• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon hk. "acil"...

ipl ozaman benimki canım..
alex nerden kaldı aklımda bilmiyom..
kıl rengim koyu, tenim açık ama tüylerim çok kalın değil..
yalnız aynı cinsten tüylerin bazısı döküldü bazısı kaldı..
yani bence çok titiz çalışmadılar oyüzden..
atışları az attılar gibi geldi bana ama hep inkar ettiler "size öyle geliyo" vs dediler..
umarım kazık yemem sonunda

kıl rengin ve cilt tipin tam alex e uygun...

ama ıpl bambaşka birşey.hatta o lazer bile değil ağdanın elektrikli haliymiş yani profesyonel ağdaymış öyle diyeyim...ben baya araştırdım da yaptırmadan önce sitelerden edindiğim bilgiler bunlar.aynı zamanda gittiğim merkezede sormuştum..

peki atışlar nasıl oluyor?yani iğne giriyormuş gibi mi?yoksa sadece bir ışıkmı görüyorsun?

canım senin baya bitmiş benim kolumun yarısı duruyo malesef...
İşte en düşük seviyede çalışılan yerlerim kollarım onlarda bu kadar kaldı 1 senede. Sanırım ayda bir gidiyorsun, 8 ay eder yani dökülmesi lazımdı baya.
Bilemedim ki şimdi yalan yanlış birşey söyleyip moralini de bozmak istemiyorum :(

Özellikle kollarımı çektim, çünkü buralara yüksek frekansla işlem yapılmadığını söylemişti uzman, genital, bacak, koltuk altına 100 veya 95 arası çalışırken bu kısımlara ancak 25-30 ile çalışabiliyoruz. Daha narin ve hassas bir cilt tabaksı olduğu için böyle yaptıklarını söylemişlerdi.
Benim tüylerim normalde kahverengimsi sarımsı bir renk, 1 senedir jiletleye jiletleye grimsi-siyah bri renge kavustular anca.
Bir de 1000 tl bana biraz ucuz geldi canım ya. Ya da ben pahalı aldım bilmiyorum.

tatlım benim tüy yapımda seninkine benziyo..
işte 1000 tl 10 seans aslında ortalama bi fiyat..
genelde çevrede hep bu civarda fiyatlar..
ama işte bitince seanslar," yok tüy yapından bilmem ne" derlerse çok kızarım..çünkü..bacağın aynı bölgesinin yarısı bitip yarısı duruyosa bu tüyden değil onların sorumsuzluğundan bence...

kıl rengin ve cilt tipin tam alex e uygun...

ama ıpl bambaşka birşey.hatta o lazer bile değil ağdanın elektrikli haliymiş yani profesyonel ağdaymış öyle diyeyim...ben baya araştırdım da yaptırmadan önce sitelerden edindiğim bilgiler bunlar.aynı zamanda gittiğim merkezede sormuştum..

peki atışlar nasıl oluyor?yani iğne giriyormuş gibi mi?yoksa sadece bir ışıkmı görüyorsun?

hem ışık var hem de batma oluyo tabi..
ama ipl en zararsızı ve şimdiye kadar %90ın üstünde olumlu sonuç aldım dedi kuaför..
bilemicem artık doğrumu...

İşte en düşük seviyede çalışılan yerlerim kollarım onlarda bu kadar kaldı 1 senede. Sanırım ayda bir gidiyorsun, 8 ay eder yani dökülmesi lazımdı baya.
Bilemedim ki şimdi yalan yanlış birşey söyleyip moralini de bozmak istemiyorum :KK43:

evet ayda 1.
ama işte savsakladılar gibi geldi bana..
yani nekadar dikkat edin desem de savunmaya geçip dinlemediler..

Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..

hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..
1000 tl.yi de boşa bayılmış olcam yani..

acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?
yoksa daha fazla param zayi olmadan nasıl bi teklif sunayım??
Ben de tamamen kurtulacağımı sanıyordum ama 8 seansa bi ek 5 seans daha aldım.
Bunu doktoruma sordum, tamamen bitmez dedi. Yılda bikaç kez gelip yaptırman lazım dedi, ben salak gibi paket aldım. Çıktıkça gitmek lazımmış bundan sonraki yaşantımızda.

hem ışık var hem de batma oluyo tabi..
ama ipl en zararsızı ve şimdiye kadar %90ın üstünde olumlu sonuç aldım dedi kuaför..
bilemicem artık doğrumu...

bildiğim kadarıyla kuaförlere sadece ıpl veriyorlar alex i doktor olmayan merkezlere vermiyorlar diye biliyorum.aslında bahsettiğim acı baya şiddetli bir acı hatta uyuşturucu krem bile gerektirebiliyor özel bölgeler için yani o derece...acı eşiğim düşük değildir zaten her bölgeme ağda yapardım ama uğraşmaktan bıktığım için lazere yöneldim bende.

cilt tipimiz ve kıl rengimiz aynı.hangi bölgelerine yaptırıyorsun?

bunu sormamdaki amaç şu; ben bacak koltukaltı ve özel bölge için gittim kollarımada yaptırmak istedim ama bana kollarda ve yüzde fazla etkili olmayacağını çünkü oradaki kılların diğier bölgelere göre daha ince yapılı olduğunu söyledi.eğer yaparsak boşuna para vereceğimi de söyledi.

kol ve yüz için ağdaya devam yani :KK48:

10seans bana fazla bile geldi aslında.çünkü kuzenim hormon tedavisi görmüştü bir müddet ve ona 10 seans dediler kılları normalden fazla yoğun diye.

bildiğim kadarıyla kuaförlere sadece ıpl veriyorlar alex i doktor olmayan merkezlere vermiyorlar diye biliyorum.aslında bahsettiğim acı baya şiddetli bir acı hatta uyuşturucu krem bile gerektirebiliyor özel bölgeler için yani o derece...acı eşiğim düşük değildir zaten her bölgeme ağda yapardım ama uğraşmaktan bıktığım için lazere yöneldim bende.

cilt tipimiz ve kıl rengimiz aynı.hangi bölgelerine yaptırıyorsun?

bunu sormamdaki amaç şu; ben bacak koltukaltı ve özel bölge için gittim kollarımada yaptırmak istedim ama bana kollarda ve yüzde fazla etkili olmayacağını çünkü oradaki kılların diğier bölgelere göre daha ince yapılı olduğunu söyledi.eğer yaparsak boşuna para vereceğimi de söyledi.

kol ve yüz için ağdaya devam yani :KK48:

10seans bana fazla bile geldi aslında.çünkü kuzenim hormon tedavisi görmüştü bir müddet ve ona 10 seans dediler kılları normalden fazla yoğun diye.

tüm vücut yaptırıyorum ben..
sadece koltukaltı bitti..
onun dışında her bölgemde yarıyarıya bitti

tüm vücut yaptırıyorum ben..
sadece koltukaltı bitti..
onun dışında her bölgemde yarıyarıya bitti

benimde koltukaltı tamamen bitti ama bacak ve özel bölgede sadece sarı köklüler kaldı ki onlarada birşey olmadığını baştan söylemişlerdi....

koldan nasıl bir sonuç alısın bilmiyorum ama bacak ve diğer bölgeler için %80 i rahat yakalarsın.cilt tipin kıl yapın lazer için biçilmiş kaftan :KK76:

ben de alex ile yaptırıyorum 6 seans oldu %90lık bir azalma var diyebilirim.ben 7 seanslık bir paket almıştım.gidebilecek olan tüylerim gitti zaten ama kalan tüyler sarılar onlarda gitmez yanmıyorlar çünkü.

acaba sende kalanlarda sarılar olmasın?o_O

ayrıca kıl rengin ve cilt rengin ne?

birde bildiğim kadarıyla alex ve ıpl birbirinden çok farklı cihazlar:KK64:

Nerde yaptırdığını bana mesaj atabilir misin?? Please;)

benimde koltukaltı tamamen bitti ama bacak ve özel bölgede sadece sarı köklüler kaldı ki onlarada birşey olmadığını baştan söylemişlerdi....

koldan nasıl bir sonuç alısın bilmiyorum ama bacak ve diğer bölgeler için %80 i rahat yakalarsın.cilt tipin kıl yapın lazer için biçilmiş kaftan :KK76:

inşallah canım..
sağol moral oldun..
gerçi sadece 3 seans kaldı..nekadar dökülür bilemicem..

ben de alex ile yaptırıyorum 6 seans oldu %90lık bir azalma var diyebilirim.ben 7 seanslık bir paket almıştım.gidebilecek olan tüylerim gitti zaten ama kalan tüyler sarılar onlarda gitmez yanmıyorlar çünkü.

acaba sende kalanlarda sarılar olmasın?o_O

ayrıca kıl rengin ve cilt rengin ne?

birde bildiğim kadarıyla alex ve ıpl birbirinden çok farklı cihazlar:KK64:

Bana da yerin adını yazar misiniz ?

1000 lira cok ucuz geldi bana ya 10 seans üstelik benim gittigim yerde 5 seans 1400 o da kampanyadan dolayi yoksa iki katı

Ipl lazer epilasyon degildir. Yapan kisi en zararsizi en guzeli der tabi urununu pazarlayacak. Ipl modern agdadir. Biraktiginiz anda tum tuyleriniz geri donecektir. ben seansi 250 tl ye bacak grnital ve koltukalti gidiyorum inanilmaz mennunum. Alex ile yapiliyor. Lutfen ipl yi arastirin ne demek istedigimi anlayacaksiniz

• Beğen
Reactions: 2k1
Bende yaptirdimmmmm baslarda cok memnumdum sevindim azaldi diye ama bir iki ay sonra eskiye döndüm verdigim parayla kaldim :mad:

ipl ile bitmez. Alex olmalı o da sadece poliklinik merkezlerde var. Kuaförler sadece ipl kullanabiliyor ama o da tüyleri azaltmada yok etmede etkisiz. İyi bir epilasyon merkezine gitmelisiniz. Ben Alex yaptırdım koltuk altı dizden aşağı bacak bitti. Genital bölgede kalan kısım vardı dipleri sarı olduğu için Alex tesir etmedi iğneli ile bitirdim sayılır bir seans daha gidip tertemiz etmeyi düşünüyorum.

Back