lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
panik atağım ölüm korkusuyla birlikte geilyordu. ve doktorum bana şunu dedi "panik ataktan kimse ölmedi." bunu duyunca biraz olsun rahatlamıştım. bana panik basınca ölücem sanıyordum.

panik atağım ölüm korkusuyla birlikte geilyordu. ve doktorum bana şunu dedi "panik ataktan kimse ölmedi." bunu duyunca biraz olsun rahatlamıştım. bana panik basınca ölücem sanıyordum.
Canım benımde aynı oldu dewam edıyor ama kursa katıldım birde ilaölarımı düzenli içiyorum biraz iyyiyim birde korku duası yaptırdım astım bende en çok gece oluyor cnm birde habire dr agidiyorum bugunde gittim bakalım iyileşiriz inş.:16:

kızlar merhaba hepinize geçmiş olsun ben 6 senedir aralıksız kullandığım ilacımı bıraktım doktor kontrolunde tabiki.. Mutluyum Allah birdaha yaşatmaz inşallah.. ve doktor kontrolunde bırakırsanız inanın hiç çekilme belirtisi yaşamıyorsunuz.. Ki ben bir gün içmezsem fena oluyordum beynimin içinde elektrik çarpıyordu dilim uyuşuyodu.. ama çok rahat bıraktım doktorum sağolsun onu özlücem :) şimdi çocuk istiyorum Allah nasip ederse ama korkuyorum hamilelikten, doğumdan .. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah. yaşayan anlar bu hastalığı gerçekten ama yinede yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geliyor.

kızlar merhaba hepinize geçmiş olsun ben 6 senedir aralıksız kullandığım ilacımı bıraktım doktor kontrolunde tabiki.. Mutluyum Allah birdaha yaşatmaz inşallah.. ve doktor kontrolunde bırakırsanız inanın hiç çekilme belirtisi yaşamıyorsunuz.. Ki ben bir gün içmezsem fena oluyordum beynimin içinde elektrik çarpıyordu dilim uyuşuyodu.. ama çok rahat bıraktım doktorum sağolsun onu özlücem :) şimdi çocuk istiyorum Allah nasip ederse ama korkuyorum hamilelikten, doğumdan .. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah. yaşayan anlar bu hastalığı gerçekten ama yinede yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geliyor.

Çok sevindim. Allah daim etsin.

bi an kendimi gördüm sanki sen de:1:ben de 6 sene içtiğim ilacımı bıraktım dr kontrolun de ve ben de bebek isityorum.sen bırakalı kaç ay oldu nasıl hissediyosun.nasıl geçiyo günlerin korkuların olmuyo mu hiç.acaba başa dönermiyim korkusu olmuyo mu

bi an kendimi gördüm sanki sen de:1:ben de 6 sene içtiğim ilacımı bıraktım dr kontrolun de ve ben de bebek isityorum.sen bırakalı kaç ay oldu nasıl hissediyosun.nasıl geçiyo günlerin korkuların olmuyo mu hiç.acaba başa dönermiyim korkusu olmuyo mu

geçmiş olsun cnm ne güzel keşke bende iyileşibilsem ama ilaç içemiyorum ağrı kesici bile yaramıyo bana psikoterapi görüyorum telkinlerle ama bu vücudumdaki uyuşmalarım geçmiyo bende ilaç içebilsem en azından uyuyabilirdim Allah hepimize iyilik versin

Canım peki neden ilaç içemiyorsun sen alerjinmi var senın Melek ciğim :19:

evet canım ya ne içsem kötü oluyorum dişim ağrıyodu antibiyotik içtim onda bile kötü oldum annemde öle benim bende yarın nörolojiye gidicem artık başımdaki ağrıya ve vücudumdaki uyşukluğa dayanamıyorum

evet canım ya ne içsem kötü oluyorum dişim ağrıyodu antibiyotik içtim onda bile kötü oldum annemde öle benim bende yarın nörolojiye gidicem artık başımdaki ağrıya ve vücudumdaki uyşukluğa dayanamıyorum

Başında ağrımı oluyor her zaman ilaç içemiyorsan ne olacak peki dr a boşa gitmiş olacaksın çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin sana titremede varmı cnm yaaa:50:

Ewt ama bazen yalnız kalınca korkuyorum ewde tek kalmaya ama huzurum yerınde oldumu ewde tek kalmayı sewıyorum kafamı dinliyorum cnm.Benım yegenım var yan tarafımda oturuyorlar hiç yalnız kalamıyorum o yüzden bebek 2 yasında annesı getırıyor bize yada ben oraya gidiyorum bazı geceler onlarda kalıyorum bebş ile uyuyorum .Ama gece ağlıyor hep o zaman kafam kaldırmıyor gürültüyü sanki sinirim bozuluyor.Bugün ewde kalıcam dün oradaydım.İnş. ewdeyım diye çarpıntım olmaz gerçi ilaç içtim çarpıntı için ne zaman iyileşirim sence melisdenız:18:
cnm selam nasılsınn hiç keyfim yokk yaaa,,sapıtık iyce ayqrlarıı elrimde titreme oluyor arsıra yada birden bi korku sebebsiz yere kalbim hızlanıyorr ilaç içimyo z başlasakmı elim gidiyor ialvma sonra dayanıyom bileklik aldım:)efx diyee daha iyim..o dedeign ilacı her gece içiyom ben bebetomm d başlayaan:):90:

[[
Naber kızlar?.......
fena deilizsim senn:61:

[

okadar bi zamn ben içtimm 7 yıl olduu hataaa:)

bıraktım 5 ay öncee:52:ama çekilme oldu kafam elektirik çarpıyor gibiydii saga soal dönücee..şimdi onalr geçtide hasatlıgım hortladı yaa bizde bebek istiyozzz:49:

okadar bi zamn ben içtimm 7 yıl olduu hataaa:)

bıraktım 5 ay öncee:52:ama çekilme oldu kafam elektirik çarpıyor gibiydii saga soal dönücee..şimdi onalr geçtide hasatlıgım hortladı yaa bizde bebek istiyozzz:49:

kaç senelik evliydin sen cnm.ilk çocuğun olcak demi.peki ne zaman bırakıcaksın korunmayı.ay ne çok sordum demi.:1:

Back