor mu peki?bu cumartesi kesif taraması yapcaktı inatcı tüyleri yoketmek icin..
kafam karısık bosuna da para yatırmak istemıyorum ama koltukaltımdan bari kurtulayım da diorum
keşif taraması nasıl oluyor canım bende tüm vücut gidiyorum koltuk altı ve genitalden sonuç alıyorumama diğer bölgelerim için birşey söylüyemem çünki ne azalıyor nede bitiyor sadece tüylerin çıkması geç oluyor ,
bende tarama yapılmadı o nasıl oluyor
kızlar %100 bitiyor mu.. ugrasmak istemiyorum cunku bida koltuk altımla.. zaten evlencem calısıyorum da..
canım bende tarama yapılmadan başlandı evet koltuk altım %98 bitti ,ama epilasyonu yapan uzman bana doğum düşünüyorsanız yaptırmayın dedi nedenide hormonel değişiklikler tekrar çıkar ama eskisi gibi olmazlar dedi
ben sana söylüyeyim benim uzmanımın bana dediğinbi ve sen evlenecekmişsin ee çocukta olur muhakkak ama sende nasıl etki olur bilemem
bu arada Allah mesut etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?