- 3 Eylül 2023
- 59
- 13
- 24
-
- Konu Sahibi melankoliko
Ahahahahaha çok komiksin önceki hayatında komedyen miydin canim benimAyrılmaz ya cümlelerden belli
Adamı biktirmis patlamıs adam
Hiç bilmiyorum kafam karışık ve bazı insanlar beni suçluyorLan dediği için ayrılmazdım ne var ya ne var deseydi de aynı kabalığı göstermiş olurdu benim için lan ekledi diye kabalaşmamış sadece. Normalde iyi giden bir ilişkim varsa bu konuda tepkimi çocukca olmadan net şekilde koyardım sonrasında normale döner bu konuyu bir daha açmazdım tekrarladığı anda ayrılırdım ama sizde gereksiz kavgalar vs cıkarmayın sizde tutarlı davranın.
Israrla arayacak ne oldu ki?Öncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Hayır canım lan dedi diye ayrılınır mı erkekler muhtemelen çok sinirli olduklarında biz ısrarla arayınca böyle söylüyorlar sonra bir kez burnunu bir güzel sürtüyorsunuz ondan sonra lan demiyorlar o yüzden ayrılmayın törpülenir bana da eşim bir kez demişti hakkından geldimOnca sene var ve seviyorum normalde öyle biri değilse de ayrilmali miyim
size bağiran hakaret eden insandan hic birsey olmaz.gercek bir iliskide huzur olur sevgi olur anlayis olur .gereksiz insanlari hayatinizdan cikarin.sorgulamayin bile.kafaniza bedeninize ruhunuza yazikÖncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Lan bi hakaret değil mi sizce2 kere aranır cevap vermiyosa mesaj atılır ne bileyim garip geldiNeyse yine de bağırmasını burnundan getirin bu erkek milletine yüz vermeye gelmez
Sırf bunun için ayrılmazdım ama hakaret, küfür vb bir durum olursa anında silerim.
Nasıl geldinHayır canım lan dedi diye ayrılınır mı erkekler muhtemelen çok sinirli olduklarında biz ısrarla arayınca böyle söylüyorlar sonra bir kez burnunu bir güzel sürtüyorsunuz ondan sonra lan demiyorlar o yüzden ayrılmayın törpülenir bana da eşim bir kez demişti hakkından geldimbir daha da ağzından çıkmadi
Evet aptalım galibasize bağiran hakaret eden insandan hic birsey olmaz.gercek bir iliskide huzur olur sevgi olur anlayis olur .gereksiz insanlari hayatinizdan cikarin.sorgulamayin bile.kafaniza bedeninize ruhunuza yazik
Ben senin asker arkadaşın mıyım dedim sonra da birkaç gün trip bir daha da yapmadıLan bi hakaret değil mi sizce
Nasıl geldin
Biz sevgilimle birbirimize şakasına, esprili şeyler söylediğimizde lan dediğimiz için çok olayın ciddiyetine varamadımLan bi hakaret değil mi sizce
Nasıl geldin
Ayrılmaz miydinBiz sevgilimle birbirimize şakasına, esprili şeyler söylediğimizde lan dediğimiz için çok olayın ciddiyetine varamadım
Ama Allah var hiç sinirle falan lan demişliği yoktur dese burnundan getirirdim.
Yani sırf bunun için ayrılmam. Ama ne kadarlık ilişki sizinki? Mesela birkaç aylık ise hemen soğuyup ayrılmak ister insan. Bizimki mesela 4 yıllık ilişki, bir defalık şans tanırdım 4 yıl sırf bunun için çöpe atılmaz.Ayrılmaz miydin
İlerde sana sinirlendiğin de böyle patlayacak işte bunlar minik sinyaller gör diyor anla diyorÖncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Gerçek yüzü buysa devamı gelir mi acaba ben göremedim mi gerçek yüzünü diue
acil bi durum olsa bpyle mi yapması gerekiyor meşgule atsa daha iyiNormalde kaba biri degilse tepkini koy devam et.
Ayrica neden insanlari israrla ariyorsunuz? Musait olunca doner size siz de hatalisiniz