Lanet evliliğim

Arkadaşlarının eşleri hiç mesaj atmıyomuş...
Şimdi sizlere soruyorum eşleriniz biyere gittiğinde iletişimi kesiyo musunuz?

Ben senin arkadaşlarinin eşleri kadar gevşek degilim deseydiniz. Ve herşeyden ote arkadaslarinın eslerinin hic aramadiklarini sanmiorum. Insan esini hic merak etmez mi ya.

Iletisimi kesermisiniz demissiniz asla kesmem.
Hatta esim gorev icabi baska sehire gittiginde bile, goruntulu arar konusuruz ozledigimiz icin ve surekli arasir, mesajlasiriz. ( Olmasi gerektigiii gibii )

13 yılı devirdik. illaki tartışmalar oluyor ama hic aşırı kavgamiz olmamıştır. böyle şeylerde birbirimizin ne istedigine bakarız. Mesela ben olsam her zaman olmayacak bir gezi ve arkadaşları ile gidip nefes almasını ben isterdim. Benimle plan yine yapar ama böyle geziler her zaman olmuyor diye gönderirdim. Ama altını çiziyorum her zaman değil arada sırada.. O size sormuş ya ne yapsam diye sizin cevabınız da çok fevri! Bi öylesin bi böyle diye cevap verirseniz karşı tarafı size öfkelenir.. Anlaşılan aralar kötü diye sizin onayinizi almaya çalışmış alamayınca hiddetlenmiş. Allah aşkına evlilik bu değil ! Biz de kıskanırız eşimle ama o güveni aldık diye belki de boğmayız birbirimizi. Hatta öyle ki aramayı unuturum eşim arar napıyorsun diye.. Anneye gitme olayı hele başlı başına yanlış ! Siz evvela bu evliliği sürdürmek lstiyor musunuz ona karar verin. Çünkü bu tavırlar ile bitirmek istediginizi anladım ben.. Sakin olun ve ne yapmak istediğinize karar verin toparlamak ise böyle toparlayamazsınız.. Bitirmek ise tümden bitirin yara almayın daha fazla ruhen ikinizde!

Eski konularını bilmiyorum ama soruna cevap vereyim eşim bir yere gittiğinde mecburi şeyler dışında rahatsız etmem. Çünkü ben dışarı çıktığımda da onun bana sürekli yazması rahatsız eder. Gidilecek boşanılacak daha büyük sorunlar varsa bilmiyorum ama şu anki konunda bir şey göremedim

Bence eşin gitmek istiyordu ama senin mırın kırın edeceğini düşündü o yüzden gitmem dedi sonra baktı sen git demiyorsun bozuldu. Benim anladığım bu. Yoksa kimse böyle geziyi filan kaçırmaz. Eşin tepkinden çekinmiş ama gidemeyince de patlamış gibi

arkadaşlar iki insan yeter ki birbirini sevsin güvende aldatmama da her şey de buradan geçer herkes başkalarına zarar vermeden özgürlük isteyebilit arkadaşlarıyla takılmak isteyeblir saygı çok önemli

Yemin ederim çok yoruldum ettiği hakaretleri bi duysaydınız bağırmasını bi görsrydiniz sanki çok büuük bişey olmuş çok büyük bi olay olmuş
Belki sizi evden göndermeye çalışıyor. Anlayan anladı. Bence gitmeyin, sorununuzu evde çözün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…