- Konu Sahibi deniz_1988
-
senin kisin alındı mı canım .. benmde arkadaşımın vardı çikolata kisti .. bulunan yumurtasının bitanesini temelli aldılar bir yumurtasıyla aşılama oldu falan bi sürü tutmadı en son artık tüp bebek dosyası açtırdılar tm tüp bebek için kontrollere gttiler hamile oldugunu öğrendi :):):) peki her çikolata kisti aynımıdır acba
evet edanas kistimi çıkardılar patolojiye gönderdiler sonucunu da aldım bugün ama doktorum henüz değerlendirip bi tedaviye başlayamadı malesef izinli 1 hafta. ben de çok merak ediyorum şimdi ne yapmak lazım korunacaz mı çalışacaz mı kendiliğinden olur mu yoksa biz de tüp bebek mi deneyeceğiz??? bir sürü soru .. bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı toparladım çok şükür benim yumurtalıklar duruyo ya bakalım ne diyecek doktor..
evet edanas kistimi çıkardılar patolojiye gönderdiler sonucunu da aldım bugün ama doktorum henüz değerlendirip bi tedaviye başlayamadı malesef izinli 1 hafta. ben de çok merak ediyorum şimdi ne yapmak lazım korunacaz mı çalışacaz mı kendiliğinden olur mu yoksa biz de tüp bebek mi deneyeceğiz??? bir sürü soru .. bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı toparladım çok şükür benim yumurtalıklar duruyo ya bakalım ne diyecek doktor.
.[/ve işin garip tarafı canım sen daha yeni ameliyat olmuşun seninle 1 ay ilğilenmesi lazım nasıl izne ayrılır .. ama devlette yaptrdıysan o kısmı bilmiorum tabi canm
vala canum büyük ihtimal 6 ay bklediler biliyorum yasaktı sanki sonra aşılama denediler bikaç defa sonunda haberi olmadAN HAMİLE KALMIŞ.. AMA PATOLOJİYE AMELİYAT SIRASINDA GİTMESİ LAZIMDI İYİ HUYLUMU KÖTÜ MÜ DİE. ANLAMADIM ... ÖZELDEMİ OLDUN ?
merhaba arkadaşlar ben de laparaskopi ameliyatı oldum temmuzun ortalarında.narkoz aldığım için hiçbirşey hissetmedim.uyanıncada ağrın oluyor tabiki de ama bikaç gün sonra geçiyoe.bende pco vardı 4buçuk yıllık evliyim çocuk istiyorum.adet düzensizliğim de kendimi bildim bileli var üstüne şeker de var ha bir de şeker var :)) rabbime şükürler olsun evet çocuk istiyorum ama çok da kafama takmıyorum herşeyin bir zamanı vardır.şuanda klomen artı overalle kullandım bu ay beklemedeyim.21inde adet olmazsam ümitleneceğim bakalım kısmet. bu ameliyatla kuzenim bir ayda hamile kalmıştı onun da tüplerinde tıkama vardı.bizim için bir zaman biçilmiş arkadaşlar sabredeceğiz.
merhaba arkadaşlar ben de laparaskopi ameliyatı oldum temmuzun ortalarında.narkoz aldığım için hiçbirşey hissetmedim.uyanıncada ağrın oluyor tabiki de ama bikaç gün sonra geçiyoe.bende pco vardı 4buçuk yıllık evliyim çocuk istiyorum.adet düzensizliğim de kendimi bildim bileli var üstüne şeker de var ha bir de şeker var :)) rabbime şükürler olsun evet çocuk istiyorum ama çok da kafama takmıyorum herşeyin bir zamanı vardır.şuanda klomen artı overalle kullandım bu ay beklemedeyim.21inde adet olmazsam ümitleneceğim bakalım kısmet. bu ameliyatla kuzenim bir ayda hamile kalmıştı onun da tüplerinde tıkama vardı.bizim için bir zaman biçilmiş arkadaşlar sabredeceğiz.
merhaba arkadaşlar ben de hamileyiiiiiiiimmmmmm:)))
devlette oldum ameliyatı özelde dediğin gibi oluyor galiba ameliyat esnasında bakılıyor iyi huylu kötü huylu durumlarına benim sonra gitti patolojiye ama erken aldım sonucu bi de duramadım değerlendirilmeden beklemek zor aklına kötü şeyler geliyor neyse ki başka doktora değerlendirttik çikolata kisti olduğu söylendi kanser içeren hücre değil dediler.
şu an o kadar kötüyüm ki
tuvalette dakikalarca ağladım
göz yaşlarımı herkesten saklamaya çalışıyorum iş yerinde..
bu ay o kadar ümitliydim ki anlatamam
hatta dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm adetimde 5 gün gecikiyordu ama birden bire adet oldum bi kaç saat önce..
şu an o kadar kötüyüm ki
tuvalette dakikalarca ağladım
göz yaşlarımı herkesten saklamaya çalışıyorum iş yerinde..
bu ay o kadar ümitliydim ki anlatamam
hatta dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm adetimde 5 gün gecikiyordu ama birden bire adet oldum bi kaç saat önce..
çok teşekkür ederim canım çok moral oldu gerçekten
umarım bende sorunsuz bir şekilde atlatabilirim..
ne güzel atlatmışsın canım
geçmiş olsun..
inşallah hayırlı zamanda gelir bebişin canım
ben önümüzde ki ay gidicem doktora bakalım ne diyecek..
eğer bu kadar basit bir işlemse nasıl 3 saat sürüyo
bana 1 saatlik bir işlem dedi doktorum.
özele gidemem canım bütçemi aşar yani..
hem kendi doktorumda araştırma hastanesine yönlendirdi.
benim sol tüpümde tıkalı ayrıca
bu işlemle açılır dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?