laporoskopi hakkında!! lütfen yardımm :((

evet edanas kistimi çıkardılar patolojiye gönderdiler sonucunu da aldım bugün ama doktorum henüz değerlendirip bi tedaviye başlayamadı malesef izinli 1 hafta. ben de çok merak ediyorum şimdi ne yapmak lazım korunacaz mı çalışacaz mı kendiliğinden olur mu yoksa biz de tüp bebek mi deneyeceğiz??? bir sürü soru .. bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı toparladım çok şükür benim yumurtalıklar duruyo ya bakalım ne diyecek doktor..

vala canum büyük ihtimal 6 ay bklediler biliyorum yasaktı sanki sonra aşılama denediler bikaç defa sonunda haberi olmadAN HAMİLE KALMIŞ.. AMA PATOLOJİYE AMELİYAT SIRASINDA GİTMESİ LAZIMDI İYİ HUYLUMU KÖTÜ MÜ DİE. ANLAMADIM ... ÖZELDEMİ OLDUN ?

devlette oldum ameliyatı özelde dediğin gibi oluyor galiba ameliyat esnasında bakılıyor iyi huylu kötü huylu durumlarına benim sonra gitti patolojiye ama erken aldım sonucu bi de duramadım değerlendirilmeden beklemek zor aklına kötü şeyler geliyor neyse ki başka doktora değerlendirttik çikolata kisti olduğu söylendi kanser içeren hücre değil dediler.

merhaba arkadaşlar ben de laparaskopi ameliyatı oldum temmuzun ortalarında.narkoz aldığım için hiçbirşey hissetmedim.uyanıncada ağrın oluyor tabiki de ama bikaç gün sonra geçiyoe.bende pco vardı 4buçuk yıllık evliyim çocuk istiyorum.adet düzensizliğim de kendimi bildim bileli var üstüne şeker de var ha bir de şeker var :)) rabbime şükürler olsun evet çocuk istiyorum ama çok da kafama takmıyorum herşeyin bir zamanı vardır.şuanda klomen artı overalle kullandım bu ay beklemedeyim.21inde adet olmazsam ümitleneceğim bakalım kısmet. bu ameliyatla kuzenim bir ayda hamile kalmıştı onun da tüplerinde tıkama vardı.bizim için bir zaman biçilmiş arkadaşlar sabredeceğiz.

merhaba arkadaşlar ben de hamileyiiiiiiiimmmmmm:)))

merhaba arkadaşlar ben de hamileyiiiiiiiimmmmmm:)))

canımmm yaa inan o kadar çok sevindim ki rabbim kucağına almanıda nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah..
bende adet olmayı bekliyorum adet bittikten sonra doktora gidicem yani ameliyata kesin karar verdim bakalım ne zaman olacak?

doktorum ameliyattan 10 gün sonra muayene etti bundan sonraki süreçle ilgili bilgi verdi, hemen ilişkiyi önerdi yani bi bekleme süresi yokmuş, bu ay yumurtlamayı kaçırmış olabiliriz ama hemen aşılama yapabiliriz dedi bu kist tekrarlayabilirmiş gebelik istemeseydik ilaçla iğneyle önlem alınıyormuş neyse eşim bi kaç ay kendiliğinden olması ihtimali ile bekleyelim dedi . ben ise zaman kaybetmek istemedim ama şubata kadar çalışacaz olmazsa aşılama galiba

bu ameliyatı özel hastanelerde 3,500 tl gibi bir fiyata yapıyorlarmış
ben tıp fakültesinde olmayı düşünüyorum..acaba özel hastanede yaptırmak daha mı doğru olur.

nasipse bende haftaya olucam heyecan stres bir arada,size sonrdan deneyimlerimi anlatırım inşallah..

şu an o kadar kötüyüm ki
tuvalette dakikalarca ağladım
göz yaşlarımı herkesten saklamaya çalışıyorum iş yerinde..
bu ay o kadar ümitliydim ki anlatamam
hatta dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm adetimde 5 gün gecikiyordu ama birden bire adet oldum bi kaç saat önce..

canımm bu kadar sıkıntı yapıyorsunn ama operasyonundan kaçıorsunn..biran önce operasyonunu ol..
Allah korusun hamile kalsan o kistin bebeğe zararı olabilir değilmi..
biran önce git doktora ve ol şu ameliyatını...

ah canım ya üzme kendini seni çok iyi anlıyorum bu hayal kırıklığı tarif edilemez bir duygu ama herşeyin zamanı var rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek inşallah tek tesellimiz bu unutma

allah şifa versin arkadaşım

ben daha öncede bu konuya yazmışım ama laparoskopi deneyimimi anlatmamışım
bende temmuz 20 de laparoskopi oldum özel hastanede oldum doktorum proftu onun için 1500 lira verdim birde hastanede 1 gece kaldığım için 160 lirada hastaneye ödedim. ameliyata sabah 9.30 da girdim 11.15 te çıkmışım kendimi geldiğimde 12 ydi. ameliyattan sonra doktorum 1 ay rapor geldi buda benim işime geldi ilk bir kaç gün otup kalkarken sıkıntı oldu. dokotrum opersyondan 2 gün sonra duş alabilirsin dedi 5 gün sonra kontrole gittiğimde denize bile girebilirsin dedi ben denize gittim ama abartmadım girmedim tabiki.ameliyat sayesinde bol bol gezmiş oldum ama çok basit bir operasyon tek riski işinin ehli birinin yapması gerekiyor.operasyon sırasında tüplerimede bakılmış bir sıkıntı yoktu . heee ayrıca ben ameliyattan sonra 3 ay lucrin depot kullandım. bu ay adet oldum şimdi bir iki ay deneyip olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek ile bir an önce hamile kalmaya çalışacağım hakkımızda hayırlısı

Ben daha gecen hafta dermoid kist ameliyati oldum benimki acik ameliyatti kistim buyuktu.acik olmasina ragmen kisa zamanda kendimi topladim bence zaman kaybetme bu tur kistlerbuyudukce yumurtaliga zarar verebiliorlarmis hic korkacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…