- 5 Mart 2008
- 2.078
- 23
canım kusura bakma yanlış da anlama ama hepiniz birbirinizden kabahatlisiniz. her ne olursa olsun, kürküyle gelen görümcen, pis havlu gecelik koyan kaynanan, başkalarının ağzına bakan ve ailene sana saydıran eşin, senin bunlara rağmen ısrarla affedip barışman, hiçbir şey olmamış gibi davranman, senin kendi annenin telefon açıp kaynanana gelin bakın kızımı alırım sizin gelininiz sahip çıkın demesi.....
inanki şiştim.... ben de çok şeyler yaşadım ama bu konuda herkesin çok büyük kabahatleri var diye düşünüyorum. bak ben 30 yaşımda bile değilim, büyük konuşmak istemiyorum ama kızımın başına senin başına gelenler gelse, yani hastanelik olsa, sahip çıkmasa kaynanası falan; inanki yorum bile yapmam. hatta problem çıkmasın, çirkefe taş atma üstüne sıçrar misali onlarla da iyi geçinirim.
canım bu hayatta kimseden bir şey beklemeyeceksin. Ve hayat seni öyle duruma getiriyor ki, üzerinde emeği olmayan, sana bir çöp bile yardım etmeyen insanları yeri gelince yıkayıp yağlamak zorunda kalıyorsun... maksat it ürür kervan yürür.... huzurun bozulmasın...
beni yanlış anlama da, geceliğini havlunu dışardan aldırsaydın, hiç onlarla muhatap olmayıp bir şey yokmuş gibi davransaydın, ama içten içe Allaha havale etseydin, annen de her zaman eşini onun ailesini destekler görünseydi yani İDARE etseydi
1. ne sütün kesilir bebeciğin harab olurdu
2. ne de sen böyle hastanelerde perişan olur ağlardın
3. ne de eşinle aranız bozulurdu....
ayı oğlu ayılara dayı demek bazen hayat kurtaruıyor canım.. onların yaptıkları yanlarına mı kalır zannettin? En fecisinden bulurlardı belalarını...Kürkünü de .....üne ....ksun...
bırak çok mu değerliler.... eşlerimizle başkaları için kötü olduğumuza değdi mi? Bak iki ayılıp bayılmış eşin etkilenip ne duruma gelmişsiniz... Yani çok üzüldüm... Geçmiş olsun... Bence bu yazdıklarımı bir düşün... Hiçbir şey için geç değil...
Ben sana katilmiyorum nedenmi ?
Her yapilani yutsaydi hala o kaynanayi o sekilde cekiyor olacakdi ve hayatai boynca cekecekti onun sirkefligini.
Böyle yasanilanlar yasandi ve su an rahat görüsmüyor, ilerde olurda gürüsülürse inan onlarda daha mesafeli olur.
Sus sus su bir yere kadar insan sisiyor....
Insanlikdan nasibini alan bir insan kalkip pis gecelik getirmez, tamam o an yenisini alamamisdir ama en azindan temiz birsey getirir.
Gerci sunuda anlamadim madem sevmiyorsun ne diye ziyarete gelmelerini bekledin hastaneye, ben olsam hic tenezül etmezdim.
Neyse olan olmus , sen kocanin ve cocugunun kiymetini bil....
mutlu ol..