- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.336
- 37
Size net bir şey söyleyeyim; vajen ve anüs çevrenize lazer yaptırmayacaksanız diğer yerlerinize de yaptırmayın. Lazer epilasyonla bu bölgedeki tüylerin/kılların %80 gitmesi bile çok büyük rahatlık ve temizlik. Kalana ağda yapmak da çok kolay. Arkadaşlarımdan yeni lazer yaptıranlar acının çok az olduğunu söylüyorlar. Yaşayacağınız rahatlık acısa bile inanın ki değecek.
Ben de full vücut epilasyona gittim fakat abartıldığı kadar acımıyor hatta ağdadan daha kısa sürüyor. Bence ayda bir 2 dakikalık ufak bir acı yaşamak tüm hayatınız boyunca ağda, tüy dökücü veya jilet yapmaktan daha iyidir. Jilet o bölgenizi acıtıyor ise kullandığınız başlık hatalı olabilir.
Tüm arkadaşlara genital bölgeye lazer öneriyorum çünkü o bölgenin ağdası ile uğraşmaktansa o acıya biraz katlanmaya değer. Kilolu arkadaşlarda ağda da jilet de zor oluyor, hamilelerde daha da zorlaşıyor, birisinin yardımına ihtiyaç oluyor. 5 yıl önce bile lazer çok acımıyordu, şimdiki makinalar çok daha iyi ve son yaptıran arkadaşlarım da çok az, belli belirsiz acı olduğunu söylüyorlar. Lazer epilasyon öncesi hep ağda yaptırırdım, genital ağda sırasında az da olsa acı ve bir irkilme hali olurdu. Yıllar içerisinde artık acı falan da olmuyordu ama şimdi kalanlara ağda çok kolay oluyor. Vajen ve anüs çevresi temizliği için asla jilet önermiyorum, kesinlikle kılları kalınlaştırıyor ve çoğaltıyor.Acısı da öyle dayanılmayacak bir acı değil. Hatta benim en son üç seansım acı vermişti biraz ama acı duyunca zaten derecesini düşürüyorlar.
Bence vazgeçmeyin. Çok rahat edersiniz.
Ter bezi salgı değişiklikleri çok nadiren oluyormuş, ben kendi arkadaş çevremden hiç duymadım.