- Konu Sahibi fernandohoze
-
ipl ile bitmez. Alex olmalı o da sadece poliklinik merkezlerde var. Kuaförler sadece ipl kullanabiliyor ama o da tüyleri azaltmada yok etmede etkisiz. İyi bir epilasyon merkezine gitmelisiniz. Ben Alex yaptırdım koltuk altı dizden aşağı bacak bitti. Genital bölgede kalan kısım vardı dipleri sarı olduğu için Alex tesir etmedi iğneli ile bitirdim sayılır bir seans daha gidip tertemiz etmeyi düşünüyorum.
bugun bı kız öldu lazer epılasyondan okudunuz mu
Onun ölüm sebebi lazer epilasyonun genel anestezi ile yapilmis olmasi. Ameliyatlarda bile genel atesteziden uzak durulmaya calisiliyorken nasil boyle bir sey yapildi ve o bayan buna nasil izin verdi aklim almiyor benimde.bugun bı kız öldu lazer epılasyondan okudunuz mu
Ya igneliye genitalde nasil dayaniyosun?
İğneli üst kısım bikini bölgesi için yaptırıyorum pek ağrı olmadı bi de zaten lazerde çoğu gitmişti yani kıl kökü tek tek olunca etkilenme az oluyor.
Peki alt kisim öylece tüylü mü kaliyo yani dudak kismi
bugun bı kız öldu lazer epılasyondan okudunuz mu
O ölen kız genel anestezi yapılmış kalp krizinden ölmüştü. Lazerle ilgisi yok ki. Bi de lazer esnasında genel anesteziye gerek var mı ki anlamıyorum. Biraz acı oluyor ama ameliyata girer gibi de anestezi ne alaka yani ilginç o haber.
Onun ölüm sebebi lazer epilasyonun genel anestezi ile yapilmis olmasi. Ameliyatlarda bile genel atesteziden uzak durulmaya calisiliyorken nasil boyle bir sey yapildi ve o bayan buna nasil izin verdi aklim almiyor benimde.
ipl ile bitmez. Alex olmalı o da sadece poliklinik merkezlerde var. Kuaförler sadece ipl kullanabiliyor ama o da tüyleri azaltmada yok etmede etkisiz. İyi bir epilasyon merkezine gitmelisiniz. Ben Alex yaptırdım koltuk altı dizden aşağı bacak bitti. Genital bölgede kalan kısım vardı dipleri sarı olduğu için Alex tesir etmedi iğneli ile bitirdim sayılır bir seans daha gidip tertemiz etmeyi düşünüyorum.
iğneli için kaç seans gidiyosunuz ve nekadar ödüyosunuz acaba?
ben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım
canım geçmiş olsun haklısın canım bilgilendiğin için çok saol keşke mahmekeye vercem diye de korkutsaydın inş leke kalmaz
canım onların söylediklerini anlatsam size ağzınız açık kalır... cildiye doktorlarının bacağımı tedavi etmesini istedim. Ama ücretsiz tedavi etmek istemiyor doktor hanım.. Hakediş usulü çalışıyormuş kendisi, epilasyon ekibinin yaptığı hata onu ilgilendirmezmiş, başkalarının hatası yüzünden bedava çalışamazmış... çok istiyorsam dava açarmışım..
Ve bütün bunları Hasta ilişkileri personelinin yanında söyledi...
bende bugün avukat arkadaşlarımla konuştum, önce hastaneyi arayıp uzlaşma talep edeceğiz, uzlaşmazlarsa dava açabilirim gibi duruyo...
et caım anlasınlar hatasını bu arada diğer bölgelerin nasıl hangi bölgelerine yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?