- 19 Ekim 2012
- 29
- 4
- 38
- Konu Sahibi fernandohoze
-
bu soruyu uygulayan kişinin iyi niyetli işini layıkıyla yaptığını varsayarak cevaplıyorum....hangi bölge yaptırıyorsunuz?herkesin kıl yapısına göre seans sayısı değişir....ama belli bir seanstan sonra indirimli fiyat politikası uygulaması gerekir....lazer 16 seansa kadar uygulanabilir....Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..
hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..
1000 tl.yi de boşa bayılmış olcam yani..
acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?
yoksa daha fazla param zayi olmadan nasıl bi teklif sunayım??
bu haberi ben de okudum... genel anestezi uygulanmış diye yazıyordu lazer epilasyonda anestezi uygulanmaz kii...panik atağı varmışş....her ihtimali göze alarak müşteriye form doldurtuyoruz herhangi bir hastalığı var mı ilaç kullanıyor mu diye....lazerden dolayı ölmez bir insan herhangi rahatsızlığı varsa ki bunu da form doldurtup varsa uygulama yapmazsın....anaztezi gerçekten uygulamışlarsa tamamen cahilce bilinçsizce yapılan bir durum var demektir....Geçen gün bi haber okudum kadın lazer yüzümden ölmüş
Korktum vazgeçtim
sana tek tavsiyem IPL den uzak dur! bildiğin ağdadan farkı yok hem de acısı çokArkadaşlar ben de Ipl ile ilk seansıma başladım. Hatta konu da açmıştım, çünkü kafam çok karışmıştı. Öncesinde kıl yapıma Ipl uygun denildi. Uygulayan bayan da sana diode daha uygun buna geç dedi. Tabi bide üste para ödemem gerekecek çünkü diode daha pahalı. Şimdi Ipl ile ilgili yorumlara bakıyorum da moralim çok bozuldugenital hariç tüm vücut yaptırıyorum. Bir de uygulamada canım çok acıdı. Kadın bak yanıyo kökler deyip bana gösterdi. Yüzümü de traş makinesi gibi bişeyle iyice kazıdı öyle yaptı. Dedim bu ince tüylerimi de kalınlaştırmasın, yok bişey olmaz makine böyle daha iyi görüyor dedi. Çok kötü hissediyorum şuan Diode mi geçsem buna mı devam etsem bilemedim. Kıllarım alt bacak koltuk altı çenemde sert ve siyah ama üst bacağımla göbeğimde ince. Tabi belli olduğundan önceleri onları da ağda ile alıyordum. Ne yapıcam ben?
Napmislar sana boyleben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım
Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..
hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..
acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?
kuaförde epilasyon mu yaptırılır neden bir kliniğe gitmedin zatn 1000 lira 2 seansın parası normalde tabi oyalarlar of of.Merhaba,
Kızlar, yüzümdeki ve koltukaltımdaki tüyler dökülmeye başladı. Bacaklarda çok az dökülüyor. İşe yarıyor galibaGelişmeleri yazarım..
4-5 günde dökülmeye başladı. 29 unda 2. randevum var, hala da çıkmadı. Umarım çabuk biter.
arkadalar benim lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler kısa ince diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?