Lanet evliliğim

Adam diyor ki süründür beni ben arayayım sorayım istediği bu bence başka birşey değil bence siz onsuz hayatın biraz tadını çıkarın oda görsün bunu...

Eşimin arkadaşlarıyla olduğu biliyorsam sürekli yazmam ama yazarım eşim de bana yazar eğer biraz daha uzun sürecekse falan haber verir. Şehir dışına gidecekse daha fazla yazarım hatta şöyle saat verebilirim üç saatte bir haber almak isterim o yüzden yazarım. Eşine bilgi vermek istemeyen onu kendi hayatından haberdar etmek istemeyen adamlar evlenmesin.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız, siz bilirsiniz huyunu suyunu. Kimileri eşinin yokluğuyla terbiye olmaz, burnu sürtmez tam aksine daha özgür olur rahatlığa alışır. Kapınızı gir çık yalama yaptırtmayın. Amaan gitti nasılsa döner izlenimi yaratmayın. Gidecekseniz tam gidin, gitmekten bahsettiğiniz zaman titresin. Yok gidişinizi umursamıyorsa dönmeyin. Evlilik lanetli bir durum değil, gereklerini yerine getiremeyenler yüzünden çekilmez olur. Çocuğunuz da yoksa madem ciddi bir konuşmanın ardından dönüşü olmayan kararlar alıp uygulayın bence. Öteki türlü pek umursamaz sizi.

İş için gittiyse yazmam sadece akşamları konuşuruz. Onun dışında gezmek için arkadaşlarıyla farkli bir sehre veya ülkeye gitmez bensiz, öyle bir ilişkimiz yok.

İş yerinden benin samimi olmadığım adamlarla yılda 1-2 çıktığında da zırt pırt yazmam kendisi yazmadan.

Eve gidin ve kavga etmeyecek bir ses tonuyla ama ses bir daha bana küfür edersen , sana olan saygımı kaybedersin , işte o zaman biter evlilik dersiniz ve aksaminiza devam edersiniz.

Gitmeyin anne evine. Pişman olursunuz.

Kapattığınız kapıyı bir daha açmayın, eğer açacaksanız o kapıyı kapatmayın. Bu konularda blöf yapmayın ayrılıyorsanız dönmek aklınızın ucundan geçmesin.
Çünkü gidip dönmek hiiiiç inandırıcı olmuyor.

Eski konulara nereden bakıyorsun?

Annemlere gitmek için sizin yaşadıklarınızdan çok daha ağır şeyler yaşadım evliliğimde. Ama gitmedim hatta annemlerin haberi bile yok yaşadığım olaylardan. Beş yıllık evlilikte hiçbir sorunumu anlatmadım. Çünkü ben bu evden bir kez çıkarsam bir daha dönmemek üzere çıkarım. Ailem bir kez öğrenirse yaşadıklarımı ne benim evliliğim eskisi gibi olur, ne ben insanların yüzüne bakabilirim.

Söyleyeceklerim bu kadar. Bilmiyorum ne yaşadınız evvelde. Şu konuda anneye gidecek bir şey yok çünkü. Çok merak ediyorum ailenize bu sorunları yansıtıp, nasıl devam edebiliyorsunuz evliliğe?

O tarz bir yere gitmelerde ben aramam.
Müsait oldukça o arar, durum bildirir.

Arayıp rahatsız edeceğim yere gitmesinin anlamı yok bence de.

Bakkala gider gibi her kavgada aileye gidilmez.
Giderseniz anlamı kalmaz gitmelerin nasılsa dönecek gözüyle bakar, hiç değiştirmez kendini.
Ayrıca aileniz yok yere üzülür sürekli.
Tek başınıza üzülmeniz daha mantıklı değil mi?
Barışma durumunda başkalarına karşı utanmamış olursunuz hem.

Bir gün eşimle konuşurken,laf lafı açtı küs gitmelere geldi konu, eşim dedi ki "gün olur annenin evine gidersen getirmem geri seni haberin olsun" dedi. Bende dedim ki "eğer geri dönecek olsam zaten gitmem,gidersem de geri dönmem " merak etme dedim. Ve gerçekten gidersem geri de dönmem.sizde öyle yapın şimdi baba evine donerseniz asla geri evinize donmeyin...

Ana bende kendimi ona göre ayarlamıştım ayrıca kızgın şekilde de söylemedim
dönersin canım dönersin o potansiyel var sende.

Herkesin mesajlarını okudum sağolun cevap ceremediklerim olduysa kusura bakmayın
Öncelikle ben onu zırt pırt yazıp bunaltmadım.
Bunu hiç yapmadım sadece gerektiği kadar konuştuk ve mesajlaştık.
Gittiği yerde 4-5 saatte bir mesajlaşma anormal mi allah aşkına? Üstelik oda mesaj atardı tek taraflı değil ki
Şimdi ne olduysa anlamadım arkadaşları tarafından gaza mı geldi bilmiyorum ilk defa böyle hakaret etti bana, hiçbir suçum yok bu konuda onu bi kere söyliyim.
Ailemin evine gitme meselesine gelince 4 yıllık evliyim ilk defa gittim ve oda güvenim sarsıldığı şok olduğum için ve aileme anlatmadım olan biteni sadece tartıştığımızı bildiler.bu defa da gitseydim ikinci olacaktı şimdi ablamla beraberim, akşam mesaj attı benim canım çok sıkıldı eminim seninde çok sıkılmıştır akşam bi yerde oturup konuşalım dedi ne konuşcak bilmiyorum

Her kavgada annenize niye gidiosunuz.

Ohooo her kavga da tartışma da anneye kaçılıcaksa işiniz yaş. Bugün kavga eder yarın barışırsiniz, anneye gidince noluyo? Olan tek şey anne babana oluyo, onlar senden daha çok üzülürler.

Ben eşim 40 yilda bir dışarı çıktığında bile vaktin doldu gel diyorum o da geliyor yani bilemedim eşinizin arama vs demesi sanki birilerine birseyi ispatlmaya çalışması gibi geldi.

Bir iletişim güçlüğü var gibi aranızda. İkinizde veya biriniz kendini doğru ifade edemiyor gibi. Bu konu evden ayrılmaya veya boşanmaya gidecek bir konu değil bence.

eski konularınızı bilmiyorum
ama bu tür basit konularda sürekli böyle kaçıyorsanız annenize
sizinle evlilik sürdürülmez

Yalama olmuş olay geri dönücen büyük ihtimal, adam ciddiye almicak terk etmelerini ve saygı duymicak hepten.

Bazı arkadaşlar okumamş sanırım ben sürekli evden giden biri değilim
İlk defa gittim ve bu defa gitmedim o ne yaptı dediğini yaptı ve gitti bana gidiyorum haberin olsun yazmış bende hiçbirşey yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…