Ayy canım hayırlı bir kısmet bulamadım bir türlü:))))
Kız Asi seni benım kardeşime alalım huhu bekar bebişim kısmet buldum işte sana inş. iyileşiriz hehehe
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım hayırlı bir kısmet bulamadım bir türlü:))))
Kız Asi seni benım kardeşime alalım huhu bekar bebişim kısmet buldum işte sana inş. iyileşiriz hehehe![]()
Ciddi misin kız:)))
Tabiiki ciddiyim kız kaç yaşındasın sen bebişim huhuh![]()
Kardeşimde tekniker biligisayar programcısı huhu 29 yaşında kızzzzzzzzzzz kumral orta kiloda boylu poslu kız annem yok onu ben ewlendirecegım Asi bizde kalıyor ben bakıyorum babam başka bir kadınla ewli cnm bende çok şey yaşadım o yüzden hastalandım cnm benım 5 yıl felçli anneme baktım ben ewden çıkmadım hiç yıllarca eşimde bana destek çıktı.![]()
biliyorum hastalık arkdaşım senle daha bi benziyozz bu durumlarabkarsakksenle çok benziyoruz dedim ya.ben ilacı 6 yıl içtim 4 ay oldu bırakalı.sen benden 1 yıl fazla içmişin ve bırakalı da 5 ay olmuş.yani sen şimdi her an hamile kalabilirsin demi![]()
kız nasippp inş diyelim senide bi evlendiririzzzHele bi bebeğin olsun da, bakarsın geçer Allahın izniyle:)
evett canım öyle istiyoruzzbizde öyle umuyoruz değil mi meliscim:97:asi sen de evlenirsen geçer belki ne dersin![]()
Eğer bir gün, Anksiyete ile başa çıkarsam, her şeyi yenmiş sayacağım kendimi.
"Başaramam!" dediğim şeyleri tekrar düşüneceğim. "Bunu yapabilirim" diyeceğim.
Çünkü er ya da geç başaracağım.
...
Ben önüme sunulan fırsatları değerlendirdim.
Şimdi yine aynı fırsatı değerlendiriyorum.
Fırsatım bu. "Yazmak!"
Belki bir yerlerde birinin ihtiyacı vardır bu 'yazı'ya...
...
Bundan 7 ay önce acile gidip, uyuşturucu ile sakinleştirildiğimde, hayata dair hiçbir şey bilmediğimi farkettim. "Korkuyorum" diyordum doktoruma, sadece "korkuyorum"... Çünkü her şeyden korkuyordum. Eve girmekten, evden çıkmaktan; okula gitmekten, okuldan çıkmaktan. Okuldan er-ken çıkmaktan. Çünkü benim için zaman mefhumu adeta işkenceydi. Gece olumlu bir duygu, gündüz dayanılmaz bir ağrıydı. Bu yüzden sürekli göğsümde bir ağrı vardı. İçimde bir sıkıntı, bir ürperti... Beni mutlu edecek hiçbir şey bulamıyordum. Her şey kifayetsizdi. Ağladım, günlerce, aylarca sürekli ağladım. Okulumu bir kalemde silip atıyordum. Şehir şehir kendimden kaçıyordum. Dönüp dolaşıp anneme kaçıyordum. Bu hastalık bir insanı nasıl böyle bir hale getirebilirdi?
...
Sevgili anneciğim, okulumu bırakma kararıma dayanamayarak yanıma geldi. Çünkü, "ya beni burdan alırsınız, ya da ben burdan kaçıyorum" demiştim. Yanımdaydı, durum değişmemişti, ben odanın kapısını örtemiyordum, uykudan çığlık çığlığa uyanıyordum. Her neyse, yine de yanımdaydı işte.
...
Sevgili anneciğim ve biricik sırdaşım, sizin de yardımlarınızla ben okulumu bitirdim. "anksiyete"yi yenemedim, (Özür dilerim) ama en azından okulumu bitirdim.
Birisi, 2 yıllık mezuniyeti ile gurur duyuyordu. Kimdi o?
Bendim!
Seni seviyorum anneciğim..
Seni seviyorum sırdaşım.
bebetomm nasılsın canım iymsinnnnn![]()
Hayıt cnm iyi değilim başım sanki kazan gibi dolu gibi içi sanki uyuşuk bir vücut delirecem yaaa bugünde dr a gittim spıralımı gösterdim biraz iltahaplanmış rahimim fitil verdi dr .Bu başım ne zaman düzelir acep ki Melek dr a gitti aceba sonuçları nasıl çıktı bende vitaminlrimimi ölçtürsem acep ki:18:
Eğer bir gün, Anksiyete ile başa çıkarsam, her şeyi yenmiş sayacağım kendimi.
"Başaramam!" dediğim şeyleri tekrar düşüneceğim. "Bunu yapabilirim" diyeceğim.
Çünkü er ya da geç başaracağım.
...
Ben önüme sunulan fırsatları değerlendirdim.
Şimdi yine aynı fırsatı değerlendiriyorum.
Fırsatım bu. "Yazmak!"
Belki bir yerlerde birinin ihtiyacı vardır bu 'yazı'ya...
...
Bundan 7 ay önce acile gidip, uyuşturucu ile sakinleştirildiğimde, hayata dair hiçbir şey bilmediğimi farkettim. "Korkuyorum" diyordum doktoruma, sadece "korkuyorum"... Çünkü her şeyden korkuyordum. Eve girmekten, evden çıkmaktan; okula gitmekten, okuldan çıkmaktan. Okuldan er-ken çıkmaktan. Çünkü benim için zaman mefhumu adeta işkenceydi. Gece olumlu bir duygu, gündüz dayanılmaz bir ağrıydı. Bu yüzden sürekli göğsümde bir ağrı vardı. İçimde bir sıkıntı, bir ürperti... Beni mutlu edecek hiçbir şey bulamıyordum. Her şey kifayetsizdi. Ağladım, günlerce, aylarca sürekli ağladım. Okulumu bir kalemde silip atıyordum. Şehir şehir kendimden kaçıyordum. Dönüp dolaşıp anneme kaçıyordum. Bu hastalık bir insanı nasıl böyle bir hale getirebilirdi?
...
Sevgili anneciğim, okulumu bırakma kararıma dayanamayarak yanıma geldi. Çünkü, "ya beni burdan alırsınız, ya da ben burdan kaçıyorum" demiştim. Yanımdaydı, durum değişmemişti, ben odanın kapısını örtemiyordum, uykudan çığlık çığlığa uyanıyordum. Her neyse, yine de yanımdaydı işte.
...
Sevgili anneciğim ve biricik sırdaşım, sizin de yardımlarınızla ben okulumu bitirdim. "anksiyete"yi yenemedim, (Özür dilerim) ama en azından okulumu bitirdim.
Birisi, 2 yıllık mezuniyeti ile gurur duyuyordu. Kimdi o?
Bendim!
Seni seviyorum anneciğim..
Seni seviyorum sırdaşım.
biliyorum hastalık arkdaşım senle daha bi benziyozz bu durumlarabkarsakk
tabii gelişmelri yazarım kızlarr sen de bırakcammıı venarr![]()
evet cnm bu ay bırakıyorum korunmayı.içim de hala büyük korkularım endişelerim cve acabalarım olmasına rağmen.biliyorum ki bu hastalık hiç geçmiycek.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş.
ne güzel ya çok sevindim.ark bakarak daha iyi durumda sayılabilirim ya da sayılabiliriz.en azından hastane de yatmadık o kadar ilerlemedi yani hastalığımız çok şükür.o sorunsuz geçirdiyse ALLAH'ın izniyle biz de sorunsuz geçiririz diye düşünüyorum
o kötü senaryolar konusun da ben de uzmanlaştım hem de nasıl![]()
Melek ciğim peki ne yapıcaksın şimdi bende delırecegım yaaa başım uyuşuyor spıral taktırmıştım ya rahimimde iltahap çıktı fitil verdi dr um aceba ondanmı titreme geliyordu bana ne dersin cnm kalbi sıkıştırırmı aceba iltahap sencene dersın ama başım niye uyuşuyor kigeldim bebetom sonuç yine aynı tahliller temiz cnm stresten dedi yine antidepresan boşa yazmayın içmicem dedim bende sadece başımın vucüdumun uyuşukluğundaqn şikayetçiyim oda uyuyamadığım için oluyomuş zaten bir uyku düzenim olsa yani yine sen bilirsin ama bence dr a gitme boşa canını acıtma sadece uyku veren yan tesiri olmayan anti depresan olmicak öle bir ilaç yokmu ya psikolog iyilşme sürecindesin böle tepkiler normal çok az kaldı diyo acaba benden bıktı benimi oyalıo ne bilim ya yine kurmaya başladım![]()
Melek ciğim peki ne yapıcaksın şimdi bende delırecegım yaaa başım uyuşuyor spıral taktırmıştım ya rahimimde iltahap çıktı fitil verdi dr um aceba ondanmı titreme geliyordu bana ne dersin cnm kalbi sıkıştırırmı aceba iltahap sencene dersın ama başım niye uyuşuyor ki![]()
Sakin ol. Neden böyle stres yapıyorsun?
Ne yapım asi ciğim ya ağrılarım oluyor yaaa delirecem üfffff sen nasılsın? ben birazdan uyku hapı içecegım fena oluyorum onu içince cnm![]()