lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
geçmiş olsun cnmya çok zor hastalık bunlar insanın kendini kontrol edebilmesi meğer ne kadar zormuş sen ne zamandır çekiyosun bu hastalığı panik atak gibi bişe değil sanırım

ya bende çok uzun zamandır varmış ama sert bi karakterim olmasından dolayı geç farkettim daha dogrusu kabullendim diyelim doktor teşhisi koyana kadar bir hastalığım olduğunu düşünmedim.
manik depresif :) ya çok mutlu ya çok kötümser ..
benim hastalıgım bi çoğuna nazaran daha kolay ..
genetikmişte ..
duyguları kontrol altına alırsam güzel gidiyor ..
ama herhangi bir olay dünya başıma yıkılmış etkisi yaratabiliyor.
geçen yıl intihar edip acilde kendime gelince
bi gece yogun bakımda tuttular
sabahı seni taburcu edicez ama psikiyatr gitmen gerek dediler..
hastanenin mevcut servisi yoktu ..
bi süre gittim sonra doktorumda iyi olduguma karar verdi.
her zaman gelebilirsin zira dönem dönem hortlayabilir dedi ..
ilacı ben kestim çokta itiraz hakkı bırakmadım doktora ..
kızdı ama ablama demiş kendi basına mücadele etmek istiyor (ilaçları zaten kesicekti azaltıyodu) güzel bi gelişme ama tetikte olun işte böyle ya ..
ruhun hastalanması zor bişi

bi manik depresif olarak ugruyom bende buralara :52:
duygu geçişlerimden yoruldum bende ..
dün bi sinir krizi geçirdim boguldum delirdim üzüldüm ..
sonra düzeldim :85:
depresif dönemlerimden nefret ediyorum.
sanırım ilaca değil ama psikologa baslıcam bi süre daha tek basıma denedikten sonra..

uykuyu seven bir insandım gece olmasını istemiyorum cnm ben 25 yaşındayım adanalıyım adanada oturuyorum sen?
gece oluncamı çıkıyor melekk sende gündüzleri nasılsın günlerin nasıl geçiyorr bekarsın demi senn,,,

aslen adanalımısın nasıl bi şehir adanaa güzel mii bende izmirdeyim,,28 yaşındayım işte:):52:

abuto aslında çok neşelii görünene insanalrdaaa hep
o propleminn çıktıgınıı biliyorumm diger topiktende yazdılkarına arda bi bakıyodum buda bizden dedim içimden:)):52:

o propleminn çıktıgınıı biliyorumm diger topiktende yazdılkarına arda bi bakıyodum buda bizden dedim içimden:)):52:

:52: evet sizdenimmmmmmmmm
sosyal hayatımı etkilemiyo diye böbürleniyomda ben
aslında etkileniyo bi moralim bozulur
haftalarca kimseyle görüşmem.
kendi mi kandırıyorum sanırsam
ama moralim iyiykene süperimdir.
herkesi güldürür neşe kaynağı olurum
çoğu zamanda denge unsuru ama son 1,5 yıldır kendimi tanıyamıyorum :2:

:52: evet sizdenimmmmmmmmm
sosyal hayatımı etkilemiyo diye böbürleniyomda ben
aslında etkileniyo bi moralim bozulur
haftalarca kimseyle görüşmem.
kendi mi kandırıyorum sanırsam
ama moralim iyiykene süperimdir.
herkesi güldürür neşe kaynağı olurum
çoğu zamanda denge unsuru ama son 1,5 yıldır kendimi tanıyamıyorum :2:
canım aslında negüzel ifade ediyosun ruhundakiii sarsıntıyıı bende bazeenn aynı odedgin gibii neşelii cana yakın sevecen insanalrııı eglendiren bazende tam tersi kaçıyorum hepsinden)::52:

Ewt ben hep neşeli gibi görünürüm ama herşeyi kafama takıyorum cnm sahte bir neşe bu bendeki neden aceba içimdeki birikintiler cnm dışa vuruyor şimdide bazen nefesım boğazımda oluyor şimdi biraz azaldı cnm bugun daha iyiymi.Ama bazen kafam dolu gibi oluyor.Ağrıyor şu rahimimdeki spıralde çıkarsa iyice rahatlarım yaaa delirtiyor benı bu rahimimdeki ağrılada :49:

Ewt ben hep neşeli gibi görünürüm ama herşeyi kafama takıyorum cnm sahte bir neşe bu bendeki neden aceba içimdeki birikintiler cnm dışa vuruyor şimdide bazen nefesım boğazımda oluyor şimdi biraz azaldı cnm bugun daha iyiymi.Ama bazen kafam dolu gibi oluyor.Ağrıyor şu rahimimdeki spıralde çıkarsa iyice rahatlarım yaaa delirtiyor benı bu rahimimdeki ağrılada :49:

Gördüğüm kadarıyla her gün ağrı'lısın.
Uzaklaş artık bu ağrılarda, bir yerin ağrıdığında inatlaş onunla, dinleme.
Yapabilirsin inan, ben yaptıysam herkes yapar!

Gördüğüm kadarıyla her gün ağrı'lısın.
Uzaklaş artık bu ağrılarda, bir yerin ağrıdığında inatlaş onunla, dinleme.
Yapabilirsin inan, ben yaptıysam herkes yapar!

Başımın içindeki karışıklık geçermi aceba haklısın düşünmemeliyim artık ağrılarımı sanki beynımde birşey var gibi Asinaz:25:

Merhaba kızlar ben kötüyüm yine başladı fenalaşmalarım yine ilacı bırakalı bir hafta oldu çekilme belirtileri yeni ortaya çıkmaya başladı.. 1 hafta sonra.. bütün vücudumda damarlar atıyor sanki birde az tanıdığım insanların yanında daha kötü oluyorum sanki hastalığımı anlıcaklar diye korkuyorum.. Bugün ölsemde kurtulsam diye ağladım evde tek başına :( sizce geçermi ilaç vücuttan atılınca? Allah'ıımmmm ben bebek sahibi olamayacakmıyım :59:

Merhaba kızlar ben kötüyüm yine başladı fenalaşmalarım yine ilacı bırakalı bir hafta oldu çekilme belirtileri yeni ortaya çıkmaya başladı.. 1 hafta sonra.. bütün vücudumda damarlar atıyor sanki birde az tanıdığım insanların yanında daha kötü oluyorum sanki hastalığımı anlıcaklar diye korkuyorum.. Bugün ölsemde kurtulsam diye ağladım evde tek başına :( sizce geçermi ilaç vücuttan atılınca? Allah'ıımmmm ben bebek sahibi olamayacakmıyım :59:

cnm ilacın vücuttan atılması fizyolojik- biyolojik anlamda çok fazla sürmez dr um dediğine göre en fazla 72 saat.ama psikolojik bağımlılık ise biraz daha zor geçiyo.bir de ilacı ne kadar süre içtiğin ve bırakma aşamasının ne kadar sürdüğü de önemli.yani ilaçla aranda ki duygusal bağın gücü bi anlam da:1:

Canım bende ilacı azaltarak kesmiştim ama bu defa daha kötü oldum cnm yaaa kafamın içi ambele gibi birde dengesızlık oluyor cnm ben tekrar başladım ilaca inş. bebişin olur cnm benımde 9 yıldır olmuyor 2 defa tüp bebek denedık amaolmuyor eşimde sperm sayısı düşük gelıyor bir daha deneyecektık tam ama bu panık atak çıktı birde rahımde problem çıktı cnm hastalıklarım üst üste gelınce panık tak oldum ben Allah iyilik versın herkese cnm:49::34:

cnm ilacın vücuttan atılması fizyolojik- biyolojik anlamda çok fazla sürmez dr um dediğine göre en fazla 72 saat.ama psikolojik bağımlılık ise biraz daha zor geçiyo.bir de ilacı ne kadar süre içtiğin ve bırakma aşamasının ne kadar sürdüğü de önemli.yani ilaçla aranda ki duygusal bağın gücü bi anlam da:1:

Peki Venha cıgım benım neden bırakınca tekrarladı hastalıgım daha beter oldu ki birkaç rahatsızlık geçirdim üst üste ondanmı?:30:

gece oluncamı çıkıyor melekk sende gündüzleri nasılsın günlerin nasıl geçiyorr bekarsın demi senn,,,

aslen adanalımısın nasıl bi şehir adanaa güzel mii bende izmirdeyim,,28 yaşındayım işte:):52:

gece olunca endişe başlıo bende tabi ardından vücudumda karıcanlanmada başlıo uyuşuo onun haricinde pek bişe yok korku ve endişe başlıo sonrasında ama yine olurmuyum diye gündüzleri çok yoğunum aklıma gelmio dersler kurs derken ben aslen yunanistan göçmeniyim ama danada oturuyorum adana yaşanacak şehir çok güzel gelmenizi tavsiye ederim benim kardeşim izmirde evlendi oraya gitti 8 ay oldu bayramda ordaydım bu hasta halimle oraya geldim ama çok iyi geldi bana çok karışık büyük ama güzel şehir

gerçektende öle bide hayat dolu insanlarda çıkıo şaşırıyorum bana kimse inanmıyo işte bu yüzden beni bir görseniz yerimde duramam gülerim ortamda ben olmayim arkadaşlar toplanmaz ama şimdi böle olduğumu duyunca inanmıyolar şaırıyolar ah ah herşeyi içime attım kimse anlmasın üzülmesin derdimi bilmesinlerdiye böle olacağını bilsem geceleri sabahlara kadar ağlamayıp uyurdum kendime ettim boşyere:5:

kızlar benim bi arkadaşım var.İlaçsız yapamam diyor..
ya diyorum ilaçsız yapamam ne kadar saçma bir cümle
diyelimki ıssız adaya düştün ilaç milaç yok yanında
eee ölücen mi?
tabiki hayır mücadele edicen

(haksızmıyım sizce)

Back