- Konu Sahibi melankoliko
20li yaşlar anladım bu arada yaptığımı doğru bulmuyorum demis ama bi daha yapmam vs demedi
Yapmaz. Yaparsa da ona göre yol verirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20li yaşlar anladım bu arada yaptığımı doğru bulmuyorum demis ama bi daha yapmam vs demedi
Acil bir durumda msj atarsin gormuyorsa yine ararsin da cidden neydi bu kadar acil durum?Ama
acil bi durum olsa bpyle mi yapması gerekiyor meşgule atsa daha iyi
Ben ayrılmıştım. Ayrılmam gerekcem lan demesiydi jsjskds sen şimdiden bana lan diyorsan ilerde şöyle böyle yaparsın diyerek ayrılmıstim. Adam şok, adam pişmanÖncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Duzenleme:::
Birkaç kez özür diledi ama hic cabalamiyor gibi geldi bana bi iki özür diledi ama sanki nasıl olsa affeder kafasında gibi. Yanlış olduğunu kabul ediyor ama bi daha asla yapmam seni bi daha asla üzmem vs demiyor üstüme mi gelmek istemiyor yoksa salmış mi coktan
Hahahah aklima bir kiz geldi ayni yerde calisiyorduk benim sinirli sevgilimi gorunce "oooaayyy inannmiyorummmm ceyhunum bana hayatinda biri kere lan bile dememistir hatta ben bir kere kendime sinirlenip aptal dedim diye aaaaa askimmm lutfen kendine aptal deme cok uzulurum beni cok uzersin "diyor demisti. Te heyyy ceyhunn ilk ayrilikta herkesin icinde buna sen sutyensiz geziyorsun erkek cagiriyorsun mu demedi seni bilmem ne yaparimmi demedi ulu orta kufurler havadami ucmadi yani anlatmak istedigim boyle kibar erkekler beni her zmaan daha cok korkutuyor. Tabiki meslegi elinde merhametli insan evlatlarini ayri tutuyorum.erkekler ister istemez einirli olabiliyor. Yani bu lani kullandiysa fazlasi vardir diye dusunuyorumÖncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Birkaç kez özür diledi ama hic cabalamiyor gibi geldi bana bi iki özür diledi ama sanki nasıl olsa affeder kafasında gibi. Yanlış olduğunu kabul ediyor ama bi daha asla yapmam seni bi daha asla üzmem vs demiyor üstüme mi gelmek istemiyor yoksa salmış mi coktan
Amaaannnnn kk da her gün bi kadın aldatılır ona tüüüm yorum yapanlar bosan der daha bugüne kadar aldatıldıgı icin bile bosanana denk gelmedim( ilk seferde affetmeyeni yok) o yüzden yok lan değil lın demis cokta seapmayın. Bu kadar hassaslar icin Dünya cehennem.Öncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Yani evey ilk kez oldu bi daha yapmazsa sorun yok ama bana saugisini yitirdigini hissedersem devami gelirse ayrılırım şu an düşünme asamasindayim zatenAmaaannnnn kk da her gün bi kadın aldatılır ona tüüüm yorum yapanlar bosan der daha bugüne kadar aldatıldıgı icin bile bosanana denk gelmedim( ilk seferde affetmeyeni yok) o yüzden yok lan değil lın demis cokta seapmayın. Bu kadar hassaslar icin Dünya cehennem.
Birde olgunlasmanın ilk şartı olayları drametize etmemek, büyütmemektir bilmem anlatabildim mi?
Cok bence uzatmayın. Üst üste aranmak bazen irite edebiliyor, ani tepki vermis olabilir.Yani evey ilk kez oldu bi daha yapmazsa sorun yok ama bana saugisini yitirdigini hissedersem devami gelirse ayrılırım şu an düşünme asamasindayim zaten
onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi