Lanet evliliğim

Şimdi vazgeçip eve gitsem yine olmayacak
Tutarlı olun önce,ettiği hakaretleri görseniz diyosunuz,arkasından eve dönsem mi?
ya yicen o kufurlleri ömur boyu oturcan,
Yada sahiden bakcan yoluna.
Hakaret etsinler diye doğurmadı seni annen.
Belliki adamın tiniyeti bozuk.
Naparsan yap yaranamıcaksın.

Evet işte niyeti bozuk amacı başka ben bunu anlatamıyorum

O arkadaşlarına özenip onlar gibi yani bekar biri gibi davranmak istiyo çünkü arkadaşları öyle insanlar
1 sene önce bende senın gibi söyluyordum. Sen bekarlara mı özeniyorsun vb. Yani onun yapısı odur anladın mı ? Erkek arkadaşları sen arayınca ooo hanımdan izin mi alıyorsun vb diyorlarsa, belki bu şekilde şakaları falan sevmiyor olabilir.

Sadece bu konuya istinaden yazıyorum, eşim iş içinde gezmek içinde bir yere gittiğinde ben aramam, mesaj atmam,o zaten müsait olduğunda arayıp sorar bizi.
Sakinleşmek için aileye gidip kalmak doğru değil bence, boşanacaksınız boşanırsınız ama bu şekilde her kavgada aileye gitmek size çözümü ulaştırmaz.

Konularınızı yüzeysel okudum. Belki hızlıca baktığımdandır. Elle tutulur birşey göremedim.
Ailenin evine gidip evini terketmek bu kadar kolay olmamalı. Eşinizin hatası vardır ama sizin de gereksiz ayrıntılara çok takıldığınızı ve konuları uzattığınızı düşündüm. Ortada itilme kakılma da göremedim. Eşiniz arkadaşlarıyla en başından beri gitmek istemiş daha önceki deneyimlerinden çekinmiş ve gitmemiş. Sorunuza gelirsek: Eşim zaten olsa olsa akşamları ayda bir iki kez yalnız dışarı çıkar onda da nereye gittiğini neden gittiğini kimle gittiğini bildiğimden aramam. Sadece ne zaman gelirsin diye sorarım, eğer belli değil derse ben uyumadan örneğin 23-24 gibi mesaj atıp haber vermesini isterim.

Bu adam zaten son zamanlarda dışarı çıkmayı abartmış durumda tani ben öyle baskı yapan zırt pırt arayan biri değilim gerektiği kadar işten snra arkadaşlaryla gider oyun oynar eve erken gelmez daha bir hafta önce arkadaşıyla biyere gitti tüm cumartesi attığım mesaj 3 ü geçmedi

Siz geri dönersiniz çocuk oyuncağına dönderdiniz iyice

O zaman yolunuz açık olsun ne diyelim hakkınızda hayırlısı.. Ama konu baştan itibaren boşanma düşünmediğiniz yönünde o yüzden bu söylediğiniz bana hiç gerçekçi gözükmedi..
Boşanmak kolay birşey değilki en son çare tabi ki ama benimde yaşadıklarım kolay değil

Tepkinizden korkmus, gitmek için sizden biraz cesaretlendirme beklemiş. Ağzınızı aramış. Gitme dememissiniz ama "benimle plan yapıyorsun sonra gitmek istiyorsun" demek tam da gitmesine kızmak demek. Siz de hiç anlayışlı davranmamissiniz.

annenize neden gidiyorsunuz şimdi ne gerek var.. dönmeyecekseniz o ananızın kapısını çalın lütfen. yoktan yere aileleri de üzüyorsunuz.
ayrıca eşim bir yere gittiğinde iletişimi kesmiyorum ama onu bunaltmıyorum da.. bunaltacak ya da bunalacağım yere de gitmesine zaten müsaade etmem ki o da etmez.. çocuk mu bilmiyor mu sakıncalı yeri..
güven önemli öncelikle nerede olduğundan haberdar olursunuz bitti. bunaltmaya da gerek yok. gitsem mi acaba ya demiş, tepki vermişsiniz hemen.. ne gerek var.. ben istemem birlikte vakit geçirmek isterim ama ille ki gitmek istersen sen bilirsin deyip çekilin.. kendi kendi ile bir istişare yapsın bakalım.. giderse de güle güle ya.. bu kadar dal dal edip anneye gidecek kadar germeye gerilmeye gerçekten yazık yazık ediyorsunuz hem kendinize hem eşinize hem de ailenize.. ortada bir şey yok çünkü.
biten bir şeye üzülmekte ayrı bir şey tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…