Lanet Kaynanamın yaptıkları.

valla arkadan dag gibi ailen var sen o aptal adamın ve ailesinin pesinde divane olmussun yazıkkkk

Kendi tecrübemi soyliyim..hep aynı geline yapılan hayvanliklar.... evlendikten sonra erkek tarafında bir Sey bekleme!havlunu geceliğini keşke annene söyleseydin de o getirseydi...bide herkesi katmislar küçücük bir tartışmaya , büyüdükçe büyümüş.. boşuna dememiş büyükler,gelinsin sonuçta he de geç ya ...ayıya gerektiği yerde dayı de boşver ...ailen yanında olsun o yeter ...eşini de idare edersin bu şekilde...yok kaynana şunu dedi yok görümce kürk giymiş gelmiş...bunlara sürekli takilirsan ömrün stres,sıkıntı kavgalarla geçer gider .....

Aynen ben de okurken olayları gozumde canlandirdim..Baya güldüm kayinvalideye

Bence evlilik yapacakların belli bir yaşta olması lazım bu ney yaa ergenler gibisiniz.
Benim aileme küfür edecek kocaninda ailesininde alnını karislarim.kendini ne sanıyor Allah aşkına kızında alda git ne demekse ben oyuncakmiyim alıp annem gidecek beni

bende de var ondan geçmişte bir tartışmada ki çok basit bişeydi cevap vermiştim evine inip bayılmıştı hemen sonra kocası geldi bir hışım evden kovmuştu beni özür dilettirmişlerdi zorla..Allahım ne günlerdi şimdi olsa suratına tükürürüm çünkü gerçekten bir saygısızlık yapmadım sadece onun yaptığı saygısızlığa karşı kendimi ezdirmedim sadece
Sonrasında kızından,diğer oğlundan geliniden ve ex damadından ne olaylar ne saygısızlılar gördü de bayılmadı hiç nedense
Bu eski bir konu ama kou sahibi ne yaptı acaba ok merak ettim büy0k ihtimalle boşanmıştır gerçi
Onlara tolerans nirvana ..

ortalığı karıştıran kaynananın allah belasını versin

valla kızını hastanede bırakan aile
kız dusuk yapacak dıye hıcbırı korkmayıp ancak laf saydırıyorlar
annecı bır koca
herseye karısan kayınpeder
ılgısız ve gorgusuz kaynana , gorumce
daha yenı bebek olmusken sac bas bırbırıne gıren bır evlı cıft
polıslık olup halen evlıler

nerden bakacagımı sasırdım bende. bır bebek var cok bırsey demek ıstemıyorum ama ıster aılesı gelsın gıtsın ıster gelmesın bu aıle ıle de bu adam ıle de olmaz. ayrıca hanımefendı sureklı aılesıne guvenıyor ama aılesı de en zor zamanda tek bırakmakvar ya da yapıcı olmamak gıbı de durumlar var.

koca desen tam ayı valla, yalan yok

Bebek yok bebek şu an 11 yaşında
Konu 2013 yılında açılmış
Konu sahibi de en son o zaman girmiş

Sonu ne güzel bitmiş ya roman gibi okudum valla keşke üye aktif olsaydı son durum ne acaba? Kim hortlatmışsa konuyu

Neden hortlattın kız konuyu bak merak ettik şimdiadmin olsam ben herhalde üyeler merak ediyor son durum ne diye arardım

Gene eski konular, 2013 konusu hadi bakalım

hepsi arıza. Anneniz, kayınvalideniz, eşiniz hepsi felaket. Kayınvalide standart aslında, anneniz kayınvalidenizi arayıp saydıracak kadar sizi düşünüyorsa hastanede sizi niye tek bıraktı. Eşiniz nasıl annenize küfür ediyor. Ve siz böyle kalacağına inanıyorsunuz. Kimse patlamadan duramaz.

Hastanedeyken, niye kv'den istiyorsun eksiklerini ki? Yanında eşin var, eşine tarif ederek kendi kıyafetlerini evden getirtebilirdin. İnsan kendi kıyafetlerini giymek ister...Ayrıca gelmediniz diye sitem etmek neden zaten gelmesinler yani kendi annen, baban, eşin yanımdaymış yetmedi mi ki elin kadınını napıcaksın...Baştan 2-3 paragrafı okudum doğum yaptım ilk gelinim diye sultan muamelesi beklemişsin karşı taraftan...Beklentiye girersen bu kadar fazla, mutsuz olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…