- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
- Konu Sahibi deniz_1988
bende dün laparoskobi ameliyatı ve kürtaj oldm. 18 kasımda ovitrele çatlama iğnesi oldum 1 adet 21 mm lik yumurtam vardı ağrım çok oldu dr a kontrole gittim 20 kasımda yumurta çatLAMAMIŞ 25 -30 mm olmuş kistleşmiş dedi regl ile atılır büyük ihtimalle dedi bekleyelim dedi .24 kasımda kanamam başladı dra gittim kist yırtılmış onun kanamasıymış kendiliğinden erir dedi. ve yumurta çıkarmış olabilir dedi. bekleyeceğiz regl gününü dedi benim regl 3 aralıktıı ama ben dayanamadım 29 kasımda test yaptım ahh pozitifi görünce sevindim. hemen dr gittim hcg 2300 çıktı şok olduk haliyle 2 .hcg için gittim 2 gün sonra 2960 çıktı ikizdi heralde biri yaşamadı diye düşündük bu arada kesede görünmüyordu 2 gün sonra gittik değer 3250 oldu az arttı haliyle ben kendimi kötü sona hazırladım düşük oluyor dedim. incelerken rahimle alakasız bir yerde kese göründü. dış gebelik olduğu ortaya çıktı. biz en azından tüp içinde değil diye sevindik. laparoskobi yapalım dedi drum c.tesi öğlen ameliyatı oldum. narkozun etkisi ile bir sersemlik oldu ağrım olmadı. ameliyatım 2,5 saat sürdü kürtajda olmuşum. rahimle alakalı olmayan bölgeden 1 kese ve beklenmedik tüp içinden bir kese daha çıkartılmış. hafif bir tüpe müdahale etmişler bir sıkıntı yok diğer tüp güzel dediler. 2 tüpümde yerinde hala seviniyorum ameliyattan sonra takip için 1 gece kaldım ama o gece 10 gün gibiydi. idrara çıkamadım ve halada çıkamıyorum. ameliyatın yan etkisi oldu ve şu anda sondayla tapurcu oldum. sAlıya kadar sondalı yaşama devam edeceğim. öksürmeye korkuyorm karnım gerilince canım yanıyor . dikiş yerlerme bakmadım hiç ama dışarıdan kanama yok. şu idrar problemi olmasaydı iyiydi ama en azından daha kötüsü olmadı diye şükür ediyorum. bir sürede bebek düşünmeyeceğim kesin. sıkıntılı bir süreç. herkese geçmiş olsun.