• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon hk. "acil"...

ipl ile bitmez. Alex olmalı o da sadece poliklinik merkezlerde var. Kuaförler sadece ipl kullanabiliyor ama o da tüyleri azaltmada yok etmede etkisiz. İyi bir epilasyon merkezine gitmelisiniz. Ben Alex yaptırdım koltuk altı dizden aşağı bacak bitti. Genital bölgede kalan kısım vardı dipleri sarı olduğu için Alex tesir etmedi iğneli ile bitirdim sayılır bir seans daha gidip tertemiz etmeyi düşünüyorum.

Ya igneliye genitalde nasil dayaniyosun?

Peki alt kisim öylece tüylü mü kaliyo yani dudak kismi

Orayı da yaptırabilirsin benim lazer epilaasyonla çok azaldı ve ince tüyler şeklinde çıkıyor o kısmı aldırmıyorum sağlık açısından da o kısım öyle kalması iyidir. Jiletle kesiyorum ama iğneliylede aldırılabilir tabi ama aşırı olmadığı iiçin ağrısını çekmeye gerek yok. Benimkinde kaldı ama giden iki arkadaşta o bölge temizlenmişti kıl yapısına göre degişiyor.

Ben hastanede Alex. İle yaptırıyorum
Tüm vücut 440 tl seans başı. Hastanelerde bu fiyatlar hep böyle.
Ya sizinki çok ucuz ya da bu işte bi iş var

• Beğen
Reactions: 2k1
bugun bı kız öldu lazer epılasyondan okudunuz mu:KK43:

O ölen kız genel anestezi yapılmış kalp krizinden ölmüştü. Lazerle ilgisi yok ki. Bi de lazer esnasında genel anesteziye gerek var mı ki anlamıyorum. Biraz acı oluyor ama ameliyata girer gibi de anestezi ne alaka yani ilginç o haber.

Onun ölüm sebebi lazer epilasyonun genel anestezi ile yapilmis olmasi. Ameliyatlarda bile genel atesteziden uzak durulmaya calisiliyorken nasil boyle bir sey yapildi ve o bayan buna nasil izin verdi aklim almiyor benimde.

genel anestezi yapılmadığı söyleniyor, zaten yapılmamıştır da
kimse risk alıp epilasyon için anestezi vermez zaten
kadın merkeze gittiğinde iyi hissetmiyorum bi an önce yapalım bitirelim demiş
muhtemelen zaten gittiğinde kalp krizi geçirmekteydi

ipl ile bitmez. Alex olmalı o da sadece poliklinik merkezlerde var. Kuaförler sadece ipl kullanabiliyor ama o da tüyleri azaltmada yok etmede etkisiz. İyi bir epilasyon merkezine gitmelisiniz. Ben Alex yaptırdım koltuk altı dizden aşağı bacak bitti. Genital bölgede kalan kısım vardı dipleri sarı olduğu için Alex tesir etmedi iğneli ile bitirdim sayılır bir seans daha gidip tertemiz etmeyi düşünüyorum.

iğneli için kaç seans gidiyosunuz ve nekadar ödüyosunuz acaba?

iğneli için kaç seans gidiyosunuz ve nekadar ödüyosunuz acaba?

Bölgesine göre değişiyor. Tek tek kıl köküne uygulandığı için saatlik ücret olarak ödüyorsun. Dakikası en son 1.75 kuruştu. Uzun süredir gitmediğim için şu an bilmiyorum.

ben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım :KK43:

Eklentiler

• medicana resim 3.jpg
    medicana resim 3.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 3.040
  • medicana resim 4.jpg
    medicana resim 4.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 6.557
  • medicana resim 5.jpg
    medicana resim 5.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 9.297
  • medicana resim.jpg
    medicana resim.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 2.390
  • medicana resim 2.jpg
    medicana resim 2.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 4.406
çok fena olmuş nekadar uzman olursa olsun önemli olan tecrübesidir bence bende düşünüyorum ama korktum açıkcası

ben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım :KK43:

canım geçmiş olsun haklısın canım bilgilendiğin için çok saol keşke mahmekeye vercem diye de korkutsaydın inş leke kalmaz

canım geçmiş olsun haklısın canım bilgilendiğin için çok saol keşke mahmekeye vercem diye de korkutsaydın inş leke kalmaz

canım onların söylediklerini anlatsam size ağzınız açık kalır... cildiye doktorlarının bacağımı tedavi etmesini istedim. Ama ücretsiz tedavi etmek istemiyor doktor hanım.. Hakediş usulü çalışıyormuş kendisi, epilasyon ekibinin yaptığı hata onu ilgilendirmezmiş, başkalarının hatası yüzünden bedava çalışamazmış... çok istiyorsam dava açarmışım..
Ve bütün bunları Hasta ilişkileri personelinin yanında söyledi...
bende bugün avukat arkadaşlarımla konuştum, önce hastaneyi arayıp uzlaşma talep edeceğiz, uzlaşmazlarsa dava açabilirim gibi duruyo...

canım onların söylediklerini anlatsam size ağzınız açık kalır... cildiye doktorlarının bacağımı tedavi etmesini istedim. Ama ücretsiz tedavi etmek istemiyor doktor hanım.. Hakediş usulü çalışıyormuş kendisi, epilasyon ekibinin yaptığı hata onu ilgilendirmezmiş, başkalarının hatası yüzünden bedava çalışamazmış... çok istiyorsam dava açarmışım..
Ve bütün bunları Hasta ilişkileri personelinin yanında söyledi...
bende bugün avukat arkadaşlarımla konuştum, önce hastaneyi arayıp uzlaşma talep edeceğiz, uzlaşmazlarsa dava açabilirim gibi duruyo...

et caım anlasınlar hatasını bu arada diğer bölgelerin nasıl hangi bölgelerine yaptırdın

et caım anlasınlar hatasını bu arada diğer bölgelerin nasıl hangi bölgelerine yaptırdın

bikini,koltukaltı,bacak paketiydi. o gün önce koltukaltından başladılar, orda bir sorun yok.. sonra bacağa geçti işte, ben bacağım yandı galiba normal bir acı değil bu deyince makinenin derecesini düşürdüler. O yüzden bacaklarımın diğer bölgeleri böyle değil.. Bikini bölgesini yaptırmadım zaten bacağım yanınca..

merhaba bende alexandrite yaptırıyorum genital bölgeye 4.seansı yaptıracam yakında ama tüylerim çok inceldi ve çok geç çıkmaya başladı 3-4 ayda ancak çıkıyor genital bölgemdeki tüylerin inceliği dudak üstünde çıkan tüyler gibi şuanda

Back