• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon hk. "acil"...

bn 5 ay önce lazere basladım %50 dökülmelerim var fakat tatile gidicem jilet kullanmak istemiyorum hala devam edicem ama tatil için 1 defalık agda yaptırsam ters bi etkisi olurmu basa dönermiyim:KK17:

Benim de aynı şekilde oldu. Tatile gitmeden 15 gün önce yaptırdım seansımı. Bir de benim bayaa azalma var. Kesinlikle ağda cımbız kullanma demişlerdi. Ben de tek tük kalanları epilatörün jiletli olan kısmıyla aldım. Çok rahatsız etmedi. SEn de böyle yapabilirsin yada gittiğin yerle bi görüş. Onlar daha doğru yönlendirirler.

Merhabalar benimde aynı sizin gibi lazerden yandı sizin şuan ne durumda süreç nasıl ilerliyor ne gibi ilaçlar kullandınız

ben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım :KK43:
Merhaba, üzerinden baya bir zaman geçmiş umarım lekelerden kurtulmuşsunuzdur. Benim de ne yazık ki işlem sırasında alexandrite cihazıyla bacaklarım yandı :( izler geçiyor mu acaba? Advantan ve bepanthol suruyorum, baska ne uygulayabilirim, iz kalacak diye korkuyorum açıkcası. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhabalar benimde aynı sizin gibi lazerden yandı sizin şuan ne durumda süreç nasıl ilerliyor ne gibi ilaçlar kullandınız
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim de alexandrite lazer sonrasında bacaklarım yandı. İzleriniz ne durumda, ne yapabilirim geçiyor mu?
:(

ben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım :KK43:
Benim de aynı şekilde silverdin ve madessol ve beklazon kullanıyorum sizin durum nasıl oldu iyileştiniz mi ?

Merhaba, üzerinden baya bir zaman geçmiş umarım lekelerden kurtulmuşsunuzdur. Benim de ne yazık ki işlem sırasında alexandrite cihazıyla bacaklarım yandı :KK43: izler geçiyor mu acaba? Advantan ve bepanthol suruyorum, baska ne uygulayabilirim, iz kalacak diye korkuyorum açıkcası. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benim de aynı şekil yanıklar var tüm bacağımda sizinde izler nasıl oldu geçti mi? Ben de Madecassol beklazon ve silverdin kullanıyorum Cevaplarsanız sevinirim

Benim de aynı şekil yanıklar var tüm bacağımda sizinde izler nasıl oldu geçti mi? Ben de Madecassol beklazon ve silverdin kullanıyorum Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba, ben advantan ve bepantene kullandım. Kabuklandıktan sonra kremleri kestim kendi haline bıraktım. Yavas yavas dökülüyor, cok soluklastı izler kısa bi zaman sonra tamamen geçecek diye düsünüyorum, yani inşallah :) merak etmeyin, ben de ilk basta cok paniklemistim ama siliklestigini gordukce rahatladım. Biraz sabır gerekiyor, kabuklandıktan snr da kendiliginden dökülmesini bekleyin kese fln yapmayın.

Merhaba, ben advantan ve bepantene kullandım. Kabuklandıktan sonra kremleri kestim kendi haline bıraktım. Yavas yavas dökülüyor, cok soluklastı izler kısa bi zaman sonra tamamen geçecek diye düsünüyorum, yani inşallah :) merak etmeyin, ben de ilk basta cok paniklemistim ama siliklestigini gordukce rahatladım. Biraz sabır gerekiyor, kabuklandıktan snr da kendiliginden dökülmesini bekleyin kese fln yapmayın.
Çok teşekkür ederim. İnşallah izler kalmaz hepimizin :)

S Seasalt
Merhaba, nasıl oldu izleriniz?
Benimkiler 1 ay once kabuklanmıstı ama hala aynı haldeler.. dökülmüyorlar bi türlü, kesede yapmak istemiyorum kendi haline bırakmıstım ama bu sekilde de gecmiyorlar. Cok az bi kısmı dokulmustu oralarda da deri beyaz :( yazın gunesten korumak gerekecek sanırım, bronzlastıkca renk farklılıgı olusur gibime geliyor yada bilmiyorum yandıkca tam tersi renk esitlenir mi acaba

kızlar bacagı yanan kızın durumu nedir izler geçmişmi..1 hafta önce alex lazer yapıldı ve ıkı bacagım çok kötü yandı çok korkuyorum benek benek ve kahverengı sızce ız kalırmı

Hanımlar farmasinin çay ağacı kremini kullanın ben sık sık kolumu bacağımı yakıyorum anında sürüyorum iyi geliyor söyleyeyim dedim ameliyat izini de kısa sürede geçirmişti.
Ben de diod başlıycam çok heyecanlıyım meydan tıp seansa 100₺ dedi ve bikini bölgem sakal gibi artık bıktım normalde sarışınım ama öyle çok jilet kullandım ki siyah oldular. Daha önce utandığım için ağdaya gitmemiştim ama lazere gitme kararı aldım çünkü bikini ile bacağım birleşmiş durumda

Arkadaşlar benim 4 ay önce alexandrite lazer sırasında bacaklarım yanmıştı, buraya da yazmıştım. Önce kızarıktılar sonra kabuk bağladılar, kabuklar düştükten sonra da alttan bembeyaz deri geldi. Renk eşitsizlikleri var şuan ne yazık ki... Başından böyle bir üzücü olay geçen var mı izler kalıcı mı renk eşitleniyor mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Back