Lanet Kaynanamın yaptıkları.

Destan yazmissiniz yalniz..
Okumadim diger uzun kismini.
35. Haftada bavulunuz zaten hazir olmaliydi.dunyalari koymaniza gerek yok 1-2 anne bebek icin biseyler koysaniz yeterdi.o bavulun cogu kullanilmadan eve geliyor zaten.

Bunca seyi hazmedip unutmak , yalnızca kayınvalideye bilenmek çok yanlis bence.
Bu gibi durumlarda tek sorun erkeklerin dengeyi kuramamasıdır. anası gelmiş babası olaylara karismis, senin ailen isin icine girmiş, vs vs.. kesinlikle bu kadar yuz göz olunmaması gerekiyor , hele ki hamilelik ve lohusalik gibi hassas donemlerde.

Çocuk artık 9 yaşına gelmiş inşallah seni döven kocan akıllanmıştır ya da sen tekmeyi basmışsındır.

ben de anlamadım nasıl aktif konu olarak karşımıza çıktı da, biz de yorum yapar olduk
Özel olarak çıkıyor bizi delirtmek için bir de sonunda ne oldu acaba diye merak ettirmek için.Yeri gelmişken içimde kalmasın konu sahibi " senin başında böyle bir adam varken senin yanında duranlari sırtından bıçaklama huyun varken sen daha çok kafanı taşlara vurursun,oh yazdım rahatladım......

2013 yılının konusunu arayıp bulup neden yorum yaptınız acaba?
Saatlere günlere bakarsanız benden önce yorum yapanlar olmuş dün önceki gün vs doğal olarak bdv güncel konulara düşmüş tarihe dikkat etmeden yorum yapmışız birçok kişi de ve doğal olarak gidip ilk yorum yapanı bulup sormanız gerek o ben değilim .

Sonuna kadar okumadım defol git kızını da istemiyorum torununu da diyen kv ve eş e okkalı bir davranışta bulunman gerekirdi ben olsam asla bidaha dönmezdim.

11 senelik konuyu hortlattınız, mutlu musunuz?

O değil de böyle eski konuları ben de merak ediyorum bazen. Keşke konu sahipleri gelip güncelleme yapsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…