• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon hk. "acil"...

Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..

hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..
1000 tl.yi de boşa bayılmış olcam yani..

acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?
yoksa daha fazla param zayi olmadan nasıl bi teklif sunayım??
bu soruyu uygulayan kişinin iyi niyetli işini layıkıyla yaptığını varsayarak cevaplıyorum....hangi bölge yaptırıyorsunuz?herkesin kıl yapısına göre seans sayısı değişir....ama belli bir seanstan sonra indirimli fiyat politikası uygulaması gerekir....lazer 16 seansa kadar uygulanabilir....

Geçen gün bi haber okudum kadın lazer yüzümden ölmüş :KK43:
Korktum vazgeçtim
bu haberi ben de okudum... genel anestezi uygulanmış diye yazıyordu lazer epilasyonda anestezi uygulanmaz kii...panik atağı varmışş....her ihtimali göze alarak müşteriye form doldurtuyoruz herhangi bir hastalığı var mı ilaç kullanıyor mu diye....lazerden dolayı ölmez bir insan herhangi rahatsızlığı varsa ki bunu da form doldurtup varsa uygulama yapmazsın....anaztezi gerçekten uygulamışlarsa tamamen cahilce bilinçsizce yapılan bir durum var demektir....

Arkadaşlar ben de Ipl ile ilk seansıma başladım. Hatta konu da açmıştım, çünkü kafam çok karışmıştı. Öncesinde kıl yapıma Ipl uygun denildi. Uygulayan bayan da sana diode daha uygun buna geç dedi. Tabi bide üste para ödemem gerekecek çünkü diode daha pahalı. Şimdi Ipl ile ilgili yorumlara bakıyorum da moralim çok bozuldu :( genital hariç tüm vücut yaptırıyorum. Bir de uygulamada canım çok acıdı. Kadın bak yanıyo kökler deyip bana gösterdi. Yüzümü de traş makinesi gibi bişeyle iyice kazıdı öyle yaptı. Dedim bu ince tüylerimi de kalınlaştırmasın, yok bişey olmaz makine böyle daha iyi görüyor dedi. Çok kötü hissediyorum şuan :KK42:Diode mi geçsem buna mı devam etsem bilemedim. Kıllarım alt bacak koltuk altı çenemde sert ve siyah ama üst bacağımla göbeğimde ince. Tabi belli olduğundan önceleri onları da ağda ile alıyordum. Ne yapıcam ben? :KK61:

kıllar koyu renk ise her cihazda sonuç alırsınız kıllar ince ise her makinada alabileceğiniz sonuç sınırlıdır bu oranlar kişiden kişiye değişir....hiçbir makina mucize yaratmaz.....gerisi tamamen uygulayıcının tecrübesi bilgisi deneyimi ile ilgilidir....

Kızlar, yüzümdeki ve koltukaltımdaki tüyler dökülmeye başladı. Bacaklarda çok az dökülüyor. İşe yarıyor galiba :KK73:Gelişmeleri yazarım..

Arkadaşlar ben de Ipl ile ilk seansıma başladım. Hatta konu da açmıştım, çünkü kafam çok karışmıştı. Öncesinde kıl yapıma Ipl uygun denildi. Uygulayan bayan da sana diode daha uygun buna geç dedi. Tabi bide üste para ödemem gerekecek çünkü diode daha pahalı. Şimdi Ipl ile ilgili yorumlara bakıyorum da moralim çok bozuldu :KK43: genital hariç tüm vücut yaptırıyorum. Bir de uygulamada canım çok acıdı. Kadın bak yanıyo kökler deyip bana gösterdi. Yüzümü de traş makinesi gibi bişeyle iyice kazıdı öyle yaptı. Dedim bu ince tüylerimi de kalınlaştırmasın, yok bişey olmaz makine böyle daha iyi görüyor dedi. Çok kötü hissediyorum şuan :KK42:Diode mi geçsem buna mı devam etsem bilemedim. Kıllarım alt bacak koltuk altı çenemde sert ve siyah ama üst bacağımla göbeğimde ince. Tabi belli olduğundan önceleri onları da ağda ile alıyordum. Ne yapıcam ben? :KK61:
sana tek tavsiyem IPL den uzak dur! bildiğin ağdadan farkı yok hem de acısı çok :( ben iki seans gittim IPL olduğunu öğrenince bi daha da gitmedim. En son Mayıs'da gitmiştim sanırım. Tüyler ilk başta dökülüyor ama sadece makinanın değdiği yerlerdeki tüyler. Ve bir aya kalmadı hemen yerine çıkıyor tüyler. Yüzüne hele asla yaptırma. Alex ya da diod a geç bir an önce.

ben Medicana Beylikdüzü hastanesinde 8 seanslık lazer paketi almıştım. 4.seansta bacağımın geldiği hali resimlerde görebilirsiniz... bunlar olalı 2 hafta oluyor ve son hali koyu renk olanlar.. geçip geçmeyeceği belli değil, hastane sadece paramın kalanını iade etti, bu yanıkların tedavisini üstlenmiyor.
Benim tavsiyem gittiğiniz yerde işlemi yapacak kişinin uzmanlığından emin olun.. Ben hastane diye güvendim ama şuan deliler gibi pişmanım :KK43:
Napmislar sana boyle :KK57::KK57::KK57: OH MY YARABBIMM!!!
Umarim duzelme olmustur. Ama bunlar yakmislar resmen yahu.. Eger gecmediyse gidin sikayet edin

Merhaba,
öncelikle yönetimden izin istiyorum, konunun aciliyeti açısından buraya açmak zorunda kaldım..
en azından tatmin edici bir kaç yorum yapılana kadar konumun taşınmamasını rica ediyorum..çünkü acil bir durum ve yorumlara ihtiyacım var..

hanımlar (özellikle kuaför, güzellik uzmanı olan ya da lazer epilasyon hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarım)
lazer epilasyonun 8. seansına gideceğim yarın ve malesef tüylerim nerdeyse yarı yarıya duruyo..
son gittiğimde kuaförüm "zaten %70 ila %95 arası bi sonuç alacağınızı söylemiştim.sizin %70e az kaldı" tarzında konuştu..
böyle giderse 10.seanstan sonra (son seans) hala tüylü bi hayat beni bekliyor olacak..

acaba sonrasında ne yapmalıyım? yarın kuaförle bu durumu konuşmak istiyorum çok geç olmadan.."eğer bitmezse mesela ayda şu kadar daha ödeyip devam edeyim" mi deyim sizce?

Naptin acaba ne oldu merak ettim :110:
Bende lazer epilasyon yaptirdim IPL hemde, inanin cok memnun kaldim
10seans paketi almistim bikini, koltuk alti ve bacak...
tamam oyle bebek cildi gibi hiiic kil cikmiyo diyemem ama cok rahatladim aslinda soyle 5 seansa daha girsem tam biter ama suan fazla durumum el vermiyor.
Ben 8.seansa gittigimde gayette cok azalmisti yani

Bana da uygulayan bayan dioda geçmemi önermişti. Henüz bi karar vermedim. Kasım sonu ikinci randevum. Benim yine kafam karıştı. IPL okadar kötü mü :( Bacağımdakiler çok az döküldü ve sertler. Diod bacağımda işe yarar mı ki?

Merhaba,

kuaförde epilasyon mu yaptırılır neden bir kliniğe gitmedin zatn 1000 lira 2 seansın parası normalde tabi oyalarlar of of.

4-5 günde dökülmeye başladı. 29 unda 2. randevum var, hala da çıkmadı. Umarım çabuk biter.

Kılı elinle tutabilirsen elinle çek, ya da cımbızla. Ama fazla zorlama. Eğer acımadan çabucak geliyorsa işe yaramış demek. Ama canın acıyorsa demekki lazer yakmamış kılı. Böyle olanları alma ki bi dahaki seansta onlar da yok olsun. Ben de kese yaptım ama ona rağmen elimle tutup çektiğim kıllar oluyor. Zaten yananlar kolayca geliyor.

arkadalar benim lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler kısa ince diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim

arkadalar benim lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler kısa ince diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim

Bence biraz daha bekle, genitalde dökülme olduysa bacaklarda da olur. Benim de koltuk altı daha önce döküldü. Bacaklarım daha geç, ama dökülüyo nihayetinde. Hiç kısaltma.

arkadaşlar ben haseki hastahanesinin yan tarafında bir dermatoloji polikliniğine gidiyorum cihaz çok araştırdım ve alexandrate candele ve b.bacak+kol altı+genital :1200 tl ye yaptırıyorum, arkadaşım anlaştı y.bacak+kol altı+genital :1000 tl ye anlaştık bu numaradan bilgi alabilirsiniz çok tatlı bir hanım efendi ve çok memnunuz kıllardan kurtulduk sayılır :) tavsiye ederim her kese kılsız bir hayat diliyorum :KK66: ayrıca dolgu botoks da var annem için yaptırıyoruz ve gayet memnunuz ailecek mübdelayız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben Mecidiyeköy deki Asya Estetik Merkezine gidiyorum. Yasemin hanım benimle baya bi ilgilendi. Bu klinikte lazer epilasyondan tutun zayıflamaya kadar güzellik ve bakım konusunda aklınıza gelebilecek bir çok tedavi var. Herkese tavsiye ederim ben gittim çok memnun kaldım kız kardeşimi de götürdüm oda çok memnun arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. :)

bn 5 ay önce lazere basladım %50 dökülmelerim var fakat tatile gidicem jilet kullanmak istemiyorum hala devam edicem ama tatil için 1 defalık agda yaptırsam ters bi etkisi olurmu basa dönermiyim:KK17:

Back