- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Evet bencede yoksa niye rahatsız olsunEşinin aramasını istemeyen erkek halt yiyordur.
Önce kendinizden emin olun sonra gidinYani şu anda bsşkA çarem yokki o kadar lafın üzerine eve gidemem ama zaten büyük ihtimalle dönmem artık
Eski konularınızı bilmiyorm.Son konumu biliyosunuz zaten.
Ben hata yapıp eve geri döndüm ama şimdi yine annemlere gidiyorum..
Eşim olacak mahlukla kavga ettik çünkü
İş için bir yere gidilecekti bu perşembeden pazara kadar ama bi belge hazırlamaları gerekiyo gitmek isteyenlerin, o belgeyi bu hazırlamamış yani tamamen gezme amaçlı gidecekti.
Neyse bu ben gitmek istemiyorum o kadar yolu kim gidecek filan dedi ilk başlarda hatta bahane uydurdu arkadaşına ben gelmycem dedi yanımda ( ben asla karışmadım asla gitme demedim)
Sonra arkadaşları arayıp ısrar etmeye başladılar buda brz ikna oldu bana dediki arkadaşlarla gitsem mi acaba ( arkadaşları bugün arabayla gittiler)
Bende dedimki bi öylesin bi böyle gitmiycem diyosun benmle plan yapıyosun şimdi gitmek istiyosun ya söylediğin gibi gitme yada sen bilirsin dedim.
Nyse bu sabah beni işebırakırken kavga çıkardı bu senn yüzünden gidemedim mutlumusun şimdi dedi ben şok oldum
Zaten gitsemde bana mesaj atıyosun rahat vermiyosun dedi. Arkadaşlarının eşleri hiç mesaj atmıyomuş...
Şimdi sizlere soruyorum eşleriniz biyere gittiğinde iletişimi kesiyo musunuz?
Bir sürü laf saydı ve ben şok oldum sanki bilerek kavga çıkardı başka bir sebepten bilemiyorum
Nyse ben buna mesaj attım akşm annemlere gificem brz sakinleşelim dedim
Oda nereden çıktı gitme dedi
Snra dedimki bi suçum olmadığı halde itilip kakılıyorum bunu haketmedim ben
Başladı yine saydırmaya
Ve durum bu...
Zaten herşey bitti ama insan yine istemsizce üzülüyo boşanana kadar üzülcem böyle galiba ve tabi sonrasıda var nasıl atlatıcam
Sürekli aramıyorum ki olması gerektiği kadar yani abartı bişey yapmadımbir yere gittiğinde eşinizi sürekli arayıp sormanızdan rahatsız olmuş
bu yüzden kendi kendine baskı uyguluyor
sonra sizi sindirmeye çalışıyor
sorunu çözebilirsiniz eğer evliliğiniz devam etmesini istiyorsanız
her kavganızda ayrılacağız demeyin ailenize yada tartışmalarınızı anlatmayın
sonrasından toparlamak zor olur
psikolojik destek alırsanız evliliğinizi kurtarırsınız
önceki konuları bilmediğin için çözümlenebilecek durumdayken çıkmaza girmiş
Valla gayet de sindirmiş yani öyle ana evine gidip gidip gelmekle sinmemiş güçlü kadın olunmuyorSürekli aramıyorum ki olması gerektiği kadar yani abartı bişey yapmadım
Sindiremeyecek işte izin vermiycem buna
İştesürekli mesaj atmıyorum ben ama attıklarım bile gözüne batmışBenım eşimde söyler, ben kuzenlerımle, arkadaşlarımla buluştuğumda bana sürekli mesaj atma, beni arama vb. ama ben bu kadar takılmadım hiç. Hatta bu yüzden kavgalarımız da oldu. Başka insanların eşleri hiç aramıyor; sen arıyosun vb..Ama ben he he diyip, hala aramaya devam edıyorum. Yani bu bu kadar büyük bir sorun değil ki ya da ben mi çok rahatım acaba ?
Eski konularınızı bilmiyorm.
Ama sık anneye gidiyyorsunuz herhalde?
Bidee lutfen her kocasıyla kavga eden bosancam diye gelmesin artk.
Lackalastırıyorsunuz.
Bosanmanın da bi adabı var.
Normal insanlar kafasına esince bosanmıyor öyle..
Konuya geleyim
Esım arkadaslarıyla cıktığında anahtarını al,ben uyur kalırım derim.
Ben uyumadan gelir.
Gece 1 -2 de geldiğini hic bilmiyorm 6 yıllık evliyiz
O yuzden adam kafa dağıtmaya gittiğinde aramam ,o arar genelde naptın diye.
100 kere arayıp nerdesin diye soranları biliyorm.
O zaman hic izin verme o adama,bosa stres iki tarafa da.
Bence bu guvenle alakalı bi durum.
Ne yapayım pekiValla gayet de sindirmiş yani öyle ana evine gidip gidip gelmekle sinmemiş güçlü kadın olunmuyor
Sürekli aramıyorum ki olması gerektiği kadar yani abartı bişey yapmadım
Sindiremeyecek işte izin vermiycem buna
Çözüm istiyorsan otur evinde mevzuyu eşinle çöz, aaa yok ben artık bu adama dayanamıyorum diyorsan da git ve bi daha dönme.Ne yapayım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?