- 31 Ekim 2011
- 53
- 6
- 298
- Konu Sahibi fernandohoze
-
bn 5 ay önce lazere basladım %50 dökülmelerim var fakat tatile gidicem jilet kullanmak istemiyorum hala devam edicem ama tatil için 1 defalık agda yaptırsam ters bi etkisi olurmu basa dönermiyim
Duzenli sekilde Madecassol surun. Cildi yeniliyor.Merhabalar benimde aynı sizin gibi lazerden yandı sizin şuan ne durumda süreç nasıl ilerliyor ne gibi ilaçlar kullandınız
Merhaba, üzerinden baya bir zaman geçmiş umarım lekelerden kurtulmuşsunuzdur. Benim de ne yazık ki işlem sırasında alexandrite cihazıyla bacaklarım yandıben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim de alexandrite lazer sonrasında bacaklarım yandı. İzleriniz ne durumda, ne yapabilirim geçiyor mu?Merhabalar benimde aynı sizin gibi lazerden yandı sizin şuan ne durumda süreç nasıl ilerliyor ne gibi ilaçlar kullandınız
Benim de aynı şekilde silverdin ve madessol ve beklazon kullanıyorum sizin durum nasıl oldu iyileştiniz mi ?ben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım
Benim de aynı şekil yanıklar var tüm bacağımda sizinde izler nasıl oldu geçti mi? Ben de Madecassol beklazon ve silverdin kullanıyorum Cevaplarsanız sevinirimMerhaba, üzerinden baya bir zaman geçmiş umarım lekelerden kurtulmuşsunuzdur. Benim de ne yazık ki işlem sırasında alexandrite cihazıyla bacaklarım yandıizler geçiyor mu acaba? Advantan ve bepanthol suruyorum, baska ne uygulayabilirim, iz kalacak diye korkuyorum açıkcası. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benim de aynı şekil yanıklar var tüm bacağımda sizinde izler nasıl oldu geçti mi? Ben de Madecassol beklazon ve silverdin kullanıyorum Cevaplarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederim. İnşallah izler kalmaz hepimizin :)Merhaba, ben advantan ve bepantene kullandım. Kabuklandıktan sonra kremleri kestim kendi haline bıraktım. Yavas yavas dökülüyor, cok soluklastı izler kısa bi zaman sonra tamamen geçecek diye düsünüyorum, yani inşallah :) merak etmeyin, ben de ilk basta cok paniklemistim ama siliklestigini gordukce rahatladım. Biraz sabır gerekiyor, kabuklandıktan snr da kendiliginden dökülmesini bekleyin kese fln yapmayın.
Çok teşekkür ederim. İnşallah izler kalmaz hepimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?