lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
buğün çok daha kötüyüm..ananem öldüü.

sinirleirm boşaldı aglıyorum hepp:43::43::43:

canım başın saolsun Allah sabır versin ama çok üzme kendini bende bu rahatsızlık 3.5 ay önce babannemi kaybettikten sonra başladı çünkü çok yıpratma kendini hastalıkta ölümde hep insanlar canlı varlıklar için o şimdi gerçek hayatta Allah mekanını cennet eylesin

canım zaten eliimden geleni yapıyorum sürekli bişeler yapıyorum o sinirden sıkıntıdan bir takılar yaptımabajurlar süsledim bunların hepsini 1 ayda öğrendim ve yaptım hayatta yapmazdım sıkılrıdım bana göre değil derdim arkadaşlar buldum hergün biryerlere gidiyoruz sürekli dışardayım anneme artık sölemiyorum zaten Alaah yardımcmız olsun

Ne güzel canım insan başka şeylerle uğraşınca hastalıgını unutuyor değilmi bende kilim dokumaya gidiyorum öğleden sonra akşam gelıyorum ewe eşim gelmeden yemegımı yapıyorum çok rahatlıyorum.Şimdi sanki hiç birşeyım yok gibi ama bir an geliyor ki daralıyorum başım uyuşuyor ve titricekmişim gibi oluyor artık çevremdekilere belli etmemeye çalışıyorum çünkü onlarda benımle beraber üzülüyorlar.Ama pazar günü benı acile götürün diye tutturdum erkek kardesım hayır dedı eşimde götürmedi kayınvalıdemem gittim orası kalabalık ve neşeli idi çok rahatladım orda akşam da kız kardesım ıle ewımız yanyana onu ewınde kaldım gece süperdi ama ilk başta kalbım biraz çarptı sora uyumuşum..:1:

Ne güzel canım insan başka şeylerle uğraşınca hastalıgını unutuyor değilmi bende kilim dokumaya gidiyorum öğleden sonra akşam gelıyorum ewe eşim gelmeden yemegımı yapıyorum çok rahatlıyorum.Şimdi sanki hiç birşeyım yok gibi ama bir an geliyor ki daralıyorum başım uyuşuyor ve titricekmişim gibi oluyor artık çevremdekilere belli etmemeye çalışıyorum çünkü onlarda benımle beraber üzülüyorlar.Ama pazar günü benı acile götürün diye tutturdum erkek kardesım hayır dedı eşimde götürmedi kayınvalıdemem gittim orası kalabalık ve neşeli idi çok rahatladım orda akşam da kız kardesım ıle ewımız yanyana onu ewınde kaldım gece süperdi ama ilk başta kalbım biraz çarptı sora uyumuşum..:1:

Kilim dokumak harika bir fikir:))

evet canım insanın uğraşısı olması muhteşem sadece bişlerde öğrenmedim hiç arkadaşım yoktu hepsi dışarda yaşıo birsürü arkadaş edindim sosyal bir insan oldum çok sevindim iyi olduğuna artık acile gitme insan daha kötü oluyo yapacak bişede yok acilde mutlu olduğun ortamlarda bulunman senin için çok iyi benimde dün başım çok uyuştu bide ağrıdıki sormayın çok kötüyüdü nişanlım yanımdaydı ona belli etmemek için ayrı bir eziyet çektim bir anımız diğerini tutmuyo böle olunca millette inanmıyo hastalığımıza artık panik ataktan çok adet olmuyorum 3.aya girdi ilaçta içtim ama bişe yok ona kafa yoruyorum şimdi acaba omu yapıo başağrsı:5:

başın sağ olsun cnm.ALLAH rahmet eylesin ananene.sakin ol.geçicek merak etme.

canım başın saolsun Allah sabır versin ama çok üzme kendini bende bu rahatsızlık 3.5 ay önce babannemi kaybettikten sonra başladı çünkü çok yıpratma kendini hastalıkta ölümde hep insanlar canlı varlıklar için o şimdi gerçek hayatta Allah mekanını cennet eylesin

Melis, başın sağolsun. Allah geride kalanlara hayırlı ömür nasip etsin.
Allah rahmet eylesin.

Başın saolsun Melisdeniz canım Allah rahmet eylesin.
hAstalık arkdaşalrım benim iyki varsınız kızlar bana morel oldunuz inanaırmısısn çok kötü oldum onu oraya bırakıp sesizce giderken:43:bidaha onu görememek içim acıdı,,offf kalbim sızlıyorr,,resimleri kaldı yaa:43:acım hafilese accık,,,inş geçerr
Biir araştırayım bari şu bileklikleri pahalımı aceba:34:
bak cnmm çok pahalı:46:ı deilerrrr
[

hAstalık arkdaşalrım benim iyki varsınız kızlar bana morel oldunuz inanaırmısısn çok kötü oldum onu oraya bırakıp sesizce giderken:43:bidaha onu görememek içim acıdı,,offf kalbim sızlıyorr,,resimleri kaldı yaa:43:acım hafilese accık,,,inş geçerr

bak cnmm çok pahalı:46:ı deilerrrr
[

Hayat bu; ölümü de var, doğumu da...
Söyleyecek söz yok.
Rabbim gönlünü ferahlatsın, kuvvet versin ailenize.

slm kızlar sanırım kimse yok ama olsun neler yapıyosunuz nasılsınız günüzü nasıl geçiriyosunuz bakim:6:

bunasıl bir hastalıktır ya birkaç saat önce çok iyiydim şimdi ölecek gibiyim sabır ver Allahım kimseye belli edememekte çok kötü konuşacak kimse yok:(

Ewt ya tam düzeldim derken tekrar delirecek gibiyım kalbim boğazımda düğümleniyor kızlar üffff dün gece saat 2 de acile gittim çok kötü kalbim çarptı ama acile girince geçti dr derın derın nefes al geçer dedı.Allah ım kimseye anlatamıyorum derdımı eşim de bugün şimdi bana çarpıntı için yarım hap verdı gece rahat yatsın diye beyfendi aceba uyku hapınıda alırsam agırmı olurki çarpıntı hapı ile kızlar bugün sabah erkenden gittim kilim dokumaya ewden attım kendimi akşama kadar dokudum yaaa bu aralar çok hızlıyım nedense bir acele oldu bende :40:

Ewt ya tam düzeldim derken tekrar delirecek gibiyım kalbim boğazımda düğümleniyor kızlar üffff dün gece saat 2 de acile gittim çok kötü kalbim çarptı ama acile girince geçti dr derın derın nefes al geçer dedı.Allah ım kimseye anlatamıyorum derdımı eşim de bugün şimdi bana çarpıntı için yarım hap verdı gece rahat yatsın diye beyfendi aceba uyku hapınıda alırsam agırmı olurki çarpıntı hapı ile kızlar bugün sabah erkenden gittim kilim dokumaya ewden attım kendimi akşama kadar dokudum yaaa bu aralar çok hızlıyım nedense bir acele oldu bende :40:

seni öle iyi anlıyorumki şuan çok kötüyüm ağlıyorum midem bulanıo boş bir çuval gibi hissediyorum kendimi çarpıntım bayadır yoktu yine başladı ya ben artık evdekilere bişede diyemiyorum konuşcak kimsem yok psikoloğuda zırt pırt ara kadında deli oldu napıcam ya acaba adet olmaıyorum ondanda olabilirmi arkadaşlar çok kötüyüm yaaa:2:

canım hapının birini alıosan diğerini alma çok ilaç yüklenme inan ben ben hiç bişe içmiyorum dayanadığım yere kadar çarpıntı hapı verdi doktor obile yaramadı bana beim nasıl bir bünyem var anlamadım hiçbişeyi kaldırmıo paasiflora içiom etki etmio ama artık acile gitme hiçbir faydası yok bak eşinde üzülüyodur artık

canım hapının birini alıosan diğerini alma çok ilaç yüklenme inan ben ben hiç bişe içmiyorum dayanadığım yere kadar çarpıntı hapı verdi doktor obile yaramadı bana beim nasıl bir bünyem var anlamadım hiçbişeyi kaldırmıo paasiflora içiom etki etmio ama artık acile gitme hiçbir faydası yok bak eşinde üzülüyodur artık

Doğru ama ne yapabilirim ölecekmişim gibi oluyor.Şimdi çarpıntım yok geçti ilaç içince uyku hapını içmimi sence:43:

Back