Ben bilerek sustum biraz eşime karşı cunku eşimi tanıyorum annesi söz konusu olunca bi tuhaflasıyo ve ona cok cabuk ınanıyo üstelik hamileydim ve bebegimi kaybetme durumum olabilirdi kendimi olabildigince sakin tutmaya calıstım ama hiçbi zaman kabullenmedim yapılanları aslada unutmam benim en hassas oldugum zamanda bunları yasattılar ya bana allaha havale ettim ugrasamam artık zaten onlarla.İnsan gibi konusamıyorsun hemen küsüyor alınıyo bayılıyo anladımki olmaz yani bende elimi etegimi cektim onlardan benden uzak allaha yakın olsunlar.Ama hakkımıda asla helal etmiyorum onlara.
valla ben sana diyim eşinin yağlarının erimesi annesinin bi bayılmasına bakar bide sütümü helal etmem derse yandın
ayrıca tüm bu olaylardan sonra kocana hiç mi hırsın yok, kv yaptı görümce yaptı senin düşüncen bu, e eşin çocukmu hastane odalarında 35 haftalık kadını seni çıkaracam diye sürüklemeler falan nasıl barıştın ben harbiden anlamıyorum yanlış anlama
ya bızlerdede hayır yok ben bılıyorum
her ısın altından gelemıcez
tamam abartalım demıyorumda
arada bayıyalım , annesı lafmı sokusturdu at kendını halının uzerıne Allah allah
Onun anasının sutu helal degılse benımde bılmem neyım helal degıl anlatabıldımmı?
Kocalarda ıs yok
analar cok ısınde ıkı tarafında
kız hamıle psikolojı yerle bır
eşinde hata yok mu var ama hangimizin eşleri hata yapmadı ki ? herkesin öyküsü farklı , evlenen .çekiyor ,farklı biçimde boşanmamış olmanıza sevindim ,ailen bencil değilmiş ortada bir bebek var ,babasız mı büyüsün, insanlar hata yapacak ,bu normal
buarada benım konu vardıya okuyanlar ve nemi; kaynanam o gunden berı sanırım küs bana
kendi bilir Allah Allah
Ailem şükürki olgun davrandılar buyukluklerini gösterdiler bana ve eşime ne olursa olsun sahip cıktılar asla haklarını ödeyemem.Ama bende böyle olmasını istemezdim ilk basta cok iyi anlasırken kv ile ben hamile kaldıktan sonra bişeyler oldu ona eşyalarını yenilemeye basladı yeni gelin triplerine girmeye basladı arayıp sormamaya gelmemeye basladı ama biz hep gittik eşimle taa ki bana karsı dusuncelerinin farklı oldugunu anlayana kadar.Tuhaf bi kıskanclıgı oldugunu hıssediyorum.Bu arada eşimde hatalı evet onun bana bu yaptıgını kabullenecegimi sanmıyorum ama bu davranısının en onemli faktörü annesi onun dısında biz cok iyi anlasan birbirimizi seven sayan bi çiftiz ben kadının huyunu bıldıgımden eşimi ona bırakmak istemedim ve yuvamı dagıtmadım.Şükürki suan nazar degmesin hiçbi sorunumuz yok.Kaynana gitti dertler bitti :))
annesiyle eşini dengede tutamayan adam adam değildir bu kadar, zaten insan olan her konuya hak olarak bakmalı eş dost ana baba diye değil, kim haklı? kim ne yapmış? ne demiş? niye demiş? annemdir her lafı der o büyüktür mantığı yanlış, ne bileyim yaa Allah esirgesin bu olayları ben yaşasam büyük travma olur bende belkide psikolojik rahatsızlığım (panik atak) olduğum için, gergin ortamlarda aşırı bi çarpıntı tutuyo beni, eşim bana özlem dese noldu bişeyemi kızdın diyorum yooo diyo, alışık değilim canım desin hep istiyorum, ne demek anneme küfür etmesi benim onu polise şikayet etmem falan
eee canım yalandan kendi oğlu için tü kaka dedi ama gene sana gönül koydu anlatma bi daha olanı biteni, kaynananın yaralı parmağa işediği çok nadirdir
ben de hep şey düşünürüm kaynanam ve ailesi vs. elin adamı sonuçta beni sevse nolur sevmese nolur, ama bu hikayede annemin beni korumasını üzülmemi engellemesini beklerdim. yani kaynananam hata da yapsa bunu yüzüme söylemesin niye canımı sıkıyor ki o durumda? riskli gebelik var sonuçta. pijamayı o alsaydı.
kötü bir şey oldu mu damadını bir kenara çeksin, veya dünürünü sakin sakin desin. bak o benim yavrum şöyle daha iyi olmazmıydı vs. ben de yaşadım bunu ve ailemin bana eşim ve ailesi hakkında söylenmesine dayanamıyorum. beni üzmek dışında ne faydası var ki?
sevdiklerimizi daha az eleştiriyoruz bence.
nemi öyle böyle değil çok uyuz oluyorum herkeze kendime engel olamıyorum
gitmedim diye küstü Allah Allah
benim anamın bayramı bıle kutlanmadı
actırmasınlar agzımı hassasım hamileiym valla yataklara düşerim pişman eder ayılır bayılır hastanelık olurum aaaaaa ama yeter yani
ben de hep şey düşünürüm kaynanam ve ailesi vs. elin adamı sonuçta beni sevse nolur sevmese nolur, ama bu hikayede annemin beni korumasını üzülmemi engellemesini beklerdim. yani kaynananam hata da yapsa bunu yüzüme söylemesin niye canımı sıkıyor ki o durumda? riskli gebelik var sonuçta. pijamayı o alsaydı.
kötü bir şey oldu mu damadını bir kenara çeksin, veya dünürünü sakin sakin desin. bak o benim yavrum şöyle daha iyi olmazmıydı vs. ben de yaşadım bunu ve ailemin bana eşim ve ailesi hakkında söylenmesine dayanamıyorum. beni üzmek dışında ne faydası var ki?
sevdiklerimizi daha az eleştiriyoruz bence.
aynen öyle ben de pijamamı havlumu annemden isterdim
Aynı sekilde
dusunuyorum zaten o yuzden bende annemle tartıstım hastanede neden
karısıyorsun dedim annem haksızlıga gelemeyen bi kadın olup biteni ne
dusunuyorsa söyler engel olmak pek mumkun olmaz bunu bildgm için
karısmasını ıstemedim zaten oda bana kızdı gitti tek kaldım.ben senın
yanında 5 gun kaldım sen beni neden ezdiriyorsun onların hıcbırı gelip
ilgilenmedi ustune ustluk sana bunca laf saydılar dedi bende keske sen
karısmasaydn diyince iyice darıldı bana bende o halimle arada kaldım
hepten.