kaç senelik evliydin sen cnm.ilk çocuğun olcak demi.peki ne zaman bırakıcaksın korunmayı.ay ne çok sordum demi.![]()
he hangien başlasammkii:))ben 3yıl oldu evlelenii ilk bebek olcak nasipse 3 ay oldu korunmyaı bıraktık
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç senelik evliydin sen cnm.ilk çocuğun olcak demi.peki ne zaman bırakıcaksın korunmayı.ay ne çok sordum demi.![]()
eebaksannaaNiye kızzzz?..........
he hangien başlasammkii:))ben 3yıl oldu evlelenii ilk bebek olcak nasipse 3 ay oldu korunmyaı bıraktıksennn
ben de 2 yıllık evliyim.korunmayı bu ay bırakıcaz inş.ama çok korkuyorum çok.nasıl geçecek hamilelik ya doğum nasıl olcak ya ondan sonrası.bi an cesaret geliyo hemen hamile kalayım diyorum bi an geliyo erteleyim diyorum.ee yaş ta 31 oldu.ALLAH yardımcımız olsun inş.sen ilacı ne zaman bıraktın kaç yıl içtin ilaç
zor cnm o carete bizde çok zorr maleseffff....ama bebeksizzde olmuyokiii isityor insan:44:
benim yaşta 29 daha var amandiye avunuyum ,,aimn cnm ben 7yıl içtimm....5 ay önce bıraktım ama gene hortladı bu hastalık
![]()
eebaksannaa
asim yaa geçmiyor işte biliyosun uzuzn zamandır tanoıyosun benii![]()
Hele bi bebeğin olsun da, bakarsın geçer Allahın izniyle:)
Hamile kalmak istiyen arkadaşlara bi hikaye anlatayım en gerçeğinden ..
Eski iş arkadaşım vardı ..
PAnik atak .. Hastanelerde yatmış,uzun seneler ilaç tedavisi görmüş ..
En güzel yılları hastanelerde geçmiş..
Bebek sahibi olmak benim için hayaldi diyor..
Sonra doktor kontrolünde ilacını bırakmış..
bebek çalışmaları ..
sonra bebegi girmiş hayatına ..
biz tanıstıgımızda yıl 2005 3 yaşındaydı beyefendi..
ben işten ayrıldığımda ilkokula başlamıştı..
arkadasım hala ilaç kullanıyor düzenli..
ama hamilelik döneminde kullanmadı dogal olarak..
ve inanın hiç zor geçmemiş..
zor bi dönem olmamış, beklediğimden cok daha iyiydi diyor..
şimdi 2 ye mi 3 e mi gidiyor paşa ..
![]()
Bu forumda bide melek01 var :) ben melek1701 karışmasın meleklerin numaralarıyani aslında hamileliğim güzel geçicek gibi doğuyo içime ama öyle doğsa nolur aklıma gelince ateşler basıyo kötü senaryolarım zaten hazırda bekliyo
yaşamadan bilemiyeceğiz arkadaşlar gelin çalışmaları hızlandıralım ve yaşayıp görelim .. başka bir seçenekte yok zaten :44:
Başında ağrımı oluyor her zaman ilaç içemiyorsan ne olacak peki dr a boşa gitmiş olacaksın çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin sana titremede varmı cnm yaaa![]()
Bu forumda bide melek01 var :) ben melek1701 karışmasın meleklerin numaralarıyani aslında hamileliğim güzel geçicek gibi doğuyo içime ama öyle doğsa nolur aklıma gelince ateşler basıyo kötü senaryolarım zaten hazırda bekliyo
yaşamadan bilemiyeceğiz arkadaşlar gelin çalışmaları hızlandıralım ve yaşayıp görelim .. başka bir seçenekte yok zaten :44:
Melek ciğim çok geçmiş olsun inş. sonuçların iyi çıkar cnm peki vitamin eksikliği yaparmı titreme ki benımdemı ondan oluyor aceba bende birde hipotroıd var cnm ya bu aralar sinirden yükseliyor ne yapıcam acep hipotroıdın ilacıda böyle yapıyormuş galiba benı cnm titreme ondan heralde nörolog endokrın e görün dedı bana bakalım birazcık zaman geçsinde gidecem endokrın e Eşim artık kızıyor habire dr a gidiyorum diye ondan diyorum bir aç ün geçsin diye:18:
cnm kansızlık vitamin eksikliği yaparmış troid guatr bunlarda yaparmış bakalım ne dicek valla artık kansızlık çıksın die dua ediyorum bu hastalık beni böle şeylere dua ettirir oldu cnm inş iyilşeiriz ailemde çok sıkıldı bende bugün arkadaşımla gittim doktora nişanlımda bıktı üzülüyo ağlıo napcaz die evlilik hazırlığı beni beklio hiçbişe yapamıyorum bebetom keşke yakın yerlerde olsak karşılıklı sohbet ederdik hayat dolu melek gitti bomboş korkulu biri geldi sanki herşey işkence oldu
ben 4 yıldır ılac kullanan bır depresyon hastası olarak dıyorum kı,bu ıllet teshıs edıldıkten ve ılac baslandıktan sonra sonlanması zor.cunku kısı yasam tarzını ,dusunce yapısını degıstırmedıkce ıyılesemıyor..bunları degıstırmek de o kadar kolay degıl cunku sorun taaa cocukluk ve anne karnına ınıyor..bu kadar sene su bıle bır yerden aksa yosun kalıplasıyor tas oluyor.terapıler omur boyu surmelı kı ıse yarasın bu da buyuk bır maddı yuk.bunun baska bır yolu var ve bıze soylemıyorlar ılaca bagımlı kalalım dıye dusnmeye basladım..evet yazı cok guzel .hersey ınsanın beynınde baslayıp bıtıyor ama bunu basaracak guc olsa ılac kullanmak zorunda kalmazdım kısır dongu kısacası..
cnm kansızlık vitamin eksikliği yaparmış troid guatr bunlarda yaparmış bakalım ne dicek valla artık kansızlık çıksın die dua ediyorum bu hastalık beni böle şeylere dua ettirir oldu cnm inş iyilşeiriz ailemde çok sıkıldı bende bugün arkadaşımla gittim doktora nişanlımda bıktı üzülüyo ağlıo napcaz die evlilik hazırlığı beni beklio hiçbişe yapamıyorum bebetom keşke yakın yerlerde olsak karşılıklı sohbet ederdik hayat dolu melek gitti bomboş korkulu biri geldi sanki herşey işkence oldu
bizde öyle umuyoruz değil mi meliscim:97:asi sen de evlenirsen geçer belki ne dersin![]()