Lanet Kaynanamın yaptıkları.

En büyük temennim o zaten şu 2 aylık süreçte tek bi kere bile kavgamız olmadı bende hiçbi şekilde ailesiyle ilgili tek laf etmedim.Oda farkına varmıştır diye düşünüyorum sorunun kimde olduğunun.

Yorumunuz için teşekkürler..

valla annen iyi bile sabretmiş...
ne varsa gene kendi ailemizde var...
her şerde hayır var derler...
bak mutluymuşssunuz şimdi...
tadını çıkar geçmişi düşünmemeye çalış ve asla görüşme kaynanlarla..
Allah huzurunuzu daha da artırsın..........

eşinin yaptığı büyük terbiyesizlik nasıl küfür edebiliyor bir anneye ya
kaynana dıye boşuna dememişler illaki birşey çıkarıyor işte seninkide abartmış yanı
eşin çok fazla dolduruşa gelen bir adam sen hastaneden çıkar çıkmaz hala sana saydırıyorsa annesine hem düşkün hem çabuk inanan biri hemde çok agrasif alah yardımcın olsun
sana defol gitmesinden sonra sen nasıl sakin kalabildin ya
ben okuduukca cevap yazıyorum bu arada :)
halasının lafı ne kadar agır ya köpek dıye sölediği bir ınsan terbıyesız

bunlara cevap verdım ama bısey takıldı kafama sende de suc yokmu biraz sen nıye ayatına hep 3. kişiyi karıstırıyorsun ya kavga ettıgınde neden babaısnı arıyorsun siz böle nasıl çözebilirsinz ki sorunları eşin kadar sende suclusun sölım bunu sana

ayrıca birsey daha kendını eşinin yerıne koy ne yaparsa yapsın onlar onun ailesin eşini savunmuyorum yanlıs anlama düzelmesine cok sevındım ama bayramda eger sen kalk annenlere gıdelım deseydın onlarında esınınde gönlu olur sana karsı yüzlerı yerde olurdu

neyse yınede allah baska dert vermesın

pardonda kirlibi havlu gecelik yerine annen neden getirmedi hazırlayıp bi bohça tenezzül etseydin

Ne garipsiniz.. devamlı tartışma, kavga terk etme ile tehtid sonra kovulma ve final barışma...Adamın ve ailesinin size zerre saygısı yok.(Aile de ayrı terane gerçi)

Neden sürekli beklenti halindesiniz anlamadım
Anneniz destekçiymiş zaten kadını devre dışı bırakıp kaynanacıklardan beklentiye girmişsiniz
Hiç gerek yok
Hastanedeyken annenizin yanınada geçebilirdiniz
Yardım etmezlersede etmesinler sende etmezsin olur biter
Karmakarışık bi ruh halindesiniz gideyim kalayım vs gitgeller
Ben olsam anabacı dümdüz saymıştım akrabaların yanında
Hem bile isteye kendinizi ezdirmişsiniz hem beklenti halindesiniz
Garip geldiniz vallahi

Keşke önce sen kendine değer verseydin de sonra başkalarından bekleseydin. Bu kadar çok küfürlü git demelere nasıl o evde kaldın?? Hayır sen kendine saygı gösteriyor musun ki başkasından bekliyorsun??? Ayrıca kaynananın huyu bu kocan normal mı? İlk defa birine boşa gitsin diyeceğim ama sende o akıl yok.

Adam annenize s.ktir git dedi, siz de hem annenize kızdınız hem de adamla eve döndünüz. Sonrasını okumadım çünkü ne yaşamışsanız hak etmişsiniz.

Kayinvalideden çok sizin anneniz bence olayları fitilleyen insan benim kayinvalidem de gelmedi doğumuma annem vardı ne gerek varki rahat edemem zaten prenses havalarına sokmuş anneniz kızımı alırım bakarım falan ne gerek var yani yeri mi resmen tahrik etmiş anneniz başlatmış herşeyi kusura bakmayın sizde kayinvalideyle fiziksel hareket yapmışsınız yüzüne kapıyı kapatmışsınız eşiniz bence gayet sakin bir insan ben kayinvalidem oyle vurmaya kalksam düşünemiyorum neler olur hayatta yapmam öyle birşey kendime asla yakıştırmam zaten sizi hatalı buldum

Okuyana kadar şaşı oldum, sinirden ruh halim değişti meğer konu hortlamış merak ettim konu sahibi nerelerde ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…